Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: در وضعیت کنونی کشور تقویت مراودات اقتصادی از جمله اولویت‌های کشور است که این موضوع با اجرای زیرساخت‌های لازم در مرزها تقویت می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، سیدعباس موسوی صبح امروز در نشست با استاندار اردبیل و رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان اردبیل اظهار کرد: کشور در حال حاضر اقتصاد بدون نفت را تجربه می‌کند که در همین راستا اهمیت افزایش همکاری‌های اقتصادی با کشورهای همسایه و مشارکت بخش خصوصی برای کاهش فشارهای اقتصادی بیش از پیش نمایان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اولویت کار تمامی سفیران، تلاش برای بهبود اقتصاد کشور است و از حضور بخش خصوصی به‌عنوان عامل کار اقتصادی استقبال می‌شود.

سخنگوی وزارت امور خارجه بیان داشت: ایران دارای ۱۵ همسایه است که گسترش مراودات اقتصادی با آنان می‌تواند تحریم‌ها را بی‌اثر کرده و یا دور بزند و همجواری اردبیل با کشور آذربایجان، مزیتی مهم برای این استان است.

استفاده از مزیت مرزی برای توسعه اقتصادی هدف‌گذاری شده است

استاندار اردبیل نیز در این دیدار اظهار کرد: استان اردبیل دارای ۳۶۹ کیلومتر مرز با جمهوری آذربایجان دارد که برنامه‌ریزی‌های لازم برای توسعه اقتصادی هدف‌گذاری شده است.

اکبر بهنام‌جو افزود: پروژه‌هایی در منطقه مرزی استان اجرا شده که اعتبارات آن از محل صندوق ذخیره ارزی تأمین گردیده و موجبات رشد تولید و اقتصاد در شمال استان را فراهم کرده است.

وی به اجرای شبکه پایاب سد خدا آفرین اشاره کرد و ادامه داد: این پروژه پیشرفت 95 درصدی دارد و با آبگیری این سد بیش از ۴۵ هزار هکتار از اراضی دیم به آبی تبدیل خواهد شد.

استاندار اردبیل بیان کرد: افزایش تولیدات کشاورزی و باغی در این منطقه و داشتن رتبه‌های برتر کشوری در زمینه تولید محصولاتی چون سیب زمینی، گندم و عدس نشان از ضرورت ایجاد بارانداز ریلی برای افزایش صادرات محصولات استان دارد.

وی تصریح کرد: اجرای خط آهن به عنوان زیرساخت ارتباطی برای ورود مسافر، جابجایی تولیدات، تلاش برای احداث شهرک صنعتی مشترک ایران و آذربایجان و گسترش روابط اقتصادی از جمله برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته در چند سال اخیر در استان است.

بهنام‌جو با اعلام اینکه محل ایجاد شهرک صنعتی مشترک تعیین شده است، اظهار داشت: نزدیکی به بارانداز ریلی را از جمله مهم‌ترین دلایل کشور همسایه برای انتخاب محل احداث شهرک صنعتی است.

استاندار اردبیل به فعالیت پایانه مرزی بیله سوار اشاره کرد و گفت: میزان ورود کالا و مسافر از این مرز نیز بیشتر است  که در حال حاضر به دلیل کرونا بسته شده است.

امکان رفع برخی مشکلات صادرات با دیپلماسی

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان اردبیل نیز در این دیدار رفع مشکلات بخش خصوصی را در رونق صادرات و فعالیت‌های اقتصادی ضروری دانست.

حسین پیرموذن افزود: در حال حاضر برخی از مشکلاتی که در زمینه صادرات وجود دارد با دیپلماسی قابل حل است.

وی تقویت ارتباطات را در رفع مشکلات تجاری موثر دانست و از اقدامات وزارت خارجه در این خصوص قدردانی کرد.

-انتهای پیام/3463/666/

منبع: فارس

کلیدواژه: اقتصاد اردبیل وزارت امور خارجه اقتصادی سیدعباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه استاندار اردبیل اکبر بهنام جو رئیس اتاق بازرگانی حسین پیرموذن استاندار اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۹۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی  در این دیدار ضمن خوش‌آمد گویی به سفیر عربستان سعودی و ابراز خرسندی از حضور وی در نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای، بر پیوند عمیق دو کشور تأکید کرد و گفت: پیوند قلبی و اشتراکات دینی و فرهنگی دو کشور حدیث وصل دو ملت است. ‌آنچه برای ایران و عربستان اهمیت دارد، تلاش برای توسعه تعاملات در راستای منافع ملی دو کشور است.

