Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ روستای "دور" با ۱۰۰ خانوار ماهاست بعلت فرسودگی لوله آب ندارد و مردم برای تامین آب از هوتگ استفاده می‌کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کنارک، روستای «دور» با 100 خانوار جمعیت ماه‌هاست به علت فرسودگی لوله آب ندارد و مردم این روستا برای تامین آب از «هوتگ‌ها» یا همان چاله‌های انسان‌ساز بزرگی که جهت ذخیره آب باران ایجاد می‌شود و همزمان به عنوان منبع تامین آب شرب، شست‌وشو و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. بهره‌برداری می‌شود؛ استفاده می‌کنند.

جعفر براهویی رئیس شورای اسلامی روستای دور در این رابطه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: مردم روستای دور از توابع بخش مرکزی شهرستان کنارک ماه‌هاست به دلیل فرسودگی لوله آب ندارند و این در حالی است که در بعضی از نقاط آب بدون هیچ استفاده‌ای به هدر می‌رود.

گزارش ویدئویی تسنیم| مصائب تأمین آب در روستاهای سیستان و بلوچستان/ آبرسانی به جمعیت 700 هزار نفری با تانکرگزارش ویدئویی| بحران آب در بلوچستان / مردم شهر 13 هزاری نفری سوران آب آشامیدنی ندارندبحران آب در بلوچستان| بی‌آب‌ترین روستاییان ایران به سد زیردان دلخوش کنند؟+فیلم

وی افزود: بارها به مسئولین جهت تعمیر و بازسازی خط لوله مراجعه کردیم اما متاسفانه هیچگونه اقدامی در این زمینه صورت نگرفته و مردم ناچار از آب هوتگ استفاده می‌کنند. شرایط بی‌آبی در این هوای گرم خیلی دشوار است و مردم برای مطالبه به شورا مراجعه می‌کنند و وظیفه‌ای که ما داریم انعکاس مشکلات مردم به مسئولین است، اما وقتی مشکلی ترتیب اثر داده نمی‌شود مجبوریم آن را از طریق رسانه‌ها پیگیر کنیم.

کریم بخش هوت معاون آب و فاضلاب شهرستان کنارک نیز به خبرنگار تسنیم گفت: مدتی است به علت فرسودگی لوله مشکل بی‌آبی برای مردم روستای دور به وجود آمده که تلاش داریم در سریع‌ترین زمان ممکن این مشکل را حل کنیم تا مردم مجدداً از آب لوله‌کشی بهره‌مند شوند.

وی افزود: به علت فرسودگی، لوله نیاز به اعتبار و تعمیر اساسی دارد و متاسفانه در این زمینه اعتباری تخصیص داده نشده که امیدواریم به زودی با پیگیری انجام شده این اعتبار را جذب و کار مرمت و تعمیر خط آغاز شود. در روزهای آینده موقتاً برای تعمیر شبکه داخلی روستا اقدام خواهیم کرد؛ در حال حاضر آب لوله‌کشی خانوارها قطع است و به طور مستمر با تانکر سیار آبرسانی می‌شوند و ما استفاده از آب هوتگ را تکذیب می‌کنیم.

گزارش از منصور کریمدادی

انتهای پیام/395/ش

R7843/P/S6,65/CT7 واژه های کاربردی مرتبط محرومیت زدایی مناطق محروم استان سیستان و بلوچستان بیشتر بخوانید... بحران آب در بلوچستان| تعلل پیمانکاران عامل تاخیر در پروژه های آبرسانی چابهار بحران آب در بلوچستان| روایت زنانی که هنوز" کوزه بر سر، بچه در دست" آب می‌آورند + فیلم بحران آب در بلوچستان| ۸۰۰۰ روستایی محروم بلوچستان تشنه بازسازی یک خط انتقال آب + فیلم

منبع: تسنیم

کلیدواژه: محرومیت زدایی مناطق محروم استان سیستان و بلوچستان محرومیت زدایی مناطق محروم سیستان و بلوچستان بحران آب در بلوچستان فرسودگی لوله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۷۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۳۰۰ تا ۴۰۰ روستای خراسان جنوبی در اثر سیلاب

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیر کل مدیریت بحران استانداری گفت: در اثر بارندگی شدید شبانه روز گذشته حدود ۴۰۰ روستا در استان در سیل گرفتار شدند که ۲۱۹ روستا از این تعداد مربوط به شهرستان خوسف است.


آخوندی افزود: در اثر سیلاب شبانه روز گذشته در بسیاری از نقاط استان، حاشیه راه‌های مواصلاتی شسته شده و بسیاری از مسیر‌ها از جمله سرچاه عماری به سمت صمدآباد مسدود است.


وی گفت: همچنین در اثر سیلاب به زیرساخت‌ها، قنوات، باغات، راه‌های روستایی و معابر شهری خسارت وارد شده است که گروه‌های ارزیاب و امدادرسان از مدیریت بحران، هلال احمر و جهاد کشاورزی به مناطقی که مسیر‌های آنها بازگشایی شده است اعزام شده‌اند.


مدیر کل مدیریت بحران استانداری افزود: تیم‌های مدیریت بحران استان برای اعزام به مناطق سیل زده در آمادگی کامل هستند و در هر روستا و یا منطقه‌ای که مسیر دسترسی بازگشایی شود سریعاً تیم‌های ارزیاب برای بررسی میزان خسارت‌ها و گزارش آن اعزام می‌شوند.


آخوندی افزود: بیشترین بارندگی شبانه روز گذشته با حدود ۶۰ میلیمتر مربوط به بیشه شهرستان خوسف بوده است.


وی گفت: هم اکنون عملیات امدادرسانی به مناطق سیل زده با همکاری تمامی گروه‌های استان آغاز شده و از بخش خصوصی و معادن نیز برای استفاده از ماشین آلات سنگین کمک گرفته شده است.

دیگر خبرها

  • خطر سیل در کمین نان مردم جنوب کشور
  • خسارت ۳۰۰ تا ۴۰۰ روستای خراسان جنوبی در اثر سیلاب
  • نقش مهم سد‌ها در کنترل سیلاب سیستان و بلوچستان
  • امدادرسانی ١٠ خانوار عشایر گرفتار در بارندگی‌های اخیر شهرستان دنا
  • ترمیم خط انتقال آب ۲۰۰ خانوار روستای دشت اکبر دهلران
  • بازگشایی جاده ارتباطی روستای گو بخش مرکزی نیکشهر
  • هشدار مدیریت بحران استانداری مرکزی
  • حمله حیوانات وحشی به گوسفندان در کاشان
  • آبرسانی به روستای محروم و صعب العبور دره دول
  • بهره برداری از طرح های محرومیت زدایی در دهدلی شهرستان اردل