Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره ماشین‌آلات راهداری و حمل ‌و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری با گله‌مندی از کمبود اعتبارات استانی و ملی در حوزه بازسازی و نوسازی ماشین‌آلات راهداری در استان، گفت: در حال حاضر نزدیک به 85 درصد ماشین‌آلات راهداری استان بالای 30 سال عمر دارد و این نشان‌دهنده فرسودگی دستگاه‌ها است.

احمد محمدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد با گله‌مندی از کمبود اعتبارات استانی و ملی در حوزه بازسازی و نوسازی ماشین‌آلات راهداری در استان، گفت: باید در این حوزه برنامه مدونی اندیشیده شود که ما حداقل بتوانیم 15 دستگاه از ناوگان ماشین‌آلات راهداری را در طول سال به صورت صد در صد بازسازی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره ماشین‌آلات راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه به طور مثال استان سیستان و بلوچستان در سال گذشته 25 دستگاه از ناوگان فرسوده خود را بازسازی کرد، ادامه داد: اما ما در سال 98 تنها توانستیم یک دستگاه بلدوزر را بازسازی کنیم.

وی با بیان اینکه همچنین در سال جاری تنها اعتبار بازسازی یک دستگاه لودر در اختیار این اداره گذاشته شده است، افزود: با توجه به کمبود شدید قطعات یدکی موجود در بازار و تحریم‌ها که مانع از واردات ماشین‌آلات سنگین و نیمه‌سنگین راه‌سازی می‌شود و همچنین عدم تولیدات داخلی ما باید بتوانیم با بازسازی ماشین‌آلات قدیمی و بازگردندان آن به ناوگان راهداری از امکانات موجود نهایت استفاده را بکنیم.

خرید یک دستگاه بیل مکانیکی چرخ‌زنجیری و لودر چرخ لاستیکی

محمدی با بیان اینکه با توجه به شرایط آب و هوایی چهارمحال و بختیاری در خصوص دستگاه‌های شن و نمک‌پاش مکانیزه، تیغ‌های برف‌روبی و دستگاه برف‌خور فوق‌العاده کمبود داریم، اضافه کرد: امسال به منظور نوسازی ناوگان راهداری یک دستگاه بیل مکانیکی چرخ‌زنجیری 20 تن به ارزش 2 میلیارد و 300 میلیون تومان و یک دستگاه لودر چرخ لاستیکی 5 تن به ارزش یک میلیارد و 570 میلیون تومان از محل اعتبارات استانی خریداری شده و تا یک ماه آینده به ماشین‌آلات استان اضافه خواهد شد.

وی با بیان اینکه در خصوص تعمیر و راه‌اندازی بودجه این اداره کل فوق‌العاده کم است و جوابگوی نیاز ماشین‌آلات موجود نیست، گفت: در حال حاضر نزدیک به 85 درصد ماشین‌آلات راهداری استان بالای 30 سال عمر دارد و این نشان‌دهنده فرسودگی دستگاه‌ها است.

رئیس اداره ماشین‌آلات راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه امکانات موجود جوابگوی حجم بالای عملیات نگهداری راه‌های استان و همچنین کنترل بحران‌های احتمالی در کلیه نقاط استان مانند سیل فروردین 98 و عملیات‌های برف‌روبی و یخ‌زدایی محورهای مواصلاتی با ناوگان راهداری موجود امکان‌پذیر نیست، اضافه کرد: ما در حال حاضر 4 دستگاه گریدر، 6 دستگاه لودر، 4 دستگاه بیل مکانیکی،دو دستگاه تریلی کشنده و 10 دستگاه کامیون ده چرخ و تعداد 20 دستگاه شن و نمک‌پاش مکانیزه کمبود داریم.

امسال بودجه استانی برای تعمیر و راه‌اندازی ماشین‌آلات راهداری نداریم

وی با بیان اینکه سال گذشته بودجه ملی بازسازی و نوسازی ناوگان برای استان مبلغ 2 میلیارد و 900 میلیون تومان و  بودجه استان خرید 2 دستگاه ماشین‌آلات بود که امسال تحویل داده می‌شود، افزود: در بودجه ملی نوسازی امسال خرید یک دستگاه بیل مکانیکی برای استان ما پیش‌بینی و در بودجه استانی هیچ هزینه‌ای در نظر گرفته نشده است.

محمدی گفت: امسال بودجه استانی برای تعمیر و راه‌اندازی ماشین‌آلات راهداری صفر است و بودجه ملی یک میلیارد و 100 میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام/68024

منبع: فارس

کلیدواژه: احمد محمدی ماشین آلات راهداری بازسازی نوسازی چهارمحال و بختیاری دستگاه بیل مکانیکی ماشین آلات راهداری بازسازی و نوسازی میلیون تومان بودجه استان یک دستگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۷۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف‌گذاری تبدیل یزد به قطب تولید ماشین‌آلات نساجی

استاندار یزد نساجی و پوشاک از مهم‌ترین محورهای توسعه صنعتی در سند یزد نوین دانست و گفت: یکی از هدفگذاری‌های استان در کنار توسعه صنعت نساجی و پوشاک، «تبدیل یزد به قطب تولید ماشین آلات نساجی» است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی استانداری یزد، در آئینی با حضور مهران فاطمی؛ استاندار یزد سیزدهمین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات و محصولات صنعت نساجی و پوشاک در استان افتتاح شد.

مهران فاطمی، استاندار یزد در حاشیه بازدید از نمایشگاه، به سبقه تاریخی یزد در حوزه هنر صنعت نساجی اشاره کرد و گفت: حوزه نساجی و پوشاک؛ یکی از مهمترین محورهای توسعه صنعتی یزد و سند یزدنوین بوده و مسائل مربوط به آنها با جدیت پیگیری می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۳ به نام «جهش تولید؛ با مشارکت مردم»، خاطرنشان کرد: بخش نساجی و پوشاک از بهترین بخش‌هایی است که با جلب مشارکت مردم، می‌توان در آن جهش ایجاد کرد.

استاندار یزد با اشاره به نگاه ویژه مجموعه مدیریتی استان به حوزه نساجی و پوشاک، تصریح کرد: در راستای رونق فعالیت‌های این حوزه، ضمن ارائه تسهیلات مورد نیاز، پیگیری‌های لازم برای حل مسائل موجود به ویژه در حوزه صادرات انجام می‌شود.

فاطمی در ادامه یکی از رویکردهای مورد پیگیری در استان را حرکت به سمت اقتصاد دانش بنیان دانست و افزود: یکی از هدفگذاری‌های استان در کنار توسعه صنعت نساجی و پوشاک، «تبدیل یزد به قطب تولید ماشین آلات نساجی» است.

عالی‌ترین مقام اجرایی استان در همین راستا خاطرنشان کرد: در راستای تحقق هدف‌گذاری مذکور، حمایت‌های لازم از شرکت‌های فعال در این حوزه انجام خواهد شد.

استاندار یزد در پایان خاطرنشان کرد: امید است در پرتو اقدامات مورد پیگیری، استان یزد در حوزه صنعت نساجی، به روزهای اوج خود بازگردد و روز به روز گسترده‌تر شود.

کد خبر 750198

دیگر خبرها

  • یزد قطب تولید ماشین آلات نساجی می‌شود
  • هدف‌گذاری تبدیل یزد به قطب تولید ماشین‌آلات نساجی
  • افزایش بودجه ماشین‌آلات روستایی استان اصفهان نسبت به کل کشور
  • افزایش بودجه ماشین‌آلات روستایی اصفهان نسبت به کل کشور
  • هدف شهرداری از عقد قرارداد با چینی‌ها نوسازی ناوگان بوده است
  • خرید و تجهیز ۲۸ دستگاه ماشین‌آلات سبک و سنگین در سال گذشته
  • خریداری ۲۸ دستگاه ماشین‌آلات سبک و سنگین
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی
  • ماشین آلات دهیاری‌های استان بوشهر به ردیاب مجهز می شوند
  • نوسازی ۷۲ هزار دستگاه ناوگان حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای