Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آماد و پشتیبانی ناجا به‌منظورحفظ سلامت کارکنان نیروی انتظامی، اقدامات این معاونت را در راستای مقابله با کرونا را تشریح کرد. سردار رحمت اله محمدی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مراقبت و حفاظت از سلامت کارکنان پایور و وظیفه را اقدامی ارزشمند عنوان و اظهار داشت: این معاونت توانسته اقلام بهداشتی از قبیل ماسک، ژل دست، مایع ضدعفونی‌کننده، دستکش لاتکس و لباس محافظ بیمارستانی (گان)، بین کارکنان یگان‌های ناجا و مشمولان اعزامی به مراکز آموزشی ناجا در سراسر کشور و به‌طور خاص کارکنان کادر درمانی توزیع نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: معاونت آماد و پشتیبانی ناجا اقدامات گسترده‌ای برای تأمین اقلام بهداشتی موردنیاز کارکنان ناجا انجام داده که از این حیث تعدادی از کارگاه‌های مراکز تولید پوشاک ناجا ازجمله شرکت ناجی پوشش در زاهدان و شرکت پشم‌بافی آسیا در کرمان و دو کارگاه دیگر در تهران برای تولید ماسک، در مدار تولید قرارگرفته و تولیدات آن‌ها نیز در اختیار کارکنان ناجا قرارگرفته است.

معاون آماد و پشتیبانی ناجا ادامه داد: با همکاری و تعامل با معاونت (عملیات و بهداد ناجا) و حضور مستمر در جلسات قرارگاه بهداشتی امام رضا (ع) به‌منظور حفظ و صیانت از سلامت کارکنان پایور و وظیفه اقدامات گسترده‌ای توسط این معاونت صورت گرفته است از جمله تولید تخصصی ماسک‌های M ۷۵۰ و N ۹۵، مایع ضدعفونی‌کننده دست و سطوح، ژل‌های ضدعفونی‌کننده و لباس حفاظت فردی و تأمین تجهیزات موردنیاز بیمارستانی ازجمله اقدامات می‌باشد.

این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اقدامات در مقابله با ویروس کرونا، بیان داشت: تأمین نیازمندی‌های بهداشتی رده‌ها حجم بسیار گسترده‌ای دارد، که تاکنون بیش از دو میلیون عدد ماسک، چندصد هزار لیتر مایع ضدعفونی‌کننده دست و سطوح و مقادیر قابل توجهی تجهیزات و اقلام بیمارستانی و لباس‌های حفاظت فردی از مسیر‌های مختلفی پیگیری شده که بخشی از نیاز به اقلام مزبور از طریق وزارت‌های دفاع و بهداشت تأمین‌شده است.

وی افزود: یکی از بحث‌های مهم، پیشگیری است که عزیزان ما در حوزه بهداشت و درمان بر آن تأکیددارند. مهم‌ترین اقدامات در حوزه پیشگیری، قطع ارتباط بین انتقال ویروس است، زیرا عملکرد این ویروس به‌گونه‌ای است که به‌شدت قدرت انتقال دارد فلذا چرخه انتقال آن باید قطع شود، یکی از این کار‌ها ضدعفونی کردن و رعایت بهداشت فردی و محیطی است. کار‌هایی که در این بخش انجام‌شده، تهیه مواد ضدعفونی‌کننده می‌باشد، ۷۰ که هزار بطری ژل دست فردی تاکنون در اختیار کارکنان ناجا قرارگرفته است.

وی، اقدام معاونت آماد و پشتیبانی ناجا را در راستای ارسال بسته‌های بهداشتی به جانبازان بالای ۲۵ درصد ناجا و بین خانواده‌های کارکنان ناجا و نیز تهیه بروشور‌های مربوط به نحوه مصرف را اقدامات درخور توجه برشمرد.

سردار محمدی گفت: معاونت آماد و پشتیبانی ناجا آمادگی دارد تا در کنار کارکنان خدوم ناجا برای حفظ سلامت آنان، هرگونه کمک در راستای پیشگیری از این بیماری و مقابله با آن را انجام دهد. تا ان‌شاءالله بتوانیم با اقدامات مناسب و همکاری همه عزیزان در خط مقدم این نبرد، به وظیفه خود عمل کنیم تا بتوانیم این ویروس منحوس را شکست دهیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ناجا اقلام بهداشتی سلامت ناجا معاونت آماد و پشتیبانی ناجا ضدعفونی کننده کارکنان ناجا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۹۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گشایش پنجره صادراتی و حضور در بازارهای بین الملل راهکار اصلی تثبیت بازار مرغ

علی ابراهیمی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: با توجه به سیاست افزایش جوجه ریزی ها و تولید مرغ، گشایش پنجره صادراتی و حضور در بازارهای بین‌المللی راهکار اصلی تنظیم و تثبیت بازار مرغ محسوب می شود.

به گفته او، تولید محصول با کیفیت، ایفای به موقع تعهدات و پایداری حضور از عوامل حفظ بازار های صادراتی است.

ابراهیمی با بیان اینکه پتانسیل صادرات حداقل ۲۰۰ هزارتن مرغ در سال وجود دارد، افزود: بنابر برنامه ای که وزارت جهاد دنبال می کند، صادرات مرغ موثرترین راهکار برای پایداری تولید و بالانگه داشتن جوجه ریزی محسوب می شود.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی ادامه داد: علی رغم آنکه قیمت تمام شده هرکیلو مرغ زنده بالای ۶۵ هزارتومان است، اما در شرایط کنونی مرغداران در فروش هرکیلو مرغ بیش از ۱۰ هزارتومان متضرر هستند.

او با بیان اینکه خرید حمایتی توسط پشتیبانی امور دام راهکار مقطعی تنظیم بازار است، گفت: بنده معتقدم که مرغ های جمع آوری شده توسط پشتیبانی امور دام در مقطعی باید به بازار عرضه شود که براین اساس بازار دائمی صادرات با پویا ساختن تولید داخل، عاملی قطعی در توسعه زنجیره تولید و تأمین مرغ برای کشورهای همسایه خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • تشریح اقدامات بسیج ورزشکاران در هفته ترویج فرهنگ پهلوانی
  • اقدامات دولت سیزدهم بر اساس نیاز خراسان شمالی بوده است
  • گشایش پنجره صادراتی و حضور در بازارهای بین الملل راهکار اصلی تثبیت بازار مرغ
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • فناوری‌های نوین برای مقابله با ساخت‌وسازهای غیرمجاز استفاده شود
  • شناسنامه مهمترین سند کشور است
  • تجهیز اتاق عمل بیمارستان زرقان به میکروسکوپ چشم پزشکی
  • روز‌های خوب تولید در نیشکر هفت تپه
  • مربیان باید موضوعات را با ارزش‌های دینی تبیین و تشریح کنند
  • کمک ۳ میلیاردی شورای شهر قزوین برای بازسازی مهد قرآن کریم