Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، عصر امروز محسن حاجی میرزایی درگردهمایی مشترک مدیران کل آموزش و پرورش و معاونان پرورشی و فرهنگی استان ها که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، ضمن تشکر از تلاش های حوزه پرورشی و فرهنگی و تمام معاونان پرورشی و فرهنگی استان ها اظهار کرد: امیدوارم بتوانیم از این جلسه به عنوان حرکتی مستمر و برنامه ریزی شده  با مدیریت بهینه زمان، برای رسیدن به یک نقطه تفاهم در بالابردن سطح تعلیم و تربیت بهره بگیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تربیت دانش آموزانی با هویت و عزت نفس، خلاق و پرسشگر مسئولیت خطیر و بزرگی است

حاجی میرزایی افزود: همه ما بخش مهم زندگی خود را مدیون رویدادهای مدرسه هستیم. رفتارهای معلمان در ذهن بچه ها حک می شود و این موضوع به آن معنا است که حوزه تربیت حوزه پایدارتری نسبت به حوزه آموزش است و ماندگاری بیشتری دارد. اینکه فکر کنیم می توانیم به یک فرد هویت و عزت نفس دهیم و او را خلاق و پرسشگر کرده و با روحیه آزادمنش آشنا کنیم بسیار مسئولیت خطیری است.

وی گفت: اگر بتوانیم رابطه خود را با خدا خوب کنیم می توانیم به فرصتی که در اختیار ما گذاشته شده است فکر کنیم تا در روز یوم الحسره (قیامت)  افسوس تلف کردن وقت داده شده در این دنیا را نداشته باشیم.

عضو کابینه دولت تدبیر و امید در مورد وظیفه خطیر پرورشی و فرهنگی گفت: اگر ایمان داشته باشیم که در نقطه ای قرار گرفتیم که می توانیم زندگی آدم ها را بسازیم و در این زمینه کوتاهی کنیم به عقاب سنگین دچار می شویم.

باید قدرت تفکیک اهداف تربیت و ابزارهای میل به تربیت را داشته باشیم

حاجی میرزایی با تاکید بر اینکه باید قدرت تفکیک اهداف تربیت و ابزارهای میل به تربیت را داشته باشیم، اذعان کرد: کانون ها، دارالقران ها، جشنواره ها، کتاب ها و ... ابزارهایی برای رسیدن به تربیت است؛ لذا برای هر دوره ای به طور جداگانه باید اهداف کاملا دقیق و روشن داشته باشیم.

وی با اشاره به اهداف سند تحول افزود: در سند تحول بنیادین و در زیربنای نظام تربیت دقیقا به این اهداف برای دوره های مختلف تحصیلی اشاره شده است و اگر نتوانیم به این اهداف برسیم برگزاری اردو و برنامه پرورشی و فرهنگی فایده ای ندارد.

اهداف حوزه پرورشی و فرهنگی برای دوره های مختلف تحصیلی

وزیر آموزش و پرورش با تبیین برنامه های حوزه معاونت پرورشی و فرهنگی گفت: اولین برنامه حوزه پرورشی باید روشن کردن این اهداف حوزه پرورشی و فرهنگی برای دوره های مختلف تحصیلی و دومین برنامه طراحی برنامه های خاص برای رسیدن دانش آموز به آن اهداف باشد.

عضو کابینه دولت تدبیر و امید با بیان اینکه خواسته من این است که بدانیم چه موقعیتی برای دانش آموزان فراهم کنیم که به صلاحیت مورد نظر برسد، اظهار کرد: در حوزه پرورشی می توانیم از ظرفیت های گروه ها و تشکل های مهم دانش آموزی به عنوان ستون این حرکت ها استفاده کنیم.

حوزه آسیب های اجتماعی از دغدغه های رهبر معظم انقلاب است

حاجی میرزایی با اشاره به اینکه موضوع آسیب اجتماعی دغدغه رهبر معظم است گفت: آسیب های اجتماعی یک واقعیت تلخ است و جامعه امروز به دلیل مشکلات، بیش از حد مستعد آسیب های اجتماعی شده، اینکه ما بتوانیم هدف گذاری کنیم که آسیب های اجتماعی را با همان غربالگری اولیه و مشاهدات کاهش دهیم و آموزش و پرورش بیشتر از دستگاه های دیگر می تواند در این مسیر موثر باشد؛ لذا از مدیران پرورشی می خواهم به جای ارائه اعداد و ارقام بر این موضوع به طور جدی و عملی کار کنند و وقت بگذارند.

شبکه شاد عرصه نوآوری و خلاقیت است

وزیر آموزش و پرورش شبکه آموزشی دانش آموز (شاد ) را یک نهال نورس دانست و گفت: این شبکه به دلیل حضور در فضای مجازی  از قواعدی تبعیت می کند که این قواعد در دنیای حقیقی اعتبار ندارد و وظیفه ما این است که همه با هم کمک کنیم تا در این عرصه که عرصه خلاقیت و نوآوری است، بتوانیم رشد کنیم و کیفیت آن را بالا ببریم؛ لذا باید کار با ارزش و با کیفیت انجام دهیم.

حفظ قرآن را و منش و کلام قرآن را در رفتار دانش آموزان بیاوریم

وی با اشاره به اینکه باید قرآن را از مهجوریت در جامعه درآوریم و توسعه دهیم، بیان کرد: حفظ قرآن و منش و کلام قرآن را در رفتار دانش آموزان بیاوریم. در این صورت می توانیم به تمام اهداف برسیم؛ بنابراین از کارهای صوری و سطحی در این زمینه بگذریم و بر ژرفای کار بیفزاییم.

