Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بلومبرگ، در تازه‌ترین دور از اختلافات متحدان دو سوی اقیانوس آتلانتیک، احتمال یک جنگ تجاری جدید بین آمریکا و اتحادیه اروپا شدت گرفته است.  

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، پس از آن که فرانسه اعلام کرد بر تصمیم خود برای اعمال مالیات بر فعالیت غول های فناوری در این کشور اصرار دارد، آمریکا نیز اعلام کرد در اقدامی متقابل بر روی محصولات وارداتی خود از فرانسه در زمینه محصولات آرایشی-بهداشتی و کالاهای لوکس تعرفه اضافه وضع خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارزش مجموع این اقلام وارداتی که مشمول تعرفه ۲۵ درصدی خواهند شد حدود ۱.۳ میلیارد دلار تخمین زده می شود.  

از سوی دیگر اما تنش‌ها بین چین و آمریکا و متحدانش سر مساله هنگ کنگ بیش از  پیش بالا گرفته است. وزارت خزانه داری آمریکا با صدور بیانیه‌ای از تحریم چهار مقام عالی رتبه امنیتی چینی و هم چنین اداره امنیت عمومی منطقه خودمختار سین کیانگ چین خبر داده است. وانگ یی- وزیر خارجه چین گفته است سطح تنش در روابط بین آمریکا و چین به سطح کم سابقه ای رسیده است.  

انگلیس نیز اعلام کرد غول فناوری هوآوی چین را از پروژه توسعه شبکه اینترنت نسل ۵ این کشور کنار خواهد گذاشت. اسکات موریسون- نخست وزیر استرالیا از اتخاذ تسهیلات جدید برای اعطای اقامت دایم به اتباع هنگ کنگی خبر داده است.  پکن همچنین نسبت به تبعات اقدام جاستین تردو- نخست وزیر کانادا - در صدور دستور تعلیق موافقت نامه استرداد مجرمان با هنگ کنگ هشدار داده است.

توماس بارکین- رئیس دفتر منطقه ای بانک مرکزی آمریکا در ریچموند گفته است که احتمالا نرخ بیکاری در آمریکا مجددا افزایش یابد که این مساله می تواند باعث شود تا رکود، بیش از میزان مورد انتظار طول بکشد. نرخ بیکاری آمریکا در دو ماه اخیر نزولی بوده است.

مت میسکین- استراتژیست ارشد سرمایه گذاری در موسسه " جان هانوک اینوستمنت منیجمنت" گفت: یک نوع جنگ بین کسانی که با خوش بینی به آینده می خواهند مصارف خود را افزایش دهند و آن هایی که از ترس پیدا نشدن واکسن کرونا میل به پس انداز دارند در گرفته است و همین رفتار متناقض مصرف کنندگان، کار را برای پیش بینی وضعیت آینده دشوار ساخته است.

از سوی دیگر در شرایطی که به نظر می رسد تا تولید واکسن کرونا فاصله داشته باشیم، شمار مبتلایان این ویروس مرگبار در جهان بار دیگر سیر صعودی به خود گرفته است و در آمریکا رکورد مبتلایان در طول یک روز شکسته شده است. در ۴۰ ایالت از ۵۰ ایالت آمریکا وضعیت بار دیگر در سطح هشدار یا قرمز قرار گرفته اگرچه شمار تلفات به نسبت روزهای قبل پایین تر آمده است.

ماری نیکولا - مدیر سبد دارایی در موسسه " پاین بریج اینوستمنت" - گفت: فکر می کنم که اقتصاد جهانی در حال ورود به یک فاز احیای رشد است که می تواند چندین سال ادامه داشته باشد هر چند که ریسک هایی نیز وجود دارد. دولت ها و بانک های مرکزی با ابزارهای متنوع خود به حمایت از بازارها ادامه می دهند.  

تاکنون بیش از ۱۳ میلیون و ۶۹۷ هزار و ۶۶۲ مورد ابتلا به کرونا گزارش شده است که در این بین ۵۸۶ هزار و ۸۹۶ نفر جان خود را از دست داده‌اند. در بین کشورهای مختلف، بالاترین تلفات مربوط به آمریکا با ۱۴۰ هزار و ۱۴۰ نفر، برزیل با ۷۵ هزار و ۵۲۳ نفر، انگلیس با ۴۵ هزار و ۵۳ نفر، مکزیک با ۳۶ هزار و ۹۰۶ نفر و ایتالیا با ۳۴ هزار و ۹۹۷ نفر بوده است.

