Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمدرضا ناصری در دیدار با فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا با اشاره به اقدامات ارزنده‌ای که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای سازندگی در اقصی نقاط کشور انجام داده است، اظهار داشت: امروز علاوه بر اینکه شاهد پیشرفت‌های گسترده کشور در حوزه نظامی و دفاعی هستیم، در حوزه سازندگی نیز اتفاقات ارزنده‌ای افتاده که مرهون تلاش جوانان ما در سپاه پاسداران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه لازمه تحقق اقتصاد مقاومتی و جهش تولید، بهره مندی از نیروهای توانمند است، افزود: نیرو پروری باید در دستور کار همه بخش‌های جامعه به ویژه آموزش و پرورش قرار گیرد اما به این نکته هم باید توجه کرد که در تربیت نیروها، به هیچ عنوان سبک سطحی‌نگری فعلی سیستم آموزشی کشور کارگشا نیست.

ناصری با بیان اینکه دشمن به صورت گسترده به دنبال جذب جوانان توانمند ایران است، عنوان کرد: استکبار برای این موضوع راهکارهای متعددی در نظر گرفته و جذابیت‌های زیادی به وجود آورده که ما هم باید با استفاده از همین روش‌ها، زمینه جذب جوانان و جلوگیری از دزدیده شدن نخبگان کشور توسط دشمن را بگیریم.

امام جمعه یزد بیان کرد: در بازدیدهایی که از صنایع و کارخانه‌ها داشتیم، متأسفانه می‌دیدیم که مهندسان و کارگران به سطح خودباوری لازم نرسیده‌اند و باور نکرده اند که می‌توانند خودشان هم دستگاه‌هایی که می‌سازند را تعمیر کنند به همین دلیل برخی مواقع برای تعمیر یک دستگاه‌ها، ماه‌ها منتظر تأمین قطعه از خارج کشور می‌شوند.

ناصری تصریح کرد: تا زمانی که به صورت اساسی کار نکنیم و بنیان تجهیزات و ماشین آلات را بومی نکنیم و به سمت تأمین مواد اولیه صنایع در داخل کشور نرویم، نمی‌توانیم به صورت کامل جهش تولید را محقق کنیم.

وی تاکید کرد: در صورتی که تلاش کنیم می‌توانیم با تربیت و تقویت نخبگان ظرف مدت دو تا سه سال بسیاری از مواردی که امروز به کشور وارد می‌کنیم را به صورت کاملاً بومی تولید کنیم.

امام جمعه یزد ادامه داد: یکی از مشکلات بسیار مهمی که در این مسیر وجود دارد این است که متأسفانه بسیاری از مسئولان، مدیران و حتی کارخانه‌داران ما اهل ریسک نیستند و به قدرت جوانان و نخبگان خودمان تکیه نمی‌کنند.

وی تاکید کرد: باید به جوانان خوش فکر و ایده پرداز میدان داد و ایده‌های آنها را باور کرد و شرایط اجرا را برای آنها فراهم کرد تا بتوانیم از این مسیر به استقلال کامل برسیم.

کد خبر 4975469

منبع: مهر

کلیدواژه: یزد امام جمعه یزد محمدرضا ناصري ویروس کرونا بوشهر شیراز شیوع کرونا قزوین گرگان شهرکرد حجاب و عفاف ستاد مقابله با کرونا ایلام بیرجند سیستان و بلوچستان استانداری سمنان شهرستان کرج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۹۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سعدمحمدی: خریداری ۱۵ دستگاه تراک یکصد تنی برای معدن جانجا

به گزارش خبرنگار معدن خبرگزاری صدا و سیما؛ اردشیر سعدمحمدی گفت: با باز شدن معدن، در سه سال نخست تقریباً حدود ۲۰ میلیون مترمکعب عملیات معدنی صورت گرفته، ۱۲ تراک ۴۵ تنی امروز بر روی معدن فعال است و ۱۵ تراک یکصد تنی خریداری شده که ۶ تای آن درحال حاضر به معدن رسیده و هفته آینده ۹ دستگاه دیگر به معدن خواهد رسید.

وی افزود: باتوجه به حضور متخصصان معدنی در منطقه، نزدیک به ۴۰ هزار نقطه به صورت مغناطیس سنجی برای تکمیل عملیات اکتشافی برای شناسایی مدل بلوکی سه بعُدی ذخیره به انجام رسیده است.

سعدمحمدی درخصوص باطله برداری در معدن جانجا گفت: نسبت باطله برداری معدن جانجا ۴ و نیم به یک است معنایش این است که ظرف ۵ سال آینده عملیات معدنی به ازای هر سال ۷۵ میلیون تن کار خواهد بود، این بیانگر این است که جانجا یکی از معادن بزرگ ما در آینده خواهد شد.

سعدمحمدی افزود: ما در آنجا میزان عملیات معدنی مان به ازای هر سال ۱۶ میلیون تن ماده معدنی باید استخراج شود و در ۵ سال آینده حدود ۶۰ میلیون تن باطله برداری صورت گیرد، و این ۱۶ میلیون تن خوراک کارخانه‌ای است که امروز امضای قرارداد آن برای شروع به کارش ظرف سه سال ما کارخانه کنسانتره خواهیم داشت که برای نخستین بار کارخانه‌ای به این وسعت با عیار ۲۶ صدم درصد در کشور دارد طراحی و اجرا می‌شود، چون معادن بزرگ مس ما مثل سرچشمه، مثل میدوک، خاتون آباد، سونگون ورزقان در آذربایجان عیارشان نزدیک ۶ دهم درصد است و با این حجم عملیات با عیار ۲۶ صدم درصد برای کشور یک اتفاق آموزشی هم برای دانشجویان خواهد بود و امیدواریم سالی ۱۳۰ هزار تن خروجی این کارخانه با عیار مس ۲۶ درصد، تولید این مجموعه خواهد شد.

