Web Analytics Made Easy - Statcounter

اوبراین به همراه «متیو پوتینگر» معاون مشاور امنیت ملی و تنی چند از خبرنگاران آمریکایی از روز دوشنبه گذشته برای سفری سه روزه عازم پاریس شد تا با همتایان انگلیسی، فرانسوی، ایتالیایی و آلمانی خود در زمینه های گوناگون از جمله چین و نسل پنجم شبکه ارتباطی گفت و گو کند.

یکی از محوری ترین اهداف این سفر، گفت و گو با طرف های اروپایی درباره طیفی از مسائل مربوط به چین عنوان شده بود؛ به نوشته «پولیتیکو»، این ملاقات‌ها تا امروز -  چهارشنبه - در برخی از ساختمان‌های دولتی در پاریس انجام شد که از هفته‌ها قبل درمورد مکان این مذاکرات برنامه ریزی شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تارنمای خبری آمریکایی همچنین گزارش کرده بود که اوبراین به طور جداگانه دیدارهایی با چند تن از مقامات دولتی فرانسه هم خواهد داشت.

یکی از پیامدهای این سفر اعمال محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های تازه تر علیه شرکت هوآوی و ممانعت اروپایی‌ها در بهره‌مندی از اینترنت نسل پنجم این شرکت در شبکه‌های ارتباطی خود بوده است؛ وزیر فرهنگ، رسانه و امور دیجیتال انگلیس روز سه‌شنبه اعلام کرد که در پی تحریم‌های آمریکا علیه شرکت چینی هوآوی، این شرکت از مشارکت در طرح راه‌اندازی اینترنت پرسرعت نسل پنجم منع خواهد شد.

«اولیور داودن» در مجلس عوام انگلیس گفت که از پایان امسال تمام خریدهای فنی از هواوی ممنوع و تجهیزات این شرکت باید تا سال ۲۰۲۷میلادی از زیرساخت‌های شبکه مخابراتی انگلیس حذف شود.

به گفته او، این تصمیم فرآیند ارتقاء شبکه اینترنت انگلیس را دست کم ۲ تا ۳ سال به تاخیر انداخته و حدود ۲ میلیارد پوند خسارت می‌زند.

دولت انگلیس بهمن ماه گذشته با وجود فشارهای کاخ سفید با مشارکت هوآوی در طرح راه‌اندازی اینترنت پرسرعت نسل پنجم در این کشور موافقت کرده بود. براساس این تصمیم، هوآوی به صورت محدود در طرح راه‌اندازی اینترنت پرسرعت انگلیس مشارکت داده شد.

روزنامه فرانسوی «لو پاریزین» روز چهارشنبه در این باره نوشت: «رابرت اوبراین» مشاور امنیت ملی ترامپ روز سه‌شنبه گفت که تصمیم انگلستان نشان‌دهنده یک اجماع بین‌المللی در حال گسترش درباره این واقعیت است که هوآوی و دیگر بازیگران تهدیدی برای امنیت ملی هستند چرا که آنها مدیون حزب کمونیست چین هستند.

این روزنامه فرانسوی افزود:‌ تحت فشار آمریکا و با خطرناک دانستن برای امنیت خود، لندن تصمیم گرفت غول چینی تجهیزات ارتباطی را برای حضور در شبکه ارتباطی آن کشور ممنوع کند.

موضع سخت‌گیرانه‌ای که برای دولت ترامپ جذاب است

لو پاریزین نوشت:‌ اگر فرانسه هوآوی را به طور کامل از شبکه نسل پنجم خود محروم نکرده اما دولت انگلیس روز سه‌شنبه این غول مخابراتی چینی را به دلیل خطری که برای امنیت این کشور می‌داند، مستثنی کرد. موضع سخت‌گیرانه‌ای که برای دولت ترامپ جذاب است.

لو پاریزین تصریح کرد:‌ کاخ سفید از ایجاد اجماع بین المللی در مورد غول چینی استقبال کرد.



این روزنامه فرانسوی نوشت: تصمیم لندن «سیاسی شده» و «ناامیدکننده» تلقی شده است. سفیر چین در لندن این مساله را سوال برانگیز خوانده و می‌گوید انگلیس هنوز می‌تواند تجارتی آزاد، ‌ منصفانه و بدون تبعیض را برای شرکت‌های دیگر کشورها فراهم کرد.  

در پی تحریم‌های آمریکا علیه شرکت چینی هوآوی، این شرکت از مشارکت در طرح راه‌اندازی اینترنت پر سرعت نسل پنجم منع خواهد شد.

آمریکا شرکت هوآوی را به جاسوسی برای دولت چین متهم و تهدید کرده که سپتامبر آینده(شهریور) تحریم‌های جدیدی را علیه این شرکت وضع خواهد کرد. به این ترتیب، هواوی از دسترسی به بازار آمریکا محروم شده و ناگزیر نیاز خود را از بازارهای داخل تامین خواهد کرد.

انگلیس معتقد است که تجهیزات چینی در فناوری هوآوی تهدیدی برای شبکه مخابراتی انگلیس به شمار می‌رود.

مداخله در روابط چین و هند برای تحقق دوستی بزرگ دهلی‌نو - واشنگتن

یکی دیگر از مواضع تند اوبراین در خصوص روابط پکن و دهلی نو بود که در این باره مدعی شده اقدام‌های چین علیه هند بسیار تهاجمی است. او در این باره به درگیری نیروهای چینی و هندی در شرق «لداخ» منطقه‌ای در شمالی‌ترین نقطه هند و شمالی‌ترین قسمت ایالت جامو و کشمکیر و همچنین اقدام‌های چین در دریای چین جنوبی و هنگ کنگ اشاره کرد.

اختلاف دیرین بین چین و هند در منطقه مرزی هیمالیا و درگیری اخیر نیروهای طرفین باعث نگرانی جامعه جهانی نسبت به خطر بحران و جنگ دیگری در این منطقه شده است.

در درگیری‌های مرگبار اخیر نیروهای مرزی دو کشور در منطقه مرزی مورد مناقشه هیمالیا که روز دوشنبه ۲۶ خرداد روی داد شماری کشته شدند. در این باره سخنگوی وزارت دفاع چین گفته بود: مسوولیت درگیری های مرزی میان چین و هند کاملاً به عهده هند است و پکن امیدوار است صلح و ثبات را در مناطق مرزی حفظ کند.

به گفته «وو چیان»، حادثه دره گالوان کاملاً ناشی از تحریک یک جانبه طرف هندی و نقض توافق های دوجانبه بوده است.

اوبراین مشاور امنیت ملی ترامپ در گفت و گوی روز سه‌شنبه خود با فاکس نیوز گفت: این اختلافی بین هند و چین است اما چین به آنچه وعده داده بود عمل کرده است. سربازان چینی به کمین سربازهای هندی می‌نشینند. آنها ۲۰ نفر را به کام مرگ کشاندند.

او در عین حال در پاسخ به سوالی در خصوص مناسبات دوجانبه واشنگتن - دهلی نو گفت: هند یک دموکراسی و دوست بزرگ آمریکاست.

با وجود این که روابط دهلی‌نو-پکن در سال‌های اخیر تقریبا پایدار بوده، اما تنش‌هایی نیز بین طرفین رخ داده است. دلیل این امر این است که چین درحال رقابت با آمریکا به‌عنوان شریک تجاری برتر هند است. دیگر اینکه؛ دولت این کشور مانع توسعه نظامی و اقتصادی چین در منطقه، به ویژه پاکستان می‌شود و واشنگتن نیز در این زمینه با دهلی‌نو همکاری می‌کند.

برچسب‌ها فرانسه دولت ترامپ چین ایالات متحده آمریکا پاریس انگلستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرانسه دولت ترامپ چین ایالات متحده آمریکا پاریس انگلستان فرانسه دولت ترامپ چین ایالات متحده آمریکا پاریس انگلستان طرح راه اندازی اینترنت مشاور امنیت ملی روز سه شنبه نسل پنجم دهلی نو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۲۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسل جدید خودروهای برقی چین در راه بازار

تین نیوز

خودروسازان در چین در حال ساخت نسل جدیدی از خودروهای برقی بزرگتر، از نظر فناوری پیشرفته و رقابتی هستند که با افزایش صادرات در سراسر جهان، تهدیدی است که از رقبای جهانی خود جلوتر خواهند بود.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، ده ها شرکت خودروسازی فعال در چین قصد دارند امسال ۷۱ مدل خودروی برقی باتری دار جدید را به فروش برسانند. بسیاری از مدل های جدید کاپوت های بلندتر برای ظاهری جلب توجه کننده و فضای ذخیره سازی بیشتر دارند. خودروها تایرهای بزرگتری دارند که ترمز را بهبود می بخشد. صندلی ها ضخیم تر و راحت تر هستند. باتری ها کوچک تر، قوی تر و سریع تر شارژ می شوند. این تغییرات با هدف جذابیت بیشتر خودروها برای مشتریان در چین و رقابتی تر در خارج از کشور انجام شده است.

چین همچنین با فناوری و قوانین خودروهای خودران پیش می رود. مقامات این هفته ترتیبات امنیتی داده ها را برای وسایل نقلیه خودمختار توانمندتر تصویب کردند. آنها خودروهای تسلا، شرکت آمریکایی خودروهای الکتریکی را که در چین نیز خودرو می سازد و می فروشد، و همچنین پنج تولیدکننده چینی، از جمله بی وای دی، رقیب اصلی تسلا در جهان، و نیو، بازیگر قدیمی در بخش خودرو چین، تأیید کردند.

