Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر فرنگیس پایدار روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود:  این روش بر روی بیمار کووید ۱۹ بستری در بخش ویژه انجام شد که با نتایج مثبت و تسریع روند بهبود بیماری همراه بود .

وی اضافه کرد: در این روش بهبود یافتگان از کرونا با اهدای خون و جداسازی پلاسمای آن می توانند به درمان مبتلایان به کووید ۱۹ کمک  کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پایدار از بهبود یافتگان خواست با مراجعه به پایگاه انتقال خون اردکان نسبت به اخذ راهنمایی های لازم و کمک به بهبود مبتلایان بستری اقدام کنند .

‌مرکز شهرستان ۹۸ هزار نفری اردکان در ۶۰ کیلومتری شمال غربی شهر یزد قرار دارد .

همچنین مدیرکل انتقال خون استان یزد ۱۷ اردیبهشت ماه ۹۹ گفته بود: با مراجعه هشت نفر از بهبود یافتگان بیماری کرونا ،طرح جمع آوری و ذخیره سازی پلاسمای خون این افراد به صورت رسمی در استان آغاز شده است.

نقی تقوایی افزود: طرح جمع آوری و ذخیره پلاسمای خون این تعداد داوطلب با هدف تامین نیازهای درمانی پیش بینی شده مراکز بهداشتی و درمانی استان صورت می‌گیرد.

 وی اظهار امیدواری کرد: با توجه به ارائه خدماتی که سازمان انتقال خون در استان ها ارائه می کند و با توسعه این عمل خیرخواهانه بتوان برای درمان بیماران کرونایی گام های موثرتری برداشت.

وی تصریح کرد: بهبود یافتگان  به کرونا که حداقل یک ماه از بهبودی کامل آنان سپری شده باشد می توانند پلاسما خون خود را اهدا کنند و در صورت داشتن شرایط عمومی به پایگاه های انتقل خون استان مراجعه کنند.

سوپروایزر آموزشی بیمارستان مسیح دانشوری تهران قبلا با اشاره به اینکه با اهدای پلاسما خون احتمال بهبود مبتلایان بیشتر می‌شود، تاکید کرد: باید سطح آنتی بادی در بدن بهبود یافتگان به حد قابل قبولی برسد تا بتوان از پلاسمای جداسازی شده آنان برای درمان مبتلایان استفاده کرد.

 شمسی نصیری اظهارداشت: اهدای پلاسمای خون از افرادی دریافت می شود که از زمان بهبودی آنها به کرونا حداقل  ۲۵ تا ۳۰ روز گذشته باشد.

پلاسما درمانی یکی از روش‌های مداوای بیماران مبتلا به کروناست که با کمک سازمان انتقال خون ایران در استان های کشور در حال انجام است.

نخستین مورد بیماری کرونا در دی ماه سال ۹۸ در شهر ووهان چین گزارش شد و اولین مورد آن در ایران ۲۹ بهمن در قم اطلاع رسانی شد.

همچنین سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از وضعیت قرمز یا هشدار در ۲۵ استان خبر داد و گفت: تاکنون ۲۶۴ هزار و ۵۶۱ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و با فوت ۱۹۹ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، شمار افراد متوفی به ۱۳ هزار و ۴۱۰ نفر رسید.

سیما سادات لاری دیروز( چهارشنبه ) بیان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر ۲۵ تیر ۱۳۹۹  و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲ هزار و ۳۸۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند که از این تعداد  هزار و ۷۷۵ نفر در بیمارستان ها  بستری شدند. 

وی گفت: تاکنون ۲۲۷ هزار و ۵۶۱ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند ،همچنین سه هزار و ۴۱۱ نفر تحت مراقبت قرار دارند و ۲ میلیون و ۴۸ هزار آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: همانند روز گذشته استان های آذربایجان های شرقی و غربی، ایلام، بوشهر، خراسان رضوی، خوزستان، زنجان، کردستان، کرمانشاه، گلستان، مازندران و هرمزگان در وضعیت قرمز قرار دارند. شرایط در استان های تهران، فارس، اردبیل، اصفهان، البرز، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمان، کهگیلویه و بویر احمد، لرستان، همدان، یزد و خراسان شمالی نیز در وضعیت هشدار است . 

وی افزود: تاکنون پنج هزار نفر از پزشکان و پرستاران به بیماری کووید۱۹ مبتلا شده اند و ۱۴۰ نفر از آنان در راه نجات بیماران شهید شده اند، بهترین راه قدردانی از زحمات پزشکان و پرستاران این است که پروتکل های بهداشتی را شامل فاصله گذاری فیزیکی ۱.۵ تا دو متر، شست و شوی مداوم دست ها و استفاده از ماسک با جدیت رعایت کنیم.

برچسب‌ها ویروس کرونا یزد اردکان بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری درمان رایگان اتباع خارجی مبتلا به کرونا در ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا یزد اردکان بهداشت و سلامت ویروس کرونا یزد اردکان بهداشت و سلامت بهبود یافتگان انتقال خون استان ها شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۵۱۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار

برای نخستین بار مرکز درمانی بیماری تالاسمی یا کم خونی در ولایت ننگرهار فعالیت خود را آغاز نمود. 

در مراسم افتتاح این مرکز درمانی دکتر محمد حسن غیاثی معین پلان و پالیسی وزارت صحت عامه افغانستان از راه اندازی این مرکز درمانی استقبال نموده و گفت: با تامین امنیت، زمینه خوبی برای سرمایه گذاری در کشور فراهم شده است.

وی از جانب وزارت صحت عامه به مسئولان این مرکز درمانی وعده همکاری داد.

مولوی امین الله شریف رئیس صحت عامه ولایت ننگرهار در حالی که خون خود را به این مرکز درمانی هدیه نمود از جوانان خواست تا برای نجات زندگی کودکان مبتلا به بیماری تالاسمی به صورت رایگان به این مرکز درمانی خون هدیه نمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار
  • پیگیری ایجاد بیمارستان ویژه چشم در اهواز
  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • تشکیل اولین قرارگاه جوانی جمعیت در شهرستان اردکان
  • تجهیزات بیمارستان گچساران خریداری شد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی در لرستان بهره برداری شد