وی با اشاره به کیفیت خوب مس ایران گفت: مس ایران در بازار جهانی بسیار از کیفیت بالایی برخوردار است و ما در دنیا تقریباً به پنج ۹ معروف هستیم یعنی امکان تولید ۹۹ ممیز ۹۹۹ را داریم. صادرات در این بخش هم به صورت کنسانتره، هم به صورت ورق‌های کاتد امکانپذیر است با توجه به کیفیت مس ایران، این کیفیت مس هم از آن لحاظ ارزشمند است به خاطر خلوص و نوع تیپولوژی که وجود دارد در اثر کشش، پارگی اش بسیار پایین است به همین دلیل برای صنایع مفتول، صنایع کابل سازی، صنایع نانو در دنیا مورد مصرف بسیار دارد.

سعدمحمدی افزود: با توجه به این که میزان انرژی دنیا درحال حاضر ۳۹ درصدش از بخش نفت تأمین می‌شود، ۲۱ درصد از بخش برق، ۱۳ درصد گاز، ۱۶ درصد زغال سنگ و بقیه موارد، در سال ۲۰۵۰ یعنی کمتر از ۳۰ سال آینده میزان تأمین انرژی نفت از ۳۹ به ۴ کاهش پیدا می‌کند ولی برق از ۲۱ به ۵۱ درصد اضافه می‌شود. بنابر این یکی از استراتژیک‌ترین عناصر این مسیر تدوین شده مس است به خاطر خاصیت هدایت الکتریکی بالایی که دارد ضمن این که می‌دانید خودرو‌های برقی درحال حاضر در دنیا رو به رشد است باز از مس مصرف می‌کند، خودرو‌های معمولی حدود ۴ کیلوگرم مس مصرف می‌شود ولی خودرو‌های برقی ۸۹ کیلو یک تقاضا هم اینجا وجود دارد.

وی گفت: تقاضای مس در دنیای آینده رو به فزونی است، سالی ۳ و نیم درصد رشد را ما در دنیا شاهد خواهیم بود امروز هم قیمت مس از مرز ۱۰ هزار دلار به ازای هر تن عبور کرده و پیش بینی می‌شود در سال‌های آینده قیمت حتی بالاتر هم برود. میزان سرمایه گذاری در معدن جانجا ۴۰۰ میلیون یورو است و یک کارخانه تولید خاک‌های اکسیدی هم ما آنجا داریم و این روش تغلیظ را برای خاک‌های سولفیدی به کار می‌بریم، خاک‌های اکسیدی ما از روش لیچینگ سیستم اس ایکس‌ای دبلیو الکترووینینگ کار خواهد شد به نام لیچینگ که ما حدود ۲۴ میلیون تن خاک اکسیدی داریم، یک کارخانه دیگر هم در منطقه که مستقیم از این سیستم قادر است ۳ هزار تن کاتد تولید کنند که بزودی عملیات اجرایی ایش در آن معدن شروع خواهد شد و در ۵ سال آینده اشتغال مستقیم اش بیش از ۲ هزار نفر خواهد بود.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات (ومعادن) افزود: درحال حاضر ۳۰۰ نفر درمعدن جانجا مشغول بکارند که تقریباً بیش از ۹۵ درصدشان بومی هستند، یکسری متخصصان داریم که آنجا کار می‌کنند، میزان تولید مس جهانی در سال حدود ۲۴ میلیون تن است و از این میزان ۲۰ میلیون تن حاصل از معدن است، حدود ۳ و نیم میلیون تن حاصل از قراضه هاست که دوباره ذوب می‌شود.

سعدمحمدی گفت: ما در تولید کاتد، چهاردهم دنیا هستیم ولی با توجه به برنامه ریزی که صورت گرفته، تولید مس ایران افزایش چشمگیر در سال‌های آتی خواهد داشت و رتبه‌های ما تک رقمی خواهد شد.

معدن مس جانجا در منطقه نهبندان زاهدان قرار گرفته، این معدن حدود ۹۰ هکتار حوزه پتانسیل مس را در خودش جای داده است، در حال حاضر ۸ هکتار عملیات اکتشافی در آن صورت گرفته است، بیش از ۷۸ هزار متر کار حفاری عمقی صورت گرفته برای شناسایی پتانسیل معدنی اش و در یک سال و نیم گذشته حدود ۱۵ هزار متر حفاری عمقی برای تکمیل اکتشافات به انجام رسیده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

دیگر خبرها

  • سعدمحمدی: خریداری ۱۵ دستگاه تراک یکصد تنی برای معدن جانجا
  • دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب در مشهد برگزار می‌شود
  • توجه ویژه جشنواره «رضوان» به جوانان صاحب ایده/ توسل به فرهنگ رضوی
  • حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذی‌ربط امکان‌پذیر است
  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • برگزاری نشست هم اندیشی مدیران مراکز مشاوره استان
  • وضعیت ایده آل ذخیره خون در چهارمحال و بختیاری
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند