Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: انضباط‌ بخشی در فعالیت‌های دانشگاه مبتنی بر مدیریت یکپارچه داده‌ها و اطلاعات می‌تواند تصمیم گیری‌های مدیریتی در سطح کلان دانشگاه، استان‌ها و واحد‌های دانشگاهی را بیشتر اثر بخش کند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در دومین جلسه طرح توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی که با حضور حوزه‌ها و همکاران مجری طرح برگزار شد، گفت: مدیریت دانش به‌عنوان یکی از ارکان مهم و کلیدی در تصمیم گیری‌های دانشگاه همواره مورد نظر است و با توجه به ساختار شبکه‌ای دانشگاه در کشور که یک مزیت اساسی است، لازم است در ستاد مرکزی دانشگاه برنامه ریزی لازم برای کاهش تمرکز گرایی اداری و افزایش یکپارچگی سیستمی صورت پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر طهرانچی در این جلسه تأکید کرد: انضباط‌ بخشی در فعالیت‌های دانشگاه مبتنی بر مدیریت یکپارچه داده‌ها و اطلاعات می‌تواند تصمیم گیری‌های مدیریتی در سطح کلان دانشگاه، استان‌ها و واحدهای دانشگاهی را بیشتر اثر بخش کند.

وی ادامه داد: نمونه بارز این مدیریت یکپارچه داده‌ها در سامانه پژوهشیار است که به‌صورت برخط می توان مسئله‌های طرح شده در نظام پژوهشی دانشگاه را به‌طور اثر بخش رصد و پایش کند. اطلاعات ارزشمند حاصل از این سامانه در نظام آموزش و پژوهش کشور پیشرو و منحصر به فرد بوده و مبین کارآمدی شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: در این راستا می‌طلبد با طراحی یک مدل مهندسی ساختار داده بتوان افزایش ارتباط و یکپارچگی داده در سایر سامانه‌های دانشگاه را در جهت کسب دانش و اثربخشی بیشتر در حل مسائل جامعه افزایش داد. اجرای این طرح هم‌ روندسازی فرآیندها و فعالیت‌های اجرایی، چابک سازی و سرعت بخشیدن به فرآیند تصمیم‌گیری، بهبود نظارت‌های سازمانی، توسعه مدیریت و بهبود انضباط ‌بخشی در اجرای قوانین و مقررات حوزه‌های آموزشی، پژوهشی، دانشجویی، اداری- مالی و دیگر حوزه‌های دانشگاه را فراهم می‌آورد.

ایمان عطارزاده مجری طرح توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه، چالش‌های عدم یکسان سازی و انسجام داده‌ها که سبب بروز مشکلاتی در حوزه‌های مختلف به ویژه امور آموزشی واحدهای دانشگاهی که سبب افزایش حجم کاری غیر اثر بخش حوزه‌های دانشگاه شده است را مطرح کرد.

وی با بیان اینکه با اجرای طرح نظام هوشمند و یکپارچه داده در دانشگاه آزاد اسلامی می‌توان بسیاری از این مشکلات را مرتفع کرد، گفت: در فاز اول طرح مذکور، اولویت یکسان‌سازی و یکتاسازی اسامی، سرفصل رشته‌ها، کد رشته‌ها و اطلاعات دروس در تمامی واحدهای دانشگاهی مورد نظر است که با همکاری حوزه‌های سنجش و پذیرش دانشگاه، حوزه فناوری اطلاعات و شبکه علمی دانشگاه و حوزه برنامه ریزی درسی معاونت‌های موضوعی درحال اقدام است.

آقای جوادی مدیرکل دفتر برنامه و بودجه دانشگاه در ادامه گزارشی از نبود نظارت جامع و نظام یکپارچه آماری در حوزه برنامه و بودجه دانشگاه ارائه کرد و گفت: لازم است در راستای توجه به عدالت اجتماعی و حمایت از واحدهای دانشگاهی در استان های کم برخوردار تمهیداتی در خصوص اجرای مدل تطبیق پذیری شهریه ها صورت پذیرد.