این مصوبات نشان دهنده اشتیاق دولت چین برای پیشبرد توسعه وسایل نقلیه خودران است که به طور گسترده به عنوان محوری برای رقابت آتی در صنعت خودرو دیده می شود. این فناوری بیشتر با خودروهای برقی باتری دار سازگار است تا با خودروهای پلاگین هیبریدی یا خودروهای بنزینی و شرکت های چینی در تلاش هستند تا به تسلا، رهبر این سیستم ها برسند.

خودروسازان چینی سرمایه گذاری زیادی روی نرم افزارهای کمک راننده انجام داده اند. فرانک وو، معاون طراحی در Jiyue گفت ماشین الکتریکی «در حال تبدیل شدن به یک ربات روی چرخ است».  باتری های بهتر و کاهش هزینه ها پشتوانه فشار چین برای تولید خودروهای الکتریکی است. کانتمپ، شرکت قطعات خودروی چینی مستقر در جنوب شرقی چین و بزرگترین تولید کننده باتری خودروهای الکتریکی در جهان، هفته گذشته در نمایشگاه خودرو پکن اعلام کرد که شارژ ۱۰ دقیقه ای جدیدترین باتری آن، برد ۵۹۵ کیلومتری را به همراه خواهد داشت. به گفته این شرکت، یک شارژ کامل ۳۰ دقیقه ای می تواند مسافت ۹۹۸ کیلومتری را داشته باشد.

پیشرفت ها به این معناست که سازندگان وسایل نقلیه می توانند از باتری های کوچک تر استفاده کنند، فضای داخلی خودروها را آزاد کنند، یا می توانند باتری را در همان اندازه نگه دارند و به برد بیشتری دست یابند. بیشتر فضای اضافی به صندلی های عقب بزرگتر با فضای پای بیشتر اختصاص می یابد. وانگ تان، مدیر کل طراحی اکسپنگ، تولیدکننده خودروهای الکتریکی چینی، گفت ما تمرکز بیشتری روی صندلی عقب خواهیم داشت و می خواهیم آن را جذاب تر کنیم.

سازندگان وسایل نقلیه الکتریکی معمولاً سبک نگه داشتن خودروها را در اولویت قرار می دادند، زیرا وزن آن چیزی است که بیشتر برای اینکه یک خودرو تا چه حد می تواند پیش از نیاز به شارژ مجدد حرکت کند، اهمیت دارد اما باتری های قوی تر اکنون به خودروهای الکتریکی اجازه می دهند طویل تر و سنگین تر شوند. کریس توماسون، معاون طراحی نیو گفت قسمت های جلویی بزرگ تر ظاهری مجلل ایجاد می کند که تحسین بسیاری از خریداران از وسایل نقلیه کاربردی اسپرت را به همراه دارد.

خودروسازان چینی نیز از طرح هایی با مزیت های بیشتر استقبال می کنند، مانند سدان دنزا Z۹GT که در نمایشگاه پکن توسط بی وای دی ارائه شد. آنها از آلومینیوم سبک وزن اما پرهزینه دور می شوند و خودروهایی با نسبت بالاتری از آلیاژهای فولادی سنگین تر اما ارزان تر می سازند. بسیاری به جای خودروهایی که فقط با باتری کار می کنند، خودروهای پلاگین هیبریدی می خرند، اگرچه بازارهای هر دو هنوز در چین در حال رشد است.

جنرال موتورز و فورد موتور بخش عمده ای از بازار خود را در چین طی پنج سال گذشته از دست داده اند. فورد امسال تصمیم گرفت بر موستانگ های بسیار متفاوت، مجهز به موتورهای پنج لیتری V-۸ بنزینی و چهار لوله اگزوز تمرکز کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ 
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ
  • کاردار ایران خطاب به وزیر دفاع انگلیس: کاملا نادان هستید
  • واکنش کاردار ایران به اظهارات وزیر دفاع انگلیس
  • شرکت بالغ بر ۱۶ هزار لرستانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • «سیاوش عبدی» مشاور مدیرعامل، مدیر گروه روابط‌عمومی و حوزه مدیرعامل شد
  • نسل جدید خودروهای برقی چین در راه بازار
  • کارزار بین‌المللی در اعتراض به اقدامات دولت ایتالیا علیه یک روزنامه/ سه خبرنگار در خطر صدور حکم نُه سال زندان قرار گرفته‌اند
  • اعلام تحریم های ایران علیه افراد و نهادهای آمریکایی و انگلیسی/  نامه ایران به شورای امنیت در رد اتهامات اسرائیل/ حمله آمریکا و انگلیس به شمال یمن/ اعلام برگزاری رزمایش نظامی آمریکا و پاکستان
  • تأکید عراق بر پایبندی به توافق امنیتی با ایران