وی با اشاره به موضوع توسعه و کاربرد فناوری‌های پیشرفته اظهار کرد: کشورهای خاصی در جهان وجود دارند که به دنبال فناوری‌های نوین هستند. برخی از این کشورها در نظر دارند که ایران خریدار چنین تکنولوژی‌هایی باشد درصورتی‌که رویکرد جمهوری اسلامی ایران در این زمینه کاملاً متفاوت است و به دنبال تحقیقات و توسعه فناوری در کشور است.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با تأکید بر حفظ تعاملات با کشورهای منطقه خاطرنشان کرد: با این رویکرد و با ظرفیت‌سازی، ‌ به دنبال خلق فناوری هستیم زیرا بسیاری از کشورهای جهان در این عرصه با ما همکاری نمی‌کنند. با توجه به این شرایط، ما به دنبال پیشرفت و توسعه فناوری‌های نوین رفتیم و با توکل به پروردگار متعال اکنون در جایگاه خوبی قرار داریم.

اسلامی گفت: دستیابی به فناوری‌های نوین همچون هسته‌ای نتایج بسیار مثبتی برای ایران داشته؛ البته این مسئله موجب ناخرسندی کشورهای مخالف جمهوری اسلامی ایران و استکبار جهانی شده است.

وی با اشاره به رویکرد عربستان سعودی در زمینه توسعه فناوری‌های نوین عنوان کرد: عربستان سعودی رویکرد جدیدی را در پیش گرفته و به دنبال توسعه فناوری هسته‌ای است که ما آماده همکاری با کشورهای منطقه به‌ویژه عربستان هستیم. در این زمینه نکته مهم، بحث رویکرد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است زیرا رویکرد آژانس اساساً باید مبتنی بر حمایت از توسعه فناوری هسته‌ای در کشورهای گوناگون باشد.

اسلامی تأکید کرد: ایران بیشترین همکاری‌ها را در زمینه بازرسی‌ها با آژانس داشته و دارد. در چارچوب پادمان و «ان.پی‌. تی» همچنان همکاری‌های لازم را با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خواهیم داشت.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران همچنین به لزوم توسعه نیروگاه‌های اتمی و گسترش میزان تولید رادیو داروها برای استفاده بیماران تأکید کرد و گفت: سالانه یک میلیون بیمار ایرانی از این رادیو داروها استفاده می‌کنند بنابراین توسعه تولید این‌گونه داروها بسیار ضروری است و در این زمینه آماده همکاری با سایر کشورها هستیم.

اسلامی با اشاره به ضرورت توسعه کاربرد پرتوها در حوزه‌های مختلف عنوان کرد: توسعه کاربرد پرتوها توسط یک شبکه دانش‌بنیان را در دستور کار قرار داده و دنبال می‌کنیم و جمهوری اسلامی ایران در این زمینه به پیشرفت‌های خوبی دست یافته است.

معاون رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران در ابعاد و سرفصل‌های مختلف صنعت هسته‌ای به موفقیت‌های فراوانی دست یافته و بسیار مؤثر عمل کرده؛ اظهار کرد:‌ با توجه به موارد ذکر شده اکنون شاهد توسعه و گسترش فناوری هسته‌ای در حوزه‌ها و بخش‌های گوناگون کشور هستیم.

اسلامی با بیان اینکه از ظرفیت‌های خوب پژوهشی و ‌آموزشی در زمینه فناوری هسته‌ای برخورداریم، خاطرنشان کرد: آماده همکاری و ارائه تجارب و دانش خود در زمینه‌های پژوهشی و آموزشی به سایر کشورها هستیم.

سفیر عربستان سعودی در ایران نیز ضمن تشکر از دعوت محمد اسلامی به‌منظور حضور در نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای، بر پیشرفت و توسعه تعاملات میان دو کشور تأکید کرد.

عبدالله بن سعود العنزی در این دیدار، ‌ایران را کشور همسایه، دوست و برادر دانست و گفت: شاهد پیشرفت‌های بیشتر در حوزه‌ همکاری‌های دوجانبه و در زمینه فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها مراودات اقتصادی را به سه روز کاهش می‌دهد
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • تکمیل زنجیره‌های تولید، محور توسعه استان اردبیل است
  • استان بوشهر از مزیت‌های اقتصاد دریایی بهره‌مند می‌شود
  • برگزاری سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در وزارت امور خارجه
  • تاثیر مهاجرت‌ اتباع خارجی غیرمجاز بر صنف‌های شغلی
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • نقش نفت در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌ها مشهود است
  • تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران