Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-30@16:13:48 GMT

۷علامت ناشناخته از کرونا

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۴۶۶۲۲

۷علامت ناشناخته از کرونا

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از انتخاب، برخلاف روز‌های نخست که تصور می‌شد کرونا فقط روی قلب و ریه تاثیر شدید دارد، اکنون مشخص شده مسائل جانبی مثل قرمزی چشم نیز از علائم همین بیماری است، اما ما برای شما برخی علائم جدیدتر را نیز معرفی می‌کنیم.

هذیان و توهم

هذیان و توهم یکی از علائم شایع در شدیدترین موارد کرونا است، به خصوص در مواردی که بیمار سالخورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق گزارش هاروارد گزت، یک سوم بیماران بستری و دو سوم بیمارانی که موارد آن‌ها به عنوان "شدید" طبقه بندی می‌شود، هذیان را به صورت سردرگمی شدید و توهمات واضح تجربه می‌کنند.

سرفه کردن خون

اگرچه سرفه علائم شایع کرونا است، اما کمتر کسی می‌داند که درصدی از بیماران مبتلا به کرونا، خون سرفه می‌کنند. اگرچه این علامتی نگران کننده است، اما لزوماً نشانگر یک مورد شدید ویروس نیست. آنتونی ریززو، مدیر ارشد پزشکی انجمن ریه‌های آمریکا در این خصوص گفت: «التهاب راه هوایی بعضی اوقات منجر به لایه بسیار شکننده راه‌های هوایی می‌شود و رگ‌های خونی کوچک یا مویرگ‌ها ممکن است تحت تأثیر قرار بگیرند و خونریزی کنند.»

پلک‌های متورم

پلک‌های متورم از علائم کمتر شناخته شده کروناویروس است. طبق گفته ویلیام اف مارشال، متخصص بیماری‌های عفونی کلینیک مایو، تورم پلک یک مشکل جدید بین مبتلایان به کرونا است.

حساسیت به نور

حساسیت به نور یکی دیگر از علائم غیرمعمول چشمی است که می‌تواند تشخیص کرونا را تسهیل کند. اخیراً یک مطالعه در ماه که در JAMA Ophthalmology منتشر شد، نشان داد حدود ۳۱ درصد از بیماران کرونا ویروس مشکل تورم پلک را تجربه می‌کنند.

سرگیجه

سرگیجه یکی از علائم جالب توجه کرونا است که بر اثر مشکل عصبی ویروس بر روی بدن خود را نشان می‌دهد. این حمله‌های سرگیجه می‌تواند شدید و ناگهانی باشد، در بعضی موارد باعث غش یا احساس سرگیجه می‌شود.

اضطراب و استرس شدید

بسیاری از مبتلایان کرونا دچار ضعف روانی، احساس کلی ا. ضطراب و استرس می‌شوند. این موضوع به گزارش برخی بیماران تا ماه‌ها ادامه دارد و افراد ماه‌های متوالی حس ناامنی دارند.

از دست دادن اشتها

مطالعات نشان می‌دهند که ۲۲ درصد از بیماران از دست دادن اشتها را تجربه می‌کنند و در نتیجه، برخی دچار کاهش وزن می‌شوند.

پربیننده ترین پنج گام موثر برای تقویت حافظه کدام است؟ تصور ایجاد ایمنی در بهبودیافتگان کرونا نقض شد عوارض هر روز دوش گرفتن امکان دوباره ابتلای بیماران کرونایی وجود دارد؟ ۷خوراکی برای تقویت مغز

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کرونا هذیان استرس تنفس قلب کاهش وزن قرمزی چشم هذیان ویروس کرونا کرونا اخبار کرونا قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۶۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • خراسان جنوبی گنجینه ناشناخته سرمایه گذاری /اکسپو سکوی پرتاب توسعه
  • سرگیجه در کشتی؛ محمدعلی گرایی به تیم ملی دعوت شد
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • سرگیجه در پرسپولیس؛ ستاره تیم بازی با سپاهان را از دست داد؟