Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – مهسا نجاتی؛ پیش‌بینی می‌شود برزیل بزرگ‌ترین صادرکننده گوشت گاو و گوساله در سال 2020 در جهان باشد.

در حالی که گوشت گاو برزیلی قطعا محصولی محبوب در خارج از کشور به شمار می‌آید، این کشور به دلیل صنعت دامداری خود که در ایالات مرکزی کشور قوی‌ترین بوده و سبب جنگل‌زدایی فراوانی شده، مورد انتقاد قرار گرفته است، چرا که گاوها برای چرا به خوراک و فضا نیاز دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میلیون‌ها هکتار زمین به منظور ایجاد فضا برای حیوانات و همچنین مزارع سویا از بین رفته‌اند؛ محصولی که 80درصد آن برای تغذیه حیوانات در سراسر جهان استفاده می‌شود.

به گزارش روزنامه گاردین، آتش‌‌سوزی‌هایی که در سال 2019 سبب ویرانی جنگل‌های بارانی برزیل شد، بر اثر سوزاندن درخت‌ها در رابطه با پاکسازی جنگل برای صنایع سویا و گاوداری و همچنین سوزاندن زمین‌های زراعی توسط کشاورزان اتفاق افتاد. بر اساس این گزارش، بیشتر آتش‌سوزی‌ها بر اثر فعالیت‌های غیر قانونی بوده است.

کشورهای استرالیا، هند، ایالات متحده و آرژانتین، به ترتیب پس از برزیل در جایگاه‌های بعدی لیست بزرگ‌ترین صادرکنندگان گوشت گاو و گوساله در جهان قرار دارند.

در نمودار ارائه شده، بزرگترین صادرکنندگان گوشت گاو و گوساله در سال 2020 را مشاهده می‌کنید؛

پربیننده ترین جزییات افزایش نرخ سود سپرده‌های بانکی سنگین‌ترین صف‌های خرید و فروش امروز در بازار سهام فهرست بیشترین ارزش معاملات سهام در بازار امروز/ نصف کل ارزش معاملات مربوط به ۱۵نماد بود فهرست بیشترین ارزش معاملات سهام در بازار امروز فهرست بیشترین تغییر مالکیت حقیقی و حقوقی در بازار سهام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: گوشت گاو برزیل جهان گوشت گاو تولید گوشت صنعت دامداری مزارع سویا قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت گوشت گاو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۵۱۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران در لیست A صادرکنندگان محصولات شیلاتی قرار گرفت

مدیرکل دفتر بهبود کیفیت و فرآوری توسعه بازار سازمان شیلات کشور، از قرارگیری ایران در لیست A صادرکنندگان محصولات شیلاتی خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، عباس مختاری گفت: با وجود آن که بیماری لکه سفید میگو چند سالی است گریبان پرورش دهندگان این بخش را گرفته، ایران در زمینه تولید میگو دارای رتبه دوازدهم دنیا است.

وی با بیان این که این بیماری، از خطرناک‌ترین بیماری‌های ویروسی میگو در دنیا بوده و هر ساله بیشتر از 3 میلیارد دلار خسارت مستقیم به این صنعت وارد می‌کند، افزود: با این وجود با پیگیری‌های انجام شده در سال گذشته در مراکز تکثیر میگو و کنترل گلوگاه‌ها، این بیماری تحت کنترل درآمد.

صادرات محصولات شیلاتی به اتحادیه اروپا، اوراسیا و چین

وی افزود: صادرات محصولات شیلاتی به 67 کشور جهان طی سال گذشته، نشان از رشد صنعت آبزیان در کشور دارد و امسال نیز مانند سال گذشته، محصولات شیلاتی در لیست A صادرکنندگان اتحادیه اروپا، صادرات به اوراسیا و همچنین صادرات به چین قرار گرفت و محصولات ایران به بخش قابل‌توجهی از کشورهای دنیا صادرات شد.

کنترل بیماری لکه سفید میگو

مدیرکل دفتر بهبود کیفیت و فرآوری توسعه بازار سازمان شیلات کشور تصریح کرد: بنابه اعلام مدیرکل دفتر بهداشت و مدیریت بیماری‌های آبزیان سازمان دامپزشکی کشور، در سال 1402 خوشبختانه از 880 مزرعه پرورش میگو هیچ‌کدام آلوده به بیماری لکه سفید میگو تشخیص داده نشد و تلفاتی نیز در این خصوص نداشتیم.

سهم 73 درصدی روسیه و همسایگان و 4 درصدی اروپا از محصولات شیلاتی ایران

وی درباره سهم وزنی و مقاصد صادراتی محصولات شیلاتی گفت: سهم همسایگان و فدراسیون روسیه از محصولات صادراتی شیلاتی جمهوری اسلامی ایران حدود 73 درصد برآورد شد که وزن تقریبی معادل 154 هزار تن دارد.

مختاری سهم ایران از بازار اروپا به دلیل پابرجایی مشکل مراودات مالی در سال 1402را فقط 4 درصد وزنی برشمرد و گفت: حجم محصولات صادر شده به اروپا معادل 82 هزار و 34 کیلوگرم است.

وی سهم صادراتی محصولات شیلاتی در بازار آ سه آن و چین را معادل 54 هزار تن عنوان کرد و ادامه داد: سهم سایر کشورها در صادرات آبزیان معادل یک میلیون و 228 هزار تن است و معادل 0.58 درصد برآورد شده است.

صادرات بیش از 210 میلیون کیلو محصولات شیلاتی در سال گذشته

مدیرکل دفتر بهبود کیفیت و فرآوری توسعه بازار سازمان شیلات کشور مقدار وزن کلی انواع مختلف محصولات شیلاتی را به استناد آمار گمرک جمهوری اسلامی معادل 210 میلیون و 526 هزار و 312 کیلوگرم عنوان کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • این افراد بازنده بزرگ بورس هستند
  • ایران در لیست A صادرکنندگان محصولات شیلاتی قرار گرفت
  • میدان نقش جهان روز بدون موتورسیکلت را تجربه کرد
  • سفر به کدام کشورها برایمان ارزان‌تر تمام می‌شود؟
  • چرا لاماری ایما هیبرید (HEV) ارزش خرید دارد؟
  • عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک
  • کدام کشورها خواهان محصولات شیلاتی قشم هستند
  • شکست شمشیرباز اول جهان در فینال مسابقات جایزه بزرگ سئول
  • نوسان قیمتی گوشت قرمز از ۴۵۰ تا ۸۸۰ هزار تومان
  • حمایت‌های صندوق ضمانت صادرات از صادرکنندگان