Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سمنان مدیرکل بیمه سلامت استان سمنان گفت: تاکنون افزون بر 23 هزار نسخه الکترونیکی از سوی پزشکان این استان صادر شده است.

دکتر ممتحن در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: تا پایان امسال 100درصد نسخه‌نویسی‌ها و نسخه‌پیچی‌ها در استان الکترونیکی می‌شود.

وی با بیان اینکه در همین ارتباط مطب‌ها، مراکز پاراکلینیکی و داروخانه‌های این استان به سامانه نسخه نویسی الکترونیک متصل می‌شوند به مزایای اجرای این طرح برای پزشکان و مراکز پاراکلینکی پرداخت و تصریح کرد: آن دسته از پزشکانی که 100درصد نسخ خود را به صورت الکترونیکی ثبت کنند،ظرف حداکثر یک ماه طلب خود را دریافت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه 27 پزشک استان در حال حاضر 100درصد نسخ خود را الکترونیکی انجام می‌دهند افزود: این پزشکان همه طلب خود را دریافت کردند. آخرین پرداختی به آنها مربوط به خردادماه بوده که اخیرا پرداخت شده است.

این پزشک داروساز با اشاره به برخی مزیت‌های اجرایی شدن این طرح گفت: یکی از مهمترین مزیت‌های این طرح، رصد آنلاین نسخ و میزان داروی مصرفی است و همین زمینه را برای برنامه‌ریزی‌های دقیق‌تر در تصمیمات کلان‌تری همچون تولید و داردات دارو را بیش از پیش فراهم می‌کند.

این مدیر مسوول از کاهش هزینه‌ها و تسهیل در خدمت‌رسانی به بیمه‌شدگان به عنوان دیگر مزایای اجرای طرح نام برد و خاطرنشان کرد: در این طرح، دفترچه‌های کاغذی حذف و بیماران در مراجعه به مراکز درمانی با ارائه کد ملی و یا یکی از مشخصات هویتی خود از خدمات نسخه الکترونیکی بهره‌مند می‌شوند.

وی با بیان اینکه نسخ بیمارستان ها و مراکز دولتی و دانشگاهی استان از نیمه دوم سال قبل به صورت صد درصد الکترونیکی شده اضافه کرد: امسال نیز 100درصد نسخ مراکز غیردولتی الکترونیکی خواهد شد.
وی با بیان اینکه هشت بیمارستان دولتی و دانشگاهی در استان وجود دارد افزود: سه بیمارستان غیردولتی نیز در استان فعالیت دارند که نسخ کاغذی نیز تا پایان سال از فرآیند کاری آنها حذف خواهد شد.

دکتر ممتحن با اشاره به اجرای طرح استحقاق‌سنجی در بیمارستان‌های دولتی و دانشگاهی از اجرای فاز دیگر این طرح در استان خبر داد و گفت: در همین راستا تمامی دانشگاه‌های غیردولتی نیز باید تا پایان امسال طرح استحقاق‌سنجی را اجرا کنند.
وی از ارائه آموزش‌های لازم از سوی بیمه سلامت استان به بیمارستان‌های غیردولتی با هدف اجرای بهتر این طرح خبر داد و افزود: با توجه به اینکه در اجرای این طرح، برخلاف مرحله قبل، تجربه اجرای طرح استحقاق‌سنجی در بیمارستان‌های دولتی را داریم، پیش‌بینی می‌شود که اجرای طرح با موفقیت بیشتری همراه باشد.

مدیرکل بیمه سلامت استان سمنان در پاسخ به پرسشی در خصوص طلب مراکز درمانی و بیمارستانی و ...از بیمه سلامت استان اظهار کرد: پرداختی‌های امسال در اردیبهشت‌ماه پرداخت شده است. البته بدهی‌هایی از سال قبل وجود دارد و به طور متوسط 4 ماه در بیمارستان‌های غیردولتی و سه ماه به بیمارستان‌ها و مراکز دانشگاهی و دولتی بدهکار هستیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی سازمان بیمه سلامت سمنان نسخه نویسی الکترونیک بیمه سلامت استان بیمارستان ها 100درصد نسخ اجرای طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۵۱۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین

اورنگ شیخ بیگلو مدیر درمان تامین اجتماعی قزوین گفت: مراکز درمانی تابعه مدیریت درمان تامین اجتماعی استان قزوین شامل ۲ بیمارستان پلی کلینیک و هفت درمانگاه شامل سینا، شهید بهشتی، حمدالله مستوفی، اقبال آذر، دهخدا، نبی اکرم، قائم و پلی کلینیک است.

