Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-02@06:19:11 GMT

قدرت خارق العاده پرواز کرکس آمریکایی چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۵۰۱۰۷

قدرت خارق العاده پرواز کرکس آمریکایی چیست؟

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، کرکس‌ آمریکایی سنگین ترین پرنده جهان است و حدود 16 کیلو (یا 35 پوند) وزن دارد.

برخاستن از زمین سخت ترین قسمت برای این پرندگان آمریکای جنوبی است، اما هنگامی که این پرندگان غول پیکر در هوا قرار می گیرند هرگز بالهای خود را تکان نمی دهند. آنها تا حدود 99 درصد از زمان پرواز خود را در بادها و تغییرات گرمایی جو پرواز می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان با اتصال دستگاههای ثبت ورود به سیستم یا خاطرات روزانه به هشت کرکس نوجوان، بیش از 230 ساعت زمان پرواز این پرندگان را به‌دست آوردند. در تمام این مدت، فقط 1 درصد از آن‌ها بال زدند که بیشتر این موارد صرفاً برای برخاستن بود.

محققان اعلام کردند که حتی پرندگان نسبتاً بی تجربه نیز ساعت ها با حداقل نیاز به بال زدن فعالیت می کنند.

طی تحقیقات دانشمندان یک کرکس جوان در واقع بیش از پنج ساعت پرواز کرد بدون اینکه یک بار بال های خود را تکان دهد این پرنده بیش از 170 کیلومتر (100 مایل) را با استفاده از جریان های هوایی پرواز می‌کند.

دیوید لنتینک متخصص پرواز پرندگان از دانشگاه استنفورد گفت: در سفر 50 دقیقه‌ای، کرکس‌های نوجوان تقریباً میزان انرژی خود را صرف پرواز می‌کنند.

محققان با استفاده از داده های مداوم از بیوگرافی، محتویات هر حرکت بال را از هر هشت کرکس نوجوان در شرایط باد و گرمای مختلف شناسایی کردند.

حتی در بالای کوه جایی که تعامل های پیچیده ای از جریان هوا وجود دارد، این پرندگان با حرکت بسیار کمی قادر به پرواز بودند.

امیلی شپرد زیست شناس گفت: «کرکس‌ها برای پرواز هیچ تجملاتی ندارند. آنها معمولاً برای پیدا کردن غذا که همیشه در نقاط با دسترسی آسان قرار ندارند، هم راستا با جریان هوا پرواز می‌کنند.»

انتهای پیام/

178 / 336 کرکس‌ آمریکایی کرکس گرما

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کرکس آمریکایی کرکس گرما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۵۰۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت فرودگاه هایی که تبدیل به لانه پرندگان شد

تین نیوز

تحریم هوایی ایران یکی از بزرگترین مشکلات صنعت هوانوردی ایران است. مشکلی که قدمتی بیش از چهار دهه دارد و با طولانی بودنش این صنعت را به شدت تضعیف کرده است.

به گزارش تین نیوز، این تحریم ها خرید هواپیمای مسافربری نو را به آرزویی دست نیافتنی برای شرکت های هواپیمایی ایران تبدیل کرده و نیجه آن نیز کمبود ناوگان هوایی و  بازار کساد  و گران حمل و نقل هوایی و صنعت هوانوردی ایران بوده است.

در کنار کمبود هواپیما به دلیل ناتوانی در امکان خرید هواپیمای نو ، تعداد زیادی از هواپیمای موجود نیز  به دلیل مشکلات تامین قطعه و ... غیر فعال شده و همین امر موازنه عرضه و تقاضا را برهم زده و موجب شده همان اندک امکانات موجود در بخش حمل و نقل هوایی نیز بازار سیاه پیدا کرده و از دسترس بخشی زیادی از اقشار جامعه خارج شود.

در این بین اصرار غیرمنطقی برای ساخت فرودگاه طی سال های گذشته و حتی اکنون، با وجود کمبود ناوگان و ناتوانی بخش زیادی از مردم از پرداخت هزینه های پرواز، فرودگاه های زیاندهی روی دست کشور به جا گذشته که جز هزینه نگهداری و باری بر دوش بیت المال،  ثمر دیگری ندارد تا جایی که برخی کارشناسان صنعت فرودگاهی این فرودگاه ها را به مکانی برای لانه سازی پرندگان به جای پرواز هواپیما تشبیه کرده و می گویند میلیاردها دلار برای ساخت و توسعه زیرساخت های فرودگاهی هزینه شده که به لانه پرندگان تبدیل شده اند.

این کارشناسان با تاکید بر این که سیاست گذاری ها باید بر مقاومت بر عطش شدید سیاستمداران به خصوص نمایندگان مجلس و استانداران بر ساخت فرودگاه های بدون بازده در استان ها مبتنی باشد، می گویند : عقل و منطق حکم می کند در جایی سرمایه گذاری شود که محل فرار از تحریم ها باشد و نه محلی که به برگه تحریم ها قوت می دهد.

به گفته آنان، لازم است میلیاردها دلاری که با اصرار نمایندگان و دیگر مقامات سیاسی  برای ساخت مکانی امن و زیبا برای لانه سازی پرندگان هزینه شود را می توان در طرح های پربازده و اقتصادی هزینه کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • نجات ۹ قطعه کبک وحشی از دست شکارچیان متخلف در سقز
  • ساخت فرودگاه هایی که تبدیل به لانه پرندگان شد
  • تصاویر زیبای پرندگان در تالاب میانکاله
  • انجام ۲ پرواز فوق العاده مشهد برای ۱۵ اردیبهشت ماه
  • یک خیزش و ۱۰ پیام
  • کدام پرنده رکورد جهانی بالاترین ارتفاع پرواز را در اختیار دارد؟ (+عکس)
  • نویدکیا: چه زمانی گفتم کار خارق‌العاده‌ای کردم؟ شما خودتان را ناراحت نکنید!
  • پرنده‌ای که تا ارتفاع بیش از ۱۱ هزار متری پرواز می‌کند
  • رکورد جهانی ارتفاع پرواز با این پرنده زده شد
  • کدام پرنده رکورد جهانی بالاترین ارتفاع پرواز را در اختیار دارد؟ | برخورد کرکس روپل با یک هواپیما در ارتفاع ۱۱ هزار و ۳۰۰ متری