Web Analytics Made Easy - Statcounter

«ابوالفضل مرتضیان» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: سرانه فضای سبز در خمین باید به ۱۵ متر مربع برسد و به ‌منظور تحقق این مهم باید  ۱۱ هکتار فضای سبز در این شهر ایجاد شود.
شهردار خمین فضای سبز موجود در این شهر را ۹۸ هکتار بیان کرد و اظهار داشت: پیش بینی می شود ۱۰ هزار اصله درخت امسال در خمین کاشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مرتضیان اضافه کرد: کیفی‌سازی فضای سبز در دستور کار مدیریت شهری خمین است و استفاده بهینه از ظرفیت‌های مردمی در کاشت و مراقبت درختان، اصلاح گونه ها، تراکم درختان، اصلاح گل و گیاه در افزایش کیفیت فضای سبز تاثیرگذار است.
وی افزود: بوستان‌ها و فضاهای سبز شهری با کارکرد مختلف ریه‌های شهر و ظرفیتی برای اوقات فراغت و ایجاد نشاط روحی و روانی هستند.

مرتضیان یادآور شد: آبیاری فضای سبز مجزا از منابع آشامیدنی و کیفی است و برای این منظور از منابع آبی سد فرنق  و ۶حلقه چاه آب استفاده می‌شود.
شهردار خمین یادآور شد: آبیاری فضای سبز موجود خمین به ۹۸ لیتر آب در ثانیه نیاز دارد.
شهر ۷۰ هزار نفری خمین دارای هشت پارک عمومی، ۲۳ پارک و فضای سبز محلی و یک پارک جنگلی به وسعت ۵۰ هکتار است.

برچسب‌ها خمین آبیاری مدیریت شهری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خمین آبیاری مدیریت شهری خمین آبیاری مدیریت شهری فضای سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۸۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای شاخص‌های عمران شهری بجنورد نیازمند ۱۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از خراسان شمالی، یوسف مغروری، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر بجنورد در گفت‌وگو با خبرنگار استانی ایسکانیوز در خراسان شمالی با گرامی‌داشت روز شوراها اظهار کرد: بودجه مصوب شهرداری بجنورد در سال ۱۴۰۰ مبلغ ۴۲۰ میلیارد تومان، در سال ۱۴۰۱ مبلغ ۶۵۰ میلیارد تومان، در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۸۹۴ میلیارد تومان بوده و برای سال ۱۴۰۳ نیز یک هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان مصوب شده است.

وی عنوان کرد: تحقق بخش قابل توجهی از بودجه مصوب سال ۱۴۰۳ در گرو اخذ مطالبات شهرداری بجنورد از دستگاه‌های اجرایی استان همچنین از محل اوراق مشارکت، جلب و جذب سرمایه گذاران، اختصاص اعتبارات دولتی همچنین صدور پروانه‌های ساختمانی است.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر بجنورد خاطرنشان کرد: تحقق اخذ مطالبات شهرداری بجنورد از دستگاه‌های اجرایی استان که به مبلغ ۳۵۰ میلیارد تومان است به همراهی دستگاه‌های اجرایی ذی ربط به ویژه اداره‌کل اقتصاد و دارایی استان بستگی دارد.

وی افزود: با این وجود، متاسفانه دستگاه‌های اجرایی ذی ربط و اداراه‌کل اقتصاد و دارایی در استان، تسویه این مطالبات را جدی نمی‌گیرند.

در عین حال، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر بجنورد بیان کرد: برای ارتقای شاخص‌های عمران شهری در شهر بجنورد از جمله در زمینه انجام آسفالت معابر و بهسازی آسفالت معابر این شهر به تامین ۱۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است تا شهر بجنورد به میانگین شاخص‌های توسعه عمران شهری کشور نزدیک شود.

وی در خاتمه به اختصاص ۸.۸ هکتار زمین در منطقه گلستان شهر بجنورد از سوی اداره‌کل راه و شهرسازی استان به شهرداری بجنورد در راستای ارائه خدمات شهری توسط شهرداری بجنورد به این منطقه مسکونی از مسکن مهر مرکز استان نیز اشاره کرد.

مغروری گلایه کرد: متاسفانه زمین اختصاص یافته دارای معارض است.

خبرنگار:سمانه قهرمانی

انتهای خبر/

کد خبر: 1228974 برچسب‌ها بجنورد سازه های عمرانی بودجه

دیگر خبرها

  • ۶۰ هکتار به سرانه فضای سبز شهر سنندج افزوده می‌شود
  • عملیات «وعده صادق» پیروزی بر سیستم پدافندی دشمنان بود
  • بانک مرکزی: تورم ۲۷ درصد کاهش یافت!
  • بانک مرکزی رکوردشکنی ۸۰ ساله تورم را تکذیب کرد
  • سرانه فضای‌ورزشی مهاباد ۳۵ سانتی‌مترمربع است
  • افزایش سرانه فضای ورزشی در شرق تهران
  • دست‌درازی به کاربری باغات خط قرمز شورای شهر کرج است
  • قطع بدون مجوز درختان در ‌عظیمیه کرج
  • ارتقای شاخص‌های عمران شهری بجنورد نیازمند ۱۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار
  • ۴ پروژه شاخص شهری بجنورد در اولویت اجرا است