این مسئول با اشاره به انجام طرح‌های مختلف غربالگری در این مراکز، بیان کرد: غربالگری کولورکتال یا روده بزرگ، برست یا پستان، کانسر سرویس یا سرطان دهانه رحم، قلب نوزاد، دیابت و فشار خون در کلینیک‌های مراکز تابعه طرف قرارداد تامین اجتماعی به انجام می‌رسد.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان قزوین یادآورشد: ۱۱ هزار و ۷۵ نفر در غربالگری روده بزرگ در سال گذشته شرکت داشتند که از این تعداد هشت مورد مثبت گزارش شد و پیگیری درمان این تعداد بیمه شده در حال انجام است و هفت هزار و ۶۲ شهروند غربالگری پستان شدند که از این نیز ۱۸ مورد مشکوک شناسایی و پیگیری لازم در خصوص درمان بیماری و ارجاع به متخصص زنان صورت گرفت.

وی ادامه داد: همچنین در غربالگری سرطان دهانه رحم نیز سه هزار و ۳۵۶ نفر شرکت کردند که ۱۱ مورد مشکوک مورد بررسی قرار گرفت و غربالگری قلب نوزادان که در بیمارستان رازی قزوین کلید خورده و از نیمه دوم سال گذشته نیز در بیمارستان تامین اجتماعی تاکستان انجام شد، طی سال گذشته در مجموع سه هزار و ۴۴۰ نوزاد غربالگری شدند که ۱۷۶ مورد مشکوک گزارش شد و آزمایش و پیگیری‌های لازم در این خصوص انجام شد.

به گفته شیخ بیگلو، ۱۶ هزار و ۹۰۰ بیمار در غربالگری دیابت و فشار خون در کلینیک‌های مراکز تابع استان ویزیت شدند که ۵۳۵ مورد دیابتیک مورد شناسایی قرار گرفتند.

این مسئول در خصوص تجهیزات پزشکی مراکز تامین اجتماعی قزوین نیز اظهار کرد: سال گذشته همچنین ۱۴۲ میلیارد ریال اعتبار جهت خرید تجهیزات پزشکی سرمایه‌ای در اختیار استان قرار گرفت که همه این اعتبارات جذب شد و ۱۶۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار نیز جهت خرید سی تی اسکن شهرستان تاکستان در اختیار این مدیریت قرار گرفت و هم اکنون از لحاظ استقرار تجهیزات پزشکی در شرایط مناسبی به سر می‌بریم.

وی در خصوص تبدیل وضعیت پزشکان، تاکید کرد: ۲۳ پزشک در سال گذشته حائز شرایط تبدیل وضعیت بودند که ۱۸ نفر آنها به وضعیت رسمی تبدیل شدند.

شیخ بیگلو افزود: در حال حاضر مشکلی که با آن مواجه هستیم این است که پزشکان تمایلی به همکاری با مراکز تابعه این مدیریت در حاشیه قزوین و دور از مرکز را ندارند و این مدیریت آمادگی لازم برای جذب متخصص و پزشک عمومی در مراکز درمانی خارج قزوین را دارد.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان قزوین بیان کرد: این مدیریت آماده عقد قرارداد با پزشکان متخصص گوش و حلق و بینی، پوست و مو، دندانپزشک، جراح مغز و اعصاب است.

تعداد اعمال جراحی انجام شده در بیمارستان تامین اجتماعی شهرستان تاکستان طی سال گذشته پنج هزار و ۱۲۷ مورد و در بیمارستان رازی قزوین نیز ۱۴ هزار و ۳۲۸ عمل بود و در حوزه ویزیت پزشک نیز طی این مدت در بیمارستان تاکستان ۲۴۳ هزار و ۹۹۰ مورد و در بیمارستان رازی قزوین هم ۴۲۵ هزار و ۷۳۸ بیمار طی این مدت ویزیت شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • ۴۰ درصد پروانه های کسب در لرستان الکترونیکی شد
  • ثبت ۶ هزار مراجعه به مراکز مشاوره پلیس سمنان
  • ۲۵ اردیبهشت آخرین مهلت صدور مجوز‌های الکترونیکی
  • جزیره هرمز پیشتاز در صدور مجوز الکترونیکی/اعلام آخرین مهلت دریافت مجوز‌های الکترونیکی صنفی
  • شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز با الکترونیکی شدن مجوزها
  • الکترونیکی شدن ۴۷۷,۰۰۰ پروانه کسب کاغذی تا ۱۵ اردیبهشت ماه
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • تبدیل ۱۸۱۰ مجوز کاغذی به شناسه یکتا در میاندوآب
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • شناسه یکتا در استان سمنان اجباری شد/ اصناف اقدام کنند