Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

تازه‌ترین آمارها حاکی از آن است که شمار مبتلایان کروناویروس جدید در جهان به ۱۳ میلیون و ۶۹۲ هزار و ۹۱۹  نفر رسیده و تاکنون مرگ ۵۸۶ هزار و ۸۴۵ نفر در اثر این بیماری تأیید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین بنابر تازه‌ترین آمارها تاکنون هشت میلیون و ۱۴۸ هزار و ۵۷۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید-۱۹بهبود یافته‌اند.

از میان چهار میلیون و ۹۵۷ هزار و  ۴۹۸ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان، ۹۹ درصد موارد یعنی چهار میلیون و ۸۹۷ هزار و ۷۲۸ نفر وضعیت خفیف داشته‌اند و تنها ۵۹ هزار و ۷۷۰ مورد معادل یک درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.

همچنین از هشت میلیون و ۷۳۵ هزار و ۴۲۱ پرونده مختومه بیماران مبتلا به کرونا، هشت میلیون و ۱۴۸ هزار و ۵۷۶ نفر معادل ۹۳ درصد از موارد بهبود یافته و ۵۸۶ هزار و ۸۴۵ نفر معادل هفت درصد از موارد جان خود را از دست داده‌اند.

آمریکا همچنان درصدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است.

از سوی دیگر برزیل و هند به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم جای گرفتند و برزیل و انگلیس نیز پس از آمریکا بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص داده‌اند.

بنا بر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنا بر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا لحظه انتشار این خبر به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا سه میلیون و ۶۱۶ هزار و ۷۴۷ مبتلا، ۱۴۰ هزار و ۱۴۰ قربانی

۲.  برزیل یک میلیون و ۹۷۰ هزار و ۹۰۹ مبتلا،  ۷۵ هزار و ۵۲۳ قربانی

۳. هند ۹۷۰ هزار و ۱۶۹ مبتلا، ۲۴ هزار و ۹۲۹ قربانی

۴.  روسیه ۷۴۶ هزار و  ۳۶۹ مبتلا، ۱۱ هزار و ۷۷۰ قربانی

۵. پرو  ۳۳۷ هزار و ۷۲۴ مبتلا، ۱۲ هزار و ۴۱۷ قربانی

۶. شیلی ۳۲۱ هزار و ۲۰۵ مبتلا، ۷۱۸۶ قربانی

۷. مکزیک ۳۱۷ هزار و  ۶۳۵ مبتلا، ۳۶ هزار و ۹۰۶ قربانی

۸. آفریقای جنوبی ۳۱۱ هزار و ۴۹ مبتلا، ۴۴۵۳ قربانی

۹. اسپانیا  ۳۰۴ هزار و ۵۷۴ مبتلا، ۲۸ هزار و ۴۱۳ قربانی

۱۰. انگلیس ۲۹۱ هزار و ۹۱۱ مبتلا، ۴۵ هزار و ۵۳ قربانی

پس از آن ایران با ۲۶۴ هزار و ۵۶۱ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ و ۱۳ هزار و ۴۱۰ قربانی ناشی از آن در رتبه یازدهم جدول کشورهای درگیر کرونا در جهان قرار گرفته است.

سپس کشورهای پاکستان با ۲۵۵ هزار و ۷۶۹ مبتلا، ایتالیا با ۲۴۳ هزار و ۵۰۶ مبتلا، عربستان سعودی با ۲۴۰ هزار و ۴۷۴ مبتلا، ترکیه با ۲۱۵ هزار و ۹۴۰ مبتلا، آلمان با ۲۰۱ هزار و ۲۵۲ مبتلا، بنگلادش با ۱۹۳ هزار و ۵۹۰ مبتلا، فرانسه با ۱۷۳ هزار و ۳۰۴ هزار مبتلا، کلمبیا با ۱۶۵ هزار و ۱۶۹ مبتلا، آرژانتین با  ۱۱۱ هزار و ۱۴۶ مبتلا، کانادا با ۱۰۸ هزار و ۸۲۹ مبتلا و قطر با ۱۰۴ هزار و ۹۸۳ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

پس از آن مصر با ۸۴ هزار و ۸۴۳ مبتلا، عراق با ۸۳ هزار و ۸۶۷ مبتلا، چین با ۸۳ هزار و ۶۱۲ مبتلا، اندونزی با ۸۰ هزار و ۹۴ مبتلا، سوئد با ۷۶ هزار و ۴۹۲ مبتلا، اکوادور با ۷۰ هزار و ۳۲۹ مبتلا، بلاروس با ۶۵ هزار و ۴۴۳ مبتلا، قزاقستان با ۶۳ هزار و ۵۱۴ مبتلا، بلژیک با ۶۲ هزار و ۸۷۲ مبتلا، عمان با ۶۱ هزار و ۲۴۷ مبتلا، فیلیپین با ۵۸ هزار و ۸۵۰ مبتلا، کویت با ۵۶ هزار و ۸۷۷ مبتلا، امارات متحده عربی با ۵۵ هزار و ۸۴۸ مبتلا، اوکراین با ۵۵ هزار و ۶۰۷ مبتلا، بولیوی با ۵۲ هزار و ۲۱۸ مبتلا و هلند با ۵۱ هزار و ۲۵۲ مبتلا بیش از ۵۰ هزار مورد ابتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.

