Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی صادقی نیارکی چهارشنبه شب در حاشیه سفر سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت به گیلان در جمع خبرنگاران، اجرای نهضت داخلی‌سازی و تولید داخل را یکی از اولویت‌های این وزارتخانه دانست و افزود : هدف‌گذاری امسال ۳.۲ میلیارد دلار داخلی سازی است که سهم استان گیلان ۴۵ میلیون دلار می باشد.
وی با تاکید بر لزوم تامین منابع ارزی و ریالی جهت تحقق هدف‌گذاری وزارت صنعت، معدن و تجارت، افزود: برگزاری میز ساخت داخل از جمله برنامه‌های ما برای تحقق منابع مورد نظر است و در این راستا نخستین میز ساخت داخل در بخش خودروسازی را با هدف‌گذاری ۶۶ میلیون یورویی برگزار کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از برگزاری سه میز ساخت داخل با محوریت صنعت خودرو تا پایان سال خبر داد و خاطرنشان کرد: مردادماه میز ساخت داخل در بخش لوازم خانگی برگزار می‌شود و در نظر است میز ساخت داخل سایر صنایع همچون ماشین‌آلات معدنی را نیز ایجاد کنیم.
صادقی نیارکی، با بیان اینکه داخلی‌سازی و ساخت داخل باید به فرهنگی صنعت در کشور تبدیل شود، اضافه کرد: هدف حمایت از داخلی‌سازی تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری در حوزه سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و اتکا به ظرفیت‌های داخلی است.
وی با بیان اینکه اقتصاد کشور نیازمند درون‌زایی از طریق نگاه به توان داخلی است، یادآور شد: تولید داخلی و افزایش صادرات از طریق ایجاد بازار خارجی زنجیره صنعت را تکمیل خواهد کرد و در نهایت شاهد تاب‌آوری اقتصادی، بی اثر شدن تحریم‌ها، اشتغالزایی و ایجاد ارزش افزوده ناشی از تولید و ارزآوری خواهیم بود.

برچسب‌ها رشت وزارت صنعت معدن و تجارت گیلان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رشت وزارت صنعت معدن و تجارت گیلان رشت وزارت صنعت معدن و تجارت گیلان میز ساخت داخل معدن و تجارت وزارت صنعت داخلی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۶۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت ارتباط هنرمندان صنایع‌دستی با پلتفرم‌های معروف چین

مدیرکل دفتر تجاری‌سازی و بازاریابی صنایع‌دستی گفت: درصدد هستیم ارتباط هنرمندان و تولیدکنندگان خود را با پلتفرم‌های معروف چین تقویت کنیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، فرزاد اوجانی؛ مدیرکل دفتر تجاری‌سازی و بازاریابی صنایع‌دستی، با بیان اینکه برای اولین بار شاهد حضور فعالان تجارت الکترونیک و پلتفرم‌های صنایع‌دستی در همایش «معرفی فرصت‌های تجارت الکترونیک از طریق سرمایه‌گذاری در ایران و چین» بودیم، اظهار کرد: در این همایش مسئولان تجارت الکترونیک در خصوص ضرورت‌ها و آمار و اطلاعات مربوط به فرآیندهای الکترونیک در دنیا پرداختند و دو شرکت از پلتفرم‌های معروف چین مانند دوئین اعلام آمادگی کردند.

مدیرکل دفتر تجاری‌سازی و بازاریابی صنایع‌دستی افزود: بعضی از شرکت‌های مرتبط با شیرینی‌ها و سوغات نیز در خصوص این همراهی پیشگام شدند اما از نگاه این پلتفرم‌های چینی، صنایع‌دستی جزو آن دسته از اقداماتی است که ظرفیت قابل توجهی در حوزه الکترونیک دارد.

حل مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران

او با بیان اینکه از این ظرفیت‌ها استفاده خواهیم کرد، گفت: درصدد هستیم که هنرمندان و تولیدکنندگان خود را به این پلتفرم‌های ارتباط دهیم و نقطه‌ امیدی برای صنایع‌دستی کشور با وجود محدودیت‌های بین‌المللی باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر صنعت معدن و تجارت شامگاه دوشنبه وارد اراک شد
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری با عمر کمتر از پنج سال صادر شد
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • صادرات ۱۰۸ هزار تنی کالا به روسیه در فروردین ماه
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد
  • برای تولید اتوبوس و کشنده نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • تقویت ارتباط هنرمندان صنایع‌دستی با پلتفرم‌های معروف چین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند