Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل انجمن مردم نهاد و مرکز توانبخشی معلولان باران قروه گفت: این مرکز فعالیت خود را از سال ۸۶ آغاز کرده که تاکنون برای ۱۰۳ معلول این شهرستان شغل ایجاد کرده است.

شهلا مرادی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قروه اظهار داشت: در مدت ۱۳ سال فعالیت انجمن باران در قروه، بیش از ۵۰۰ معلول جسمی، حرکتی، کم‌توان و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..تحت حمایت انجمن باران قرار گرفته‌اند.

وی در ادامه افزود: این مرکز توانسته برای ۱۰۳ معلول کارآفرینی پایدار و برای ۳۰ نفر نیز به صورت غیرمستقیم ایجاد کرده که علاوه بر درآمد ماهیانه، مشاغلی مانند انواع صنایع دستی فرا گرفته‌اند و بعنوان نیروی کار فعالیت دارند.

مرادی تصریح کرد: انجمن باران علاوه بر کارآفرینی و حرفه‌آموزی،۴۴ نفر از معلولان که ضایعات بالای ۷۰ درصد را دارند در یک مرکز خاص با امکانات و مربیان کار آزموده در شهر سریش‌آباد نگهداری می‌کند.

مدیرعامل انجمن مردم نهاد و مرکز توانبخشی معلولان باران در قروه گفت:محصولات تولید شده کارگاه‌های معلولان قروه‌ای علاوه بر بازار کردستان روانه بازار سایر شهرهای کشور می‌شود و با سفارش کار از سوی مراکز تجاری و درمانی می‌شود رونق کارآفرینی و درآمد زایی برای معلولان قروه‌ای را افزایش داد.

انتهای پیام ۲۳۳۰/۸۶

منبع: فارس

کلیدواژه: معلولان باران قروه کارآفرینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۷۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال ۷۰۰ نفر دربازارچه‌های مرزی خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛مسئول هماهنگی بازارچه‌های مرزی و روابط خارجی استانداری خراسان رضوی گفت: فعالیت‌های اقتصادی ۲ بازارچه مرزی دوغارون و باجگیران زمینه اشتغال مستقیم افزون بر ۷۰۰ نفر را فراهم کرده‌اند.
هادی حقیقی افزود: اشتغال غیر مستقیم در این ۲ کانون اقتصادی (دوغارون و باجگیران) همجوار با افغانستان و ترکمنستان به بیش از ۲ هزار نفر می‌رسد.

او با اشاره به برنامه‌های عمرانی در بازارچه‌های مرزی استان خراسان رضوی گفت: با هدف ارایه خدمات بهتر به فعالان اقتصادی در بازارچه‌های مرزی استان و افزایش سطح تعاملات در این بخش با کشور‌های همجوار، هم اکنون محوطه سازی، ایجاد فضا‌های رفاهی برای تجار در بازارچه مرزی دوغارون و توسعه فضای بارانداز در بازارچه مرزی باجگیران در حال انجام است.

مسئول هماهنگی بازارچه‌های مرزی و روابط خارجی استانداری خراسان رضوی افزود: طرح ساماندهی بازارچه مرزی دوغارون بهمن ماه سال ۱۴۰۱ آغاز شد که تاکنون بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و امید می‌رود که بخشی از این طرح در سال جاری مورد بهره برداری قرار گیرد.

حقیقی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۲ بازارچه مرزی دوغارون و باجگیران در خراسان رضوی فعال است، گفت: بازارچه مرزی دوغارون مهمترین کانون اقتصادی ایران با افغانستان است، برای افزایش صادرات از این منطقه به بازار‌های هدف این کشور همسایه، احداث ۱۵۴ غرفه تجاری در ۱۳ ماه گذشته در دوغارون آغاز شده است.

او افزود: فعالیت صاحبان کالا‌های ایرانی و افغانستانی در بازارچه مرزی دوغارون مورد بررسی مقامات ۲ کشور قرار گرفته است که محقق شدن آن نقش زیادی در اشتغال پایدار جوانان جویای کار دارد.

 

دیگر خبرها

  • توسعه بهداشت ودرمان
  • اعطای تسهیلات 4 میلیاردی به کارفرمایان در ازای به کارگیری معلولان + جزییات
  • اعطای تسهیلات 40 میلیاردی به کارفرمایان زنجانی در ازای به کارگیری معلولان + جزییات
  • کارفرمایان زنجانی در ازای به کارگیری معلولان تا ۴۰ میلیارد ریال تسهیلات دریافت می کنند
  • اختصاص ۲۵ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بیمارستان بختگان
  • اشتغال ۷۰۰ نفر دربازارچه‌های مرزی خراسان رضوی
  • نقش مهم تعاونی ها در جهش تولید
  • آغاز نوبت اول آزمون سراسری از فردا در قزوین
  • (تصاویر) مرکز نگهداری و اشتغال معتادان
  • ضرورت کارآفرینی برای زندانیان و خانواده آن ها