بورس آمریکا

در وال استریت، همه شاخص‌ها صعودی بودند تا جایی که هر سه شاخص اصلی بورسی در سطح بالا تری از روز قبل خود بسته شدند. شاخص «داوجونز ایدانستریال اوریج» با ۰.۸۵ درصد صعود نسبت به روز قبل و در سطح ۲۶ هزار و ۸۷۰.۱۰ واحد بسته شد.

شاخص «اس اند پی ۵۰۰» با ۰.۹۱ درصد صعود تا سطح ۳۲۲۶.۵۶ واحدی بالا رفت و دیگر شاخص مهم بورسی آمریکا یعنی «نزدک کامپوزیت» با ۰.۵۹ درصد افزایش در سطح ۱۰ هزار و ۵۵۰.۴۹ واحدی بسته شد.

بورس‌های اروپایی

مرکز آمار انگلیس در گزارشی اعلام کرد که رشد اقتصادی این کشور در ۱۲ ماه منتهی به می برای نخستین بار از زمان ثبت آمارهای رشد در سال ۱۹۷۹ به منفی ۲۴ درصد رسیده است.  رشد اقتصادی در بسیاری از بخش های مهم اقتصادی این کشور در حال حاضر در سطح صفر درصدی یا منفی قرار دارد.

اندرو بیلی- رئیس بانک مرکزی انگیس گفته است که بازگشت تدریجی میزان فعالیت های اقتصادی به سطوح پیش از بحران آغاز شده اما بانک مرکزی نگران مشاغل از دست رفته است.

کمیسیون اروپا در گزارشی هشدار داده است  رکود اقتصادی کشورهای اروپایی بدتر از چیزی خواهد بود که پیش‌تر تصور می‌شد. طبق برآورد صورت گرفته توسط کمیسیون اروپا، متوسط رشد اقتصادی امسال ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا منفی ۸.۳ درصد خواهد بود که در صورت تحقق، بدترین عملکرد اقتصادی این کشورها از زمان تشکیل اتحادیه تاکنون بوده است.

در معاملات بازارهای بورس در اروپا، شاخص "فوتسی ۱۰۰" بورس لندن با ۱.۸۳ درصد صعود نسبت به روز قبل و در سطح ۶۲۹۲.۶۵  واحد بسته شد.  شاخص "دکس ۳۰" بورس فرانکفورت در آلمان با صعود ۱.۸۴ درصدی و ایستادن در سطح  ۱۲ هزار و ۹۳۰.۹۸ واحدی به کار خود خاتمه داد و شاخص "کک ۴۰" بورس پاریس با جهش ۲.۰۳ درصدی در سطح ۵۱۰۸.۹۸ واحد بسته شد. در مادرید شاخص "ایبکس ۳۵" ۱.۸۴ درصد بالا رفت و به ۷۴۸۷.۶۰ واحد رسید.

بورس‌های آسیایی

لی که کیانگ- نخست وزیر چین با اشاره به در پیش بودن یک نبرد سخت اقتصادی هم در عرصه داخلی و هم در عرصه خارجی گفته روند احیای اقتصاد به صورت تدریجی آغاز شده است. وی با تاکید بر تداوم حمایت های مالی لازم از بازار توسط دولت گفت که متعهد به کاهش مالیات ها و ارایه تسهیلات ارزان و مناسب به کسب و کارها هستیم.

در معاملات بورس‌های آسیا، شاخص‌ها عملکرد بدی داشتند؛ تا جایی که شاخص "نیک کی ۲۲۵" بورس توکیو ژاپن با ریزش ۰.۷۶ درصدی تا سطح ۲۲ هزار و ۷۷۰.۳۶  واحدی پایین رفت. شاخص "هانگ سنگ" بورس هنگ کنگ ۱.۷۱ درصد پایین رفت و در سطح ۲۵ هزار و ۴۶.۴۱  واحد بسته شد. در چین شاخص "شانگهای  کامپوزیت" افت ۴.۷۲ درصدی را تجربه کرد و در سطح ۴۵۲۰.۵۹ واحد بسته شد.

هلن کیایو- کارشناس ارشد مسایل اقتصادی چین در بنک آو امریکا گفت: مشکل این است که حتی اگر اقتصاد چین نیز به تدریج بهبود یابد، شرایط برای بیشتر نقاط دیگر جهان هنوز وخیم است و این می تواند فشار زیادی به اقتصاد صادرات محور چین وارد کند و جلوی یک احیای سریع را بگیرد.

در استرالیا شاخص "اس اند پی اس اند ایکس ۲۰۰" بورس سیدنی با ۰.۶۹ درصد کاهش و ایستادن در سطح ۶۰۱۰.۹۰ واحدی به کار خود خاتمه داد. در بین دیگر شاخص‌های مهم آسیایی، شاخص " تاپیکس" ژاپن نزولی بود.

نفت

در بازار طلای سیاه روند قیمت‌ها صعودی بود. هر بشکه نفت "وست تگزاس اینتر مدیت" با ۰.۰۴ درصد افزایش به ۴۰.۸۴ دلار رسید و نفت خام برنت دریای شمال با صعود ۰.۱۱ درصدی به ازای ۴۳.۵۳ دلار در هر بشکه مبادله شد.

طلا و نقره

همچنین در بازار فلزات گران‌بها، بهای هر اونس طلا با صعود ۰.۰۸ درصدی نسبت به روز قبل در سطح ۱۸۰۷.۲۱ دلار معامله شد. هر اونس نقره با افزایش ۰.۱ درصدی به ازای ۱۹.۶۵ دلار مبادله شد.

پربیننده ترین اولین تصاویر از داخل ناو آمریکایی سوخته شده منتشر شد بررسی نرخ بهره بانکی در روزهای کرونایی/ نرخ زیر صفر راه حل مشکلات اقتصادی است؟ بررسی بزرگ‌ترین اقتصادهای جهان در گذر زمان/ کدام کشورها در سال2024 بالاترین تولید ناخالص داخلی را خواهند داشت؟ ترکیه؛ کشوری که هر روز مهم‌تر می‌شود بهترین مدیران جهان چه کسانی هستند؟/ پیشتازی رؤسای آمریکایی

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بورس بورس آسیا بورس جهانی بورس اروپا بورس آمریکا چین و آمریکا قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت واحد بسته شد شاخص ها روز قبل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۵۰۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد یک‌هزار واحدی شاخص بورس | افزایش ۷۶۳ هزار و ۶۵۶ واحدی شاخص کل

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، شاخص هم‌وزن در جریان معاملات روز جاری با چهار هزار و ۶۵۰ واحد افزایش به ۷۶۳ هزار و ۶۵۶ واحد و شاخص قیمت با ۲ هزار و ۶۰۳ واحد افزایش به ۴۲۷ هزار و ۴۴۹ واحد رسید.

معامله‌گران امروز در بورس تهران بیش از ۱۰ میلیارد سهم و اوراق مالی را به ارزش تقریبی ۶۶ هزار میلیارد ریال با انجام بیش از ۳۰۰ هزار معامله، دادوستد کردند.

نمادهای «فملی» و «شبندر» بیشترین اثر مثبت و نمادهای «پارسان»، «فولاد»، «کگل»، «شپدیس» و «بوعلی» بیشترین اثر منفی را بر شاخص بورس گذاشتند.

شاخص فرابورس ایران در معاملات امروز با ۱۱۶ واحد رشد، به ۲۵ هزار و ۶۰۵ واحد رسید.

صعود بورس ادامه خواهد یافت؟ | روزهای سرنوشت‌ساز برای شاخص کل

معامله‌گران در فرابورس ایران با انجام بیش از ۲۰۰ هزار معامله، افزون بر پنج میلیارد سهم و اوراق مالی را دادوستد مالکیت کردند.

نمادهای «فجهان، شگویا، وسپهر، مادیرا، سپیدار و وغدیر» بیشترین اثر مثبت و نماد آریا بیشترین اثر منفی را بر شاخص فرابورس داشتند.

کد خبر 846987 برچسب‌ها شاخص کل بورس بورس تهران بورس - فرا بورس

دیگر خبرها

  • اگر برای خرید کشنده فاو در بورس تردید دارید، بخوانید
  • نحوه خرید کشنده فاو در بورس
  • شاخص بورس یک‌هزار واحد رشد کرد
  • رشد ۱۰۶۹ واحدی شاخص کل بورس
  • رشد یک‌هزار واحدی شاخص بورس | افزایش ۷۶۳ هزار و ۶۵۶ واحدی شاخص کل
  • شاخص بورس امروز ۵ اردیبهشت/رشد۱۰۷۱ واحدی
  • محرک جدید بورس
  • سیر تا پیاز بند بورسی
  • لحظه به لحظه با بورس / افزایش ۸۱۸ واحدی شاخص کل
  • افزایش ۸۱۸ واحدی شاخص کل بورس