مقام معظم رهبری بر اجرای صحیح و درست سند تحولو تربیت دانش آموزان بسیار تاکید دارند

عضو کابینه دولت تدبیر و امید با تاکید براینکه خانواده ها عزیزترین فرد زندگی خود را به ما سپردند و حکومت هم آینده خود را به ما سپرده است، گفت: مقام معظم رهبری بر اجرای صحیح و درست سند و تربیت بسیار تاکید داشته و بر روی آن بسیار حساس هستند؛ لذا از مدیران کل و معاونین پرورشی می خواهم به گونه ای برنامه ریزی کنند که در جلسه بعد یک قدم جلوتر از این باشیم.

شایان ذکر است در پایان این گردهمایی وزیر آموزش و پرورش از جشنواره فرهنگی، هنری عفاف و حجاب (مهتاب در نور) رونمایی کرد.

پربیننده ترین جزئیات استخدام ۲۵هزار نفری در آموزش و پرورش وزیر کار سابق فوت کرد +عکس نماینده مجلس برای بار سوم مادر شد +عکس در شوی ماسک‌های لاکچری چه می‌گذرد؟ مهمترین عناوین روزنامه‌های صبح کشور +عکس

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: آموزش و پرورش دانش آموز دانش آموزان مدرسه محسن حاجی میرزایی قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت آسیب های اجتماعی حاجی میرزایی حوزه پرورشی دانش آموزان داشته باشیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۶۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ توصیه رهبر انقلاب در دیدار فرهنگیان چه بود؟

خلاصه بیانات حضرت آیت الله خامنه ای در این دیدار که صبح چهارشنبه ۱۲ اردیبهش ۱۴۰۳ برگزار شد، به این شرح است:

- پیشرفت،‌ امنیت، سلامت، علم و تحقق همه ارزش‌های انسانی و اسلامی در کشور در گرو وجود نیروی انسانی مناسب است که این کار عظیم برعهده آموزش‌وپرورش است.

- ترمیم سند تحول با استفاده از نخبگان داخل و خارج آموزش‌وپرورش، باید مستمر ادامه یابد.

- توانمندسازی معیشتی و مادی معلمان همیشه مورد تأکید بوده و اکنون نیز هرچه ممکن است باید در این زمینه تلاش شود.

- معلم از نیروی معنوی و عشقی که در وجود هر انسانی به تعلیم و تربیت وجود دارد، استفاده کند و با بهره‌مندی از ملزومات، نیازها و تجربیات، شغل پرمرتبت معلم را قوام و استواری و استحکام دهد.

- نیت، روحیه، انگیزه و درک حقیقی از «معلمی»  لازمه پرورش نسل‌ نو است.

 - تقویت مراکز تربیت معلم لازمه دستیابی جامعه معلمین به سطح تراز است.

- دانشگاه فرهنگیان و دیگر مراکز تربیت معلم باید کاملاً تقویت شوند.

- صرف توجه معلم به مسائل پرورشی کافی نیست و باید مجموعه‌ای، متولی این مسئله بسیار مهم باشد.

- جلوگیری از ایجاد و شیوع آسیب‌های اجتماعی جزو توقعات از جوانان است.

- در خود مدارس آسیب‌های اجتماعی وجود نداشته باشد که این جزو وظایف معاونت پرورشی است.

- تبیین صحیح مسائل بنیادی کشور و نظام برای نوجوانان و جوانان، وظیفه دیگر معاونت پرورشی است.

- دانش‌آموزان، جوانان و نوجوانان باید از منطق و عقلانیت سیاست‌ها و رفتار نظام باخبر باشند و بدانند پشت شعارهای  «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیلِ» ملت چه منطقی نهفته است و چرا ایران حاضر به ایجاد روابط با برخی کشورها و دولت‌ها نیست.

- ثبات مدیریتی در آموزش و پرورش مهم است.

- در مدیریت‌های سطح بالا تا متوسط تأکید بر ثبات دارم تا بتوان برنامه‌ها و کارهای مهم را دنبال کرد.

- الگوسازی و معرفی نمونه‌های برتر معلمان ضروری و شوق‌آفرین است.

- معلم باید در کنار علم‌آموزی، انگیزه، همت، اعتماد به نفس و شوق به درس و کار هم به دانش‌آموز بدهد تا ظرفیت‌های درونی او شکوفا شود.

- «دادن نگاه ملی به دانش‌آموز» انتظار دیگر است، یعنی دانش‌آموز بداند که تحصیل و کلاس درس قطعه‌ای از حرکت عمومیِ پیشرفت و جزیی از ماشین عظیم پیش‌برنده کشور و نظام است.

- «امیدآفرینی» ، «تشویق دانش‌آموزان به فعالیت‌های اجتماعی» و همچنین «مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان»، توصیه‌های دیگر رهبر انقلاب به معلمان بود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ۲۰ توصیه رهبر انقلاب در دیدار فرهنگیان چه بود؟
  • نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند
  • نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند/ افزایش اردوهای دانش آموزی
  • نیمی از مدارس مربی پرورشی ندارند
  • ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان با آرمان‌های انقلاب اسلامی
  • معلمان مدیران تراز انقلاب تربیت کنند
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • جذب اعضای تیم والیبال دانش‌آموزان به عنوان معلم
  • بعضی معلمان استان نذر خدمت انجام می‌دهند
  • کمبود ۶۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور/ ۱۱ هزار مربی پرورشی جذب می‌کنیم