Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت امور خارجه روسیه علت عدم حمایت این کشور از قطعنامه تمدید مکانیزم ارائه مرزی کمک‌های انسان دوستانه به سوریه در شورای امنیت را استفاده سیاسی از آن برای تضعیف حاکمیت دولت قانونی سوریه، توضیح داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، وزارت امور خارجه روسیه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که این کشور تمدید بی پایان مکانیزم ارائه کمک‌های انسان دوستانه مرزی به مردم سوریه که بیش از پیش برای اهداف سیاسی خاص- برای تضعیف حاکمیت و تمامیت ارضی این کشور به کار می‌رود را نامناسب می‌داند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بیانیه منتشر شده از سوی وزارت خارجه روسیه درباره مکانیسم تحویل مرزی کمک‌های انسان دوستانه در سوریه آمده است: «به طور کلی ، بیش از 6 سال از ایجاد مکانیسم مرزی در سوریه می‌گذرد و طی این مدت، اوضاع در این کشور به طور اساسی تغییر یافته و دولت قانونی سوریه دوباره کنترل بیشتر مناطق این کشور را به دست آورد ، و به طور فعال در ارائه کمک‌های انسانی به شهروندان خود فعالیت دارد. در همین راستا ، ما تمدید بی پایان مکانیزم ارائه کمک‌های مرزی به سوریه که صرفاً برای اهداف سیاسی و بطور خاص  برای تضعیف حاکمیت و تمامیت ارضی این کشور به کار می‌رود را نامناسب و غیراصولی می دانیم.»

در این سند یادآور شد که در تاریخ 11 جولای (21 تیر ماه)، شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه 2533 درباره تمدید مکانیسم تحویل مرزی کمک‌های  انسان دوستانه به سوریه را به تصویب رساند. 12 کشور عضو به این سند رای موافق داده و سه کشور روسیه ، چین و جمهوری دومینیکن به آن رای ممتنع دادند. در نتیجه تصویب این قطعنامه، ایستگاه‌های مرزی برای ارسال کمک‌های انسانی برای مردم نیازمند در مناطقی از ادلب حفظ شده است که همچنان خارج از کنترل دولت سوریه باقی مانده است. این مکانیزم برای 12 ماه دیگر تمدید شده و نه برای شش ماه، مانند دفعات قبل، که به آژانس های تخصصی سازمان ملل این امکان می دهد تا برنامه ریزی و آماده سازی شرایط برای مأموریت‌های انسان دوستانه را بهبود بخشند.

وزارت خارجه روسیه با اشاره به اینکه، مسدود کردن سه پیش نویس قطعنامه پیشنهادی از طرف روسیه و چین، توسط کشورهای غربی بسیار تأسف آور است، افزود: «صحبت بر سر پیشنهاداتی بود که بر اساس گزارشات منظم دبیر کل سازمان ملل درباره وضعیت انسانی در سوریه و اطلاعات مربوط به تأثیر تحریم‌های یک طرفه کشورهای غربی علیه دولت سوریه تهیه شده بود و پیشرفت در ارائه کمک‌های انسان دوستانه داخلی از طریق خط تماس منطقه‌ای و همچنین اقدامات لازم برای مقابله با همه گیر ویروس کرونا را مورد توجه قرار داده بود. با توجه به عدم حمایت شرکای غربی از اصلاحات صورت گرفته در اسناد پیشنهادی و همچنین با در نظر گرفتن موضع اصولی ما در جهت کاهش تدریجی این مکانیزم، طرف روسی نیز از رأی دادن به قطعنامه پیشنهادی آلمان و بلژیک خودداری کرد.»

مقامات دیپلماتیک روس همچنین تأکید کردند که این کشور از ارائه کمک‌های انسان دوستانه به همه نیازمندان در سراسر خاک سوریه مطابق با قواعد و اصول بین المللی حمایت کرده و می کند. دستورالعمل‌های ارائه کمک‌های انسان دوستانه به طور مشخص بیانگر این است که این اقدامات باید با احترام به حاکمیت، تمامیت ارضی و وحدت ملی کشورهای دریافت کننده کمک‌ها و بنا به درخواست و رضایت دولت قانونی آنها ارائه شود.