در این جلسه مقرر شد طرح نظام هوشمند و یکپارچه داده در دانشگاه آزاد اسلامی در جهت افزایش یکپارچگی داده‌ها و ارتباط هدفمند و کاربردی بین سامانه‌های دانشگاه برنامه ریزی و اجرا شود. نتایج ارزشمند اجرای این طرح می‌تواند ارتقای جایگاه علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی در کشور را به همراه داشته باشد.

انتهای پیام/4127

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد های دانشگاهی دکتر طهرانچی طرح توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای دانشگاهی یکپارچه داده تصمیم گیری شبکه علمی داده ها حوزه ها اثر بخش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۵۲۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاهها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی صبح امروز در مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع) حاضر شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، با تأکید بر ظرفیت اندیشه‌ورزانه دانشگاه امام صادق (ع) اظهار کرد: امسال شورای عالی انقلاب فرهنگی وارد چهلمین سال تشکیل خود می‌شود و در این دوران دبیران متعددی داشته و این شورا کارهای بزرگی را انجام داده است.

وی افزود: در حوزه علم و فناوری اسناد خوبی مصوب شده است. کار قرارگاهی و راهبردی در حوزه علم و فناوری تا حد زیادی موفق بوده است در این مسیر فقط سندبسندگی مدّنظر نبوده است بلکه مثلاً نقشه جامع علمی کشور را هدایت کرده است. سند هوا فضا، سند گیاهان دارویی و اسناد دیگر علم و فناوری از اقدامات خوب شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه علم و فناوری بوده است.

وی ادامه داد: در حوزه فرهنگ نیز اسناد خوبی از جمله نقشه مهندسی فرهنگی و سند دانشگاه اسلامی نوشته شده است و برش‌های استانی نقشه مهندسی فرهنگی تدوین شده است، در گذشته برش‌های استانی پروژه‌محور نبودند بلکه راهبردهای کلی را مطرح کرده بودند، به همین خاطر در دوره جدید این برش‌های استانی تکمیل‌تر شد و به زودی برش‌های استانی در همه استان‌ها تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه این شورا با چند کاستی مواجه است که نخبگان می‌توانند در برطرف کردن آنها به شورا یاری رسانند، گفت: انتظار مهم مقام معظم رهبری از شورای عالی انقلاب فرهنگی، قرارگاهی شدن آن است، این قرارگاه باید توانمند شود تا بتواند بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی را محقق کند.

استاد خسروپناه با طرح این سوال که قرارگاه یعنی چه؟ بیان کرد: جلسات متعددی با کسانی که تجربه کار قرارگاهی داشتند برگزار شد، هم‌اکنون می‌توانیم اعلام کنیم که الگوی کار قرارگاهی استخراج شده و به زودی به صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه می‌شود.

به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین می شود

وی با تأکید بر اینکه برای تدوین اسناد باید نظریه‌های مربوطه استخراج و مشخص شود، گفت: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی یاری برسانند. همچنین با هماهنگی که با مجمع تشخیص مصلحت نظام صورت گرفته به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نبود الگوی حکمرانی در حوزه‌های مختلف را یکی از نقصیه‌های دیگر خواند و ادامه داد: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

استاد خسروپناه بیان کرد: همچنین اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در استخراج منظومه فکری مقام معظم رهبری برای تدوین اسناد به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

وی با تأکید بر توجه به حلقه‌های میانی گفت: ظرفیت‌های خوبی در حوزه‌های مختلف وجود دارد که باید زمینه ارتباط این افراد با شورای عالی انقلاب فرهنگی فراهم شود. همچنین باید برای چالش‌ها چاره‌اندیشی شود تا الگوی مناسبی برای مواجهه با آنها تعیین شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه همچنین به نظارت هوشمند نیاز داریم که در الگوی حکمرانی تعریف شود، دانشگاه‌ها نیز برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

کد خبر 6092267

دیگر خبرها

  • برپایی نمایشگاه دائمی مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین
  • برگزاری آیین معارفه مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • برگزاری آیین معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • علم همراه با خلاقیت مسائل جامعه را حل می‌کند
  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است
  • دانشگاهها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • اجرای طرح تدریس با جهت‌گیری الهی برای هدایت دانشجویان
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است