همچنین کشورهای پاناما، جمهوری دومینیکن، پرتغال، سنگاپور، سرزمین‌های اشغالی، لهستان، افغانستان، بحرین، نیجریه، رومانی، سوئیس، ارمنستان، گواتمالا، هندوراس، ایرلند، آذربایجان، غنا، ژاپن، الجزایر و مولداوی بیش از ۲۰ هزار مبتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۹۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، وضعیتی که موجب نگرانی است چون بسیاری از کارشناسان تأکید می‌کنند که در این روند افزایشی، هم شانس عوارض شدیدتر می‌شود و هم احتمال مرگ افزایش خواهد یافت؛ ضمن آنکه برنامه ایران در مهار و حذف مالاریا تحت‌تأثیر قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: آخرین وضعیت بیماری مالاریا در کشور

عبدالرضا میراولیایی، کارشناس مسئول کنترل بیماری‌های منتقله از ناقلین وزارت بهداشت، با اشاره به این موضوع می‌گوید: «در شرایطی که با افزایش ابتلا به مالاریا به دلایلی ازجمله رطوبت، سیل پاکستان و ورود جمعیت زیاد مبتلا از مرزها به داخل کشور مواجهیم، کار کمی سخت‌تر می‌شود، اما در کشور امکان تشخیص سریع و درمان کامل بیماری را داریم و این مهم‌ترین امتیاز ما در کنترل مالاریاست. تا زمانی هم که موارد ابتلا از یک فرد آلوده به فرد غیرآلوده در داخل کشور نداشته باشیم، مشکلی درباره گواهینامه نخواهیم داشت.» او به چند نکته دیگر هم درباره شیوع این بیماری اشاره می‌کندکه در ادامه آمده است.

۳عامل افزایش ابتلا

میراولیایی درباره دلایل افزایش موارد ابتلا به مالاریا در کشور می‌گوید: «نکته اول اینکه در کل دنیا به‌دلیل تغییرات اقلیمی و گرم‌شدن زمین موارد ابتلا از طریق ناقلان در حال افزایش است. نکته دوم هم تأثیرپذیری ایران درباره مالاریا از پاکستان است. سال گذشته با سیل پاکستان مواجه شدیم و با افزایش موارد ابتلا در کشور، روند بیماری افزایشی شد. طی این مدت تعداد زیادی از افرادی که وارد ایران شدند، پاکستانی و افغانستانی و مبتلا بودند. نکته سوم هم تجارت سوخت و تبادلات مرزی بسیار زیاد در مرزهای جنوب‌شرقی کشور است که در نتیجه آن، افراد آلوده بیشتری می‌توانند وارد کشور شوند.»‌

کنترل بیماری در کشور

کارشناس مسئول کنترل بیماری‌های منتقله از ناقلین وزارت بهداشت درباره کنترل بیماری در کشور عنوان می‌کند: «با اینکه آمار ورود افراد مبتلا به کشور بالاست، با توجه به ایجاد آمادگی و ارائه آموزش‌هایی که از پیش در مراکز بهداشتی و بیمارستان‌ها صورت گرفته است، این افراد در زمان کوتاهی شناسایی می‌شوند. هنر ما این است که این بیماران را به‌سرعت شناسایی کنیم تا چرخه انتقال برقرار نشود.»

شیـــوع بیماری در این مناطق

مناطق اندمیک برای مالاریا در ایران استان‌های سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان و هرمزگان‌اند. در مرکز کشور هم مواردی از مالاریا وجود دارد؛ ازجمله در همدان و چهارمحال و بختیاری که موارد بیماری در آنها همان‌هایی بودند که از مرزهای جنوب‌شرقی کشور وارد شدند و به استان‌های مرکزی مسافرت داشتند.

علائم مشخص بیماری

علائم تیپیک مالاریا تب، لرز و تعریق است که در گذشته به آن تب نوبه می‌گفتند. تب و تعریق با فواصل مشخص در بیماران بروز می‌کند، اما هر تب‌ولرزی را مالاریا نمی‌گویند چون این علائم بین بیماری‌های ویروسی و میکروبی مشترکند. فرد مبتلا به مالاریا باید سابقه سفر به یک منطقه آلوده را از نظر مالاریا در داخل یا خارج از کشور داشته باشد.

شرایط سرایت بیماری

میراولیایی درباره سرایت این بیماری می‌گوید: «راه اصلی انتقال مالاریا از طریق پشه آنوفل است، اما از طریق پیوند عضو، انتقال خون و همچنین از مادر به جنین (درموارد بسیار نادر) امکان انتقال وجود دارد. همین حالا هم در اکثر نقاط کشور ازجمله اطراف تهران این پشه وجود دارد، اما چون مخزن بیماری (فرد مبتلا) وجود ندارد، خطری نیست. البته زمانی که افراد بیمار زیادی وارد کشور می‌شوند و به مناطق مختلف سفر می‌کنند، بیماری از طریق گزش فرد آلوده و سپس گزش فرد دیگر منتقل می‌شود.»

منبع: روزنامه همشهری

انتهای پیام/

کد خبر: 1229037 برچسب‌ها اخبار روز

دیگر خبرها

  • اگر می خواهید راحت تر نفس بکشید این مواد غذایی را مصرف کنید
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • آمار دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین رو به افزایش است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکستن سد کنیا را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکست سد را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