شورای امنیت طرح پیشنهادی روسیه برای نحوه ارسال کمک‌ به سوریه را رد کردروسیه و چین قطعنامه حمایت از تروریست‌ها در سوریه را وتو کردندطرح پیشنهادی جدید روسیه درباره ارسال کمک‌های بشردوستانه به سوریه

انتهای پیام/

R7535/P/S8,89,90,1128/CT10 بیشتر بخوانید... علت رأی ممتنع روسیه و چین به قطعنامه مکانیزم کمک‌های انسانی به سوریه پیشنهاد روسیه برای نحوه ارسال کمک‌های انسانی به سوریه روسیه: ادعای کمک انسانی غربی‌ها به سوریه بی فایده است

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ارائه کمک های انسان دوستانه انسان دوستانه کمک های انسانی خارجه روسیه ارسال کمک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۹۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: شهرگاه، تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست، چراکه نیازهای پژوهشی ما به‌صورت نظام‌مند شناسایی و به اطلاع دانشگاهیان خواهد رسید تا در اجرای این پروژه‌ها با مدیریت شهری مشارکت داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مرتضی نصوحی امروز _سه شنبه یازدهم اردیبهشت_ در حاشیه نشست شهرگاه (هم‌اندیشی دانشگاه و مدیریت شهری) با موضوع حمل‌ونقل و ترافیک اظهار کرد: برنامه شهرگاه از تلفیق موضوع شهرداری و دانشگاه گرفته شده است، بدین صورت که بتوانیم یک هم‌نشینی نزدیک بین مدیریت شهری و اعضای هیئت علمی دانشگاه ایجاد کنیم.

وی افزود: در این راستا برنامه‌های شهرگاه در دانشگاه‌های مختلف با موضوعات متنوعی اجرا می شود.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان تصریح کرد: امروز مدیریت شهری با موضوع حمل‌ونقل و ترافیک مهمان دانشگاه صنعتی اصفهان است؛ در این نشست اساتید دانشگاه یافته‌های خود را که در قالب پایان‌نامه، مطالعات و پژوهش داشتند، به مدیران شهری ارائه می دهند.

نصوحی ادامه داد: مدیران شهری در این نشست تلاش می‌کنند تا از این فرصت برای اجرای بهتر ایده‌ها و تجربیات این اساتید استفاده کنند، همچنین از آخرین یافته ها و مطالعات دانشگاهی مطلع شوند که این موضوع می‌تواند در برنامه‌ریزی‌ها و رفع مشکلات موجود نقش به‌سزایی داشته باشد.

وی اضافه کرد: در این نشست‌ها مدیران شهری می‌توانند با اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها آشنا شوند و از این طریق در برنامه‌ریزی‌ها ارتباط نزدیکی برقرار کنند.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: در این نشست به برنامه‌ریزی یکپارچه زیرساخت‌های حمل‌ونقل پرداخته شد و برآورد مدیران شهری و اساتید دانشگاهی بر این بود که در دنیا با استفاده از این روش، حدود ۲۰ درصد از هزینه‌های نگهداری و تعمیرات زیرساخت‌های حوزه حمل‌ونقل کاهش پیدا کرده است و می‌توان گفت، این عددِ قابل‌توجهی بوده است که توانسته پس‌انداز شود.

نصوحی با بیان اینکه شهرگاه، تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست، خاطرنشان کرد: مدیریت شهری مکانیزم‌ها و سازوکارهای مختلفی برای ارتباط با دانشگاه دارد، بدین صورت که شورای پژوهش در مجموعه شهرداری اصفهان وجود دارد، همچنین پیشنهادهای پروژه های پژوهشی دانشگاهیان به مدیران شهری ارائه و بررسی می‌شود و نیازهای پژوهشی ما به‌صورت نظام‌مند شناسایی و به اطلاع دانشگاهیان خواهد رسید تا در اجرای این پروژه‌ها با مدیریت شهری مشارکت داشته باشند.

وی افزود: ما در بخش تحصیلات تکمیلی و دکترا نیز در این زمینه ظرفیت‌های بسیاری داریم که پژوهش‌های آن‌ها می‌تواند حول محور نیازهای جدی مدیریت شهری قرار گیرد و یک فعالیت کاربردی محسوب شود.

کد خبر 749507

دیگر خبرها

  • «شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست
  •  تماس تصویری نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل با مشاور ارشد امیرعبداللهیان
  • جنایات رژیم اسرائیل تحولات سوریه را دچار خدشه کرده است
  • گفت‌وگوی نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه با «خاجی»
  • مخالفان سوریه: موضع ترکیه در قبال ما ثابت است
  • واکنش روسیه به مخالفت واشنگتن با تحقیقات دادگاه لاهه در مورد اسرائیل
  • نگاهی به وضعیت بودجه احزاب در لایحه بودجه 1403 / مرکز پژوهش های مجلس: وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب ارائه کند
  • ارتش ترکیه نیروی کمکی به شمال سوریه اعزام کرد
  • ریسک‌های سیاسی بازرگانان پوشش داده می‌شود
  • ۳۵ نفر از محکومان مالی با کمک‌های انسان دوستانه آزاد شدند