Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/هرمزگان نشست مشترک مدیران عامل مناطق آزاد کیش و قشم ۲۶ تیر در سالن رازی مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار شد. هدف از این نشست ، هم افزایی ، به اشتراک گذاشتن تجربیات و همچنین استفاده از ظرفیت های موجود در دو منطقه آزاد کیش و قشم برای کمک به دولت برای عبور از شرایط تحریم اعلام شد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش  در انتهای این نشست به خبرنگاران گفت: این نشست در خصوص انجام همکاری های مشترک و انتقال تجربیاتی که دراین  جزایر جنوب کشور داشته ایم برگزار شد و بحث های بسیار کاربردی و مفصلی نیز داشتیم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تجربیاتی که در دو منطقه آزاد قشم و کیش وجود دار ، تجربیات ارزنده ای است که  در شرایط  سخت امروز کشور می تواند با هم افزایی و نگاه مشترکی که وجود دارد، بخشی از مشکلات دو منطقه و بخشی از مشکلاتی که در بحث اقتصادی کشور وجود دارد حل کند.اتفاقاتی که در منطقه آزاد قشم و کیش در طی سال های اخیر افتاده است بسیار مثبت و بزرگ بوده است. خوشحالم از اینکه در نیمه مرداد ، افتتاح پروژه های خوبی را در مناطق آزاد قشم و کیش با حضور رئیس جمهور از طریق ویدئو کنفرانس خواهیم داشت.

غلامحسین مظفری افزود: در کیش اقدامات بزرگ و زیرساختی زیادی انجام شده که موجب آبادانی هر چه بیشتر کیش خواهد شد، از جمله آنها می توان به پروژه فرودگاه کیش و همچنین پروژه های فعالان بخش خصوصی اشاره کرد که این پروژه ها با بالغ بر ۳۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در حال انجام است و بخش عمده ای از آنها در سال جاری و حداکثر تا شهریور سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش اظهار کرد: تجربیاتی که منطقه آزاد قشم در بعضی از پروژه ها داشته اند بسیار موثر و مفید است و امیدوارم از آنها استفاده خواهیم کرد. در حوزه انرژی فعالیت های خوبی انجام داده اند همچنین در زمینه پرورش ماهی و میگو از تجربیات آنها در جزیزه کیش و بندر آفتاب که سازمان منطقه آزاد کیش سهامدار آن است استفاده خواهیم کرد.

وی اضافه کرد: منطقه آزاد کیش نیز تجربیات خود را در زمینه های موردنیاز به منطقه آزاد قشم انتقال خواهد داد.

همچنین مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم نیز قشم و کیش را دو منطقه آزاد قدیمی کشور دانست و عنوان کرد: این دو منطقه آزاد در جنوب کشور ، منشا بسیاری از اثرات خوب اقتصادی شده اند و تعامل و همفکری می تواند این موضوع را افزایش دهد.

حمیدرضا مومنیافزود: ما تجربیاتی در حوزه های مختلف صنعتی داریم و دوستان در منطقه آزاد کیش نیز در حوزه های مختلف از جمله تامین منابع داشته اند که خیلی برای ما مفید و موثر بود. از قبل نیز این هماهنگی ها بود و قرار بر این بود که جنوب کشور در زمان تحریم با ظرفیت بیشتری بتوانند در دو بخش حضور پیدا کنند. یکی اینکه مناطق خودشان برای برون رفت از این بحران چگونه باید عمل کنند و دیگر اینکه مناطق آزاد و مجموعه حاکمیتی دولت در جنوب، برای کشور چه فعالیت هایی می توانند بکنند که در حوزه تحریم، فشار کمتری به کشور وارد شود.اقدامات خوبی انجام شد ولی آن جلسات تکرار نشد. مناطق آزاد کیش و قشم اقدامات اجرایی خود را انجام دادند، بعضی ها به نتیجه رسیدند و بعضی نیز در حال پیگیری است. امیدواریم با رویکرد موجود ، بسیاری از این مشکلات را رفع کنیم. 

وی همچنین درمورد بحث مالیات بر حقوق شاغلان و کارکنان مستقر در مناطق آزاد گفت: قوانین و مقرراتی در این زمینه وجود دارد، استعلام هایی صورت گرفته که منتظر دریافت پاسخ آنها هستیم. به زعم ما این قانون مشمول مناطق آزاد نخواهد شد چون این موضوعات فلسفه وجودی مناطق آزاد را زیر سوال خواهد برد و اینکه در این زمان چه ضرورتی دارد که به این موضوعات پرداخته شود جای تامل دارد.

مومنی ادامه داد: فکر می کنیم با استعلامی که از طریق معاونت حقوقی ریاست جمهوری انجام شده است این موضوع قابل حل خواهد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان منطقه آزاد منطقه آزاد قشم منطقه آزاد کیش دو منطقه آزاد مناطق آزاد کیش و قشم قشم و کیش پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۵۷۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای ۲ سند همکاری اقتصادی میان ایران و امارات 

وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات دو سند همکاری با رئیس اماراتی این کمیسیون امضا کرد.

به گزارش ایسنا، نشست کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات کار خود را با حضور مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی و بن الطوق الماری، وزیر اقتصاد امارات، در شهر ابوظبی آغاز کرد و طی آن دو سند همکاری توسط طرفین به امضا رسید.

سند تاسیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی بین جمهوری اسلامی ایران و امارات و سند صورت‌جلسه اولین نشست کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی بین جمهوری اسلامی ایران و امارات، اسنادی است که در این نشست به امضای طرفین رسید.

مذاکراتی درباره توسعه مناسبات دو کشور در حوزه کریدورهای ترانزیتی بین‌المللی به‌ویژه کریدور شمال - جنوب به‌منظور گسترش ترانزیت کالاهای اماراتی به سمت کشورهای آسیای مرکزی و قفقاز و روسیه و نیز اروپا از قلمرو جمهوری اسلامی ایران در دستور کار طرفین قرار دارد.

تسریع در انجام مذاکرات و نهایی کردن اسناد همکاری مبادله شده در حوزه های مختلف اقتصادی بین دو کشور، ایجاد کمیته اقتصادی و بازرگانی با مسئولیت وزارت صمت ایران و وزارت تجارت خارجی امارات، ایجاد و تعیین تیم مشترک کاری در زمینه همکاری‌های صنعتی و گازی و تشکیل کارگروه مشترک بانکی تحت نظارت بانک‌های مرکزی دو کشور و تشویق بانک‌های تجاری به برقراری وگسترش روابط کارگزاری بانکی بین دو کشور از جمله مواردی است که در دستور کار این نشست قرار دارد.

به گزارش وزارت راه و شهرسازی، سومین نشست کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات کار خود را با حضور مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی و بن الطوق الماری، وزیر اقتصاد امارات در شهر ابوظبی آغاز کرد که آخرین اجلاس این کمیسیون در فروردین ۱۳۹۳ برگزار شده و این نشست پس از گذشت ۱۰ سال؛ به‌منظور توسعه همکاری‌های دو کشور در کلیه زمینه‌های اقتصادی، تجاری، سرمایه‌گذاری و حمل‌ونقلی (هوایی، دریایی، جاده‌ای و ترکیبی) برگزار شده است.

در ابتدای این جلسه طرف اماراتی ضمن اعلام تمایل دولت امارات متحده عربی به توسعه روابط با ایران نکاتی درباره میزان حجم تجارت و مبادلات بین تهران و ابوظبی بیان کرد.

این در حالی است که مذاکراتی درباره توسعه مناسبات دو کشور در حوزه کریدورهای ترانزیتی بین‌المللی به‌ویژه کریدور شمال - جنوب به‌منظور گسترش ترانزیت کالاهای اماراتی به سمت کشورهای آسیای مرکزی و قفقاز و روسیه و نیز اروپا از قلمرو جمهوری اسلامی ایران در دستور کار طرفین قرار دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امضای ۲ سند همکاری اقتصادی میان ایران و امارات 
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • مشارکت احتمالی کره جنوبی در پیمان آکوس؛ محور گفت‌وگوهای دو جانبه سئول و کانبرا
  • کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات پس از ۱۰ سال برگزار می شود
  • استاندار: برای تحقق طرح جامع مناطق ویژه اقتصادی مازندران؛ هماهنگی های لازم انجام شده است
  • مناطق آزاد کشور ؛ چالش ها وراهکارها
  • معرفی ۱۲۴ بسته سرمایه‌گذاری منطقه آزادچابهار به فعالان اقتصادی؛ چابهار بهشت سرمایه گذاری
  • انسداد ۱۶ حلقه  چاه غیرمجاز در مناطق «گلاهک» دماوند
  • کسب رتبه برتر در حوزه عمران و زیربنایی توسط منطقه آزاد چابهار
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان