Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: در حال حاضر در استان آمار مرگ و میر کرونایی دارای شیب صعودی نیست ولی اگر مردم به رعایت پروتکل های بهداشتی اهمیت ندهند، مرگ و میر نیز مانند تعداد بیماران شیب صعودی پیدا کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا ؛ سید احمد هاشمی درخصوص مبتلایان به کرونا اظهار کرد: وضعیت خراسان شمالی طی دو هفته اخیر به سمتی پیش رفت که دو شهرستان بجنورد و گرمه در وضعیت قرمز قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در حال حاضر در استان آمار مرگ و میر کرونایی دارای شیب صعودی نیست، افزود: اگر مردم همچنان به رعایت پروتکل های بهداشتی اهمیت ندهند همانطور که شاهد افزایش موارد بستری بیماران کرونا طی دو هفته اخیر بودیم امکان دارد مرگ و میر نیز شیب صعودی پیدا کند.

وی ادامه داد: با افزایش آمار مبتلایان به کرونا مجبور هستیم دوباره به روزهای قبل از عید نوروز که محدودیت ها بیشتر بود، برگردیم و علت افزایش این آمار عدم رعایت فاصله گذاری اجتماعی، عدم استفاده از ماسک و حضور در تجمعات و مراسمات است.

 هاشمی عامل اصلی افزایش آمار مبتلایان را بی توجهی مردم نسبت به بیماری کرونا عنوان کرد و افزود: مردم نسبت به این بیماری احساس عادی شدن دارند و مانند اوایل شیوع کرونا، ترس از آن ندارند که این احساس درست نیست و مردم باید بدانند که این بیماری از بین نرفته و یا ضعیف تر نشده است.

وی ماسک را عامل مهمی در پیشگیری از بیماری کرونا خواند و گفت: افراد چه ناقل بیماری باشند و یا نباشند زدن ماسک در محیط عمومی و تجمعات الزامی است.

هاشمی ادامه داد: در حال حاضر با توجه به افزایش میزان شیوع کرونا در استان، در پروتکل های تعریف شده، تجمعاتی مثل مراسم عروسی، عزا، باشگاه های ورزشی و استخرها تا اطلاع ثانوی تعطیل است همچنین برگزاری امتحانات حضوری دانشگاه ها نیز لغو شده است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اظهار داشت: اینکه فردی به بیماری کرونا مبتلا شده از دوباره گرفتن این بیماری ایمن است هنوز به اثبات نرسیده و واکسن و داروی ثابت شده ای برای این بیماری تاکنون کشف نشده است.

 هاشمی ادامه داد: بهترین درمان برای بیماران کرونایی، مراقبت مناسب در بیمارستان برای بیماران بدحال و قرنطینه برای جلوگیری از انتقال بیماری است.

وی افزود: در استان 54 مادر باردار به کرونا مبتلا شدند و خوشبختانه هیچ کدام از مادران باردار فوت نکردند همچنین تعدادی نوزاد نیز به کرونا مبتلا شدند.

 هاشمی درخصوص علائم ابتلای به کرونا در کوکان گفت: این علائم به صورت تنگی نفس شدید، سیاه شدن لب ها، تب خیلی شدید و طولانی، اختلال هوشیاری است.

وی با اشاره به اجباری شدن ماسک گفت: حضور کارمندان در ادارات بدون ماسک ممنوع است و با آن ها برخورد می شود همچنین کارمندان باید از ارائه خدمات به افرادی که ماسک نمی زنند خودداری کنند.

 هاشمی با بیان اینکه درحال حاضر در بیمارستان های استان کمبود ماسک نداریم، گفت: با توجه به اینکه پروتکل های بهداشتی به سمت اجباری شدن ماسک پیش رفته است در آینده تقاضا برای ماسک زیاد می شود و شاید در بیمارستان ها با کمبود ماسک مواجه شویم بنابراین توصیه می شود افراد در منزل، برای خود و اعضای خانواده ماسک پارچه ای درست کنند.

وی افزود: مهم ترین کمبود و مشکلی که در بیمارستان های استان داریم، منابع مالی است چرا که تعداد بیماران کاهش یافته و این امر باعث کاهش درآمد بیمارستانی شده است بنابراین برای هزینه های بیمارستان با چالش مواجه هستیم همچنین به دلیل تحریمی که هستیم تعمیر تجهیزات بیمارستانی با تاخیر انجام می شود.

هاشمی درخصوص شایعه کمبود تخت های بیمارستانی در استان گفت: خوشبختانه در تعداد تخت های خالی کمبود نداریم و در بیمارستان امام حسن (ع)، دو بخش با ۱۰۰ تخت، خالی است همچنین در اتاق های بیماران کرونایی، تلویزیون نصب شده تا از نظر روحی نیز دچار مشکل نشوند.

وی اظهار کرد: در مواقع بحران پیش بینی های لازم انجام شده و درصورت نیاز از ظرفیت های بیمارستان های ارتش و تامین اجتماعی استفاده می کنیم همچنین سپاه استان نیز آمادگی خود را در خصوص تامین اقامتگاه اعلام کرده است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان با اعلام اینکه تنها شهید سلامت استان، دکتر یحیوی هستند، گفت: خوشبختانه در بین پرستاران و پزشکان، فوت کرونایی نداشتیم.

وی با اشاره به نیروهای پرستار بیان کرد: زمانی که تعداد بیماران بستری کاهش پیدا کرد، شیفت های پرستاران خلوت بود اما الان که آمار بیماران افزایش یافته، شیفت های پرستاران فشرده شده ولی کمبود نیروی پرستار در برخی بیمارستان های استان نداریم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خراسان شمالی دانشگاه علوم پزشکی سید احمد هاشمی سرپرست دانشگاه پروتکل های بهداشتی بیمارستان ها شیب صعودی مرگ و میر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۵۷۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحیدر محمدی، در ملاقات چهره به چهره در مرکز ارتباطات ریاست جمهوری، درباره آخرین وضعیت تولید داروی بیماران SMA، گفت: رئیس‌جمهور، موضوع حمایت از بیماران SMA را در سال ۱۴۰۰ مطرح کرد. پس از اینکه متخصصان سازمان غذا و دارو، طرح‌های اولیه این دارو را تأیید نکردند نسبت به ورود ۲ محموله دارو اقدام کردیم و بر اساس اولویت میان بیماران تقسیم شد. در حال حاضر, محموله دوم داروی این گروه از بیماران به صورت خوراکی و تزریقی وارد شده و در اختیار بیماران قرار گرفته است.

وی ادامه داد: یک شرکت دانش بنیان در زمینه تولید داروی بیماران SMA گام برداشته و طبق موارد اعلام شده این دارو تا پایان خرداد وارد بازار می‌شود. در حال حاضر، این دارو به میزان آزمایشگاهی تولید شده و اگر نتایج نهایی این دارو اثربخش باشد وارد مرحله تولید صنعتی می‌شود.

محمدی درباره توزیع داروی بیماران SMA تولید داخلی گفت: سازمان غذا و دارو فقط نسبت به تولید دارو تصمیم‌گیری می‌کند اما نحوه چگونگی توزیع آن بر عهده معاونت درمان وزارت بهداشت است.

رئیس سازمان غذا و دارو درباره رسیدگی به وضعیت حجاب در داروخانه‌ها گفت: سازمان غذا و دارو از نخستین مجموعه‌هایی بود که به موضوع رعایت پوشش ورود کرد و به همین دلیل اصول رعایت پوشش در داروخانه را ابلاغ کرد.

محمدی ادامه داد: اگرچه اصول مربوط به پوشش در داروخانه‌ها ابلاغ شده اما ناهنجاری‌هایی در این زمینه گزارش می‌شود. موضوع رعایت هنجارها جزو مواردی است که در مواردی مانند سهمیه داروخانه‌ها نقش دارد. اگر یک داروخانه نسبت به رعایت هنجارها اقدام نکند، در وهله نخست تذکر داده می‌شود و اگر تذکر تأثیری نداشته باشد موارد بازدارنده در خصوص داروخانه متخلف اجرا می‌شود. اگر موارد بازدارنده نیز مثمر ثمر نباشد متخلفان به مراجع قانونی معرفی می‌شوند.

کد خبر 6097498 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن