Web Analytics Made Easy - Statcounter

سایت الجزیره در گزارشی به بررسی علل ضعف تولیدات تلویزیونی و رادیویی در کشور الجزایر پرداخته است.

به گزارش ایسنا، الجزیره در این‌ گزارش نوشته است:

«رسانه های الجزایری به این مفتخرند که الجزایر کارگردانان، بازیگران و نویسندگانی شناخته شده و بااستعدادی در سطح جهانی دارد؛ در حالی که تولیدات داخلی در این کشور بسیار ضعیف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نشان می دهد که از استعدادها به درستی بهره گیری نشده است.
تحقیقاتی که در این زمینه توسط موسسه رسانه های دیداری و شنیداری این کشور انجام شده است، نشان می دهد که تولیدات هنر ی با واقعیت جامعه فاصله چشمگیری داشته و تکرار نیز در آن ها بسیار زیاد بوده است.

با وجود اینکه الجزایری ها در خارج از کشور و در سطح بین المللی جوایزی را کسب کرده اند اما سطح ضعیف تولیدات داخلی امری غیر قابل انکار برای آنهاست.

در ماه رمضان که خانواده های الجزایری اوقات زیادی را پای تلویزیون می گذرانند، موسسه دیداری شنیداری الجزایر به سبب شکایت های پی در پی مخاطبان از برنامه ها و سریال های پخش شده، به برخی از شبکه ها نسبت به محتوایشان که از نظر مخاطبان مناسب شرایط فرهنگی و اجتماعی آن ها نبوده، هشدار داده است.
این امر سبب شد تا مدیران شبکه ها افراد خاطی را اخراج کرده و از مردم عذرخواهی کنند اما باز هم مسئله تولیدات ضعیف تلویزیونی از چشم منتقدان دور نمانده است.

کمال زایت روزنامه نگار الجزایری در این زمینه گفته است: برای درک علت ضعف تولیدات تلویزیونی و رادیویی باید به کمی قبل تر برگردیم. در سال ۱۹۶۲ بعد از اینکه کشور استقلال یافت، بخش رادیو و تلویزیون به طور کامل در اختیار دولت قرار گرفت. سپس شبکه های مختلف با اهداف سیاسی بدون هیچ برنامه ریزی و طرح قبلی ایجاد شدند و همین امر سبب شده تا اکنون تولیداتی ضعیف را ازتلویزیون و رادیو الجزایر شاهد باشیم.

این روزنامه نگار در ادامه گفته است که شبکه های خصوصی هم بدون برنامه ریزی ایجاد شدند و شرکت های تولیدی برای کسب سود بدون توجه به محتوا به ساخت برنامه پرداخته اند.

محمد لوبار، رییس شورای نظارت بر رسانه های دیداری و شنیداری که از طرف رییس جمهور منصوب شده است امیدوار است که با همکاری هنرمندان و تولیدکنندگان و نیز با رعایت هنجارها و ارزش های اخلاقی و حرفه ای این کاستی ها در رادیو و تلویزیون الجزایر برطرف شود.

اما با توجه به اینکه تمام اختیارات این رسانه ها بر عهده دولت است، واضح است که تصمیم برای بهبود شرایط هم به خود دولت بستگی دارد و نه دیگران.»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: الجزاير رسانه ها شبکه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۵۸۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت

 به گزارش تابناک، حتما قرار است که «پدر قهوه» ساخته شود، اما از نظر ساترا، مهران مدیری هنوز برای تولید سریال خاصی اقدام نکرده و اخبار منتشرشده در فضای مجازی با موضوع تولید سریال «پدر قهوه» توسط مهران مدیری صرفا گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای در فضای مجازی است. شنیده شده که سریال «پدر قهوه» قصه مردی را روایت می‌کند که مافیای قهوه در ایران است.

خبر رسیده که این سریال جدید در مراحل پایانی پیش‌تولید قرار دارد و این در حالی است که ساترا می‌گوید هیچ مجوزی برای سریال صادر نشده.

یکی از پلتفرم‌ها سرمایه‌گذار اصلی سریال است و این سریال بعد از پایان کار در فیلم‌نت پخش می‌شود. مدیری مانند دیگر سریال‌هایش، در کار جدیدش بازی می‌کند و گفته می‌شود ژاله صامتی و سام درخشانی هم از دیگر بازیگران سریال هستند. عنوان «پدر قهوه» یکی دیگر از سریال‌های مدیری با عنوان «قهوه تلخ» را به یاد مخاطبان می‌اندازد، سریالی که در زمان پخش با استقبال مخاطبان روبه‌رو شد. ظاهرا این سریال هم طنز است. به‌احتمال زیاد خود کارگردان هم در این سریال مانند دیگر آثارش بازی خواهد کرد. این روز‌ها «اسکار» مهران مدیری بیننده زیاد دارد و توانسته از رئالیتی‌شو‌های محبوب شبکه نمایش خانگی باشد.

از «قهوه تلخ» تا «پدر قهوه»

اواخر دهه ۸۰ وقتی مهران مدیری با تلویزیون به بن‌بست رسید، سریال «قهوه تلخ» را برای شبکه نمایش خانگی ساخت. سال‌های ۸۹ و ۹۰ اوج داستان فروش سی‌دی‌های فیلم و سریال در سوپرمارکت‌ها بود و «قهوه تلخ» پرمشتری‌ترین محصول فرهنگی‌ای بود که در سوپرمارکت‌ها ارائه می‌شد، سریالی که بسیار دیده شد، ولی ناتمام ماندنش به‌دلیل اختلاف مدیری با سرمایه‌گذار، ضربه‌ای کاری به اعتماد مخاطب وارد کرد. پس از «قهوه تلخ» مدیری سریال‌های دیگری برای شبکه نمایش خانگی ساخت، سریال‌هایی، چون «ویلای من» که هیچ‌کدام نتوانستند موفقیت «قهوه تلخ» را تکرار کنند. دهه ۹۰ دهه بازگشت مدیری به تلویزیون بود و در این سال‌ها او را بیشتر به‌عنوان برنامه‌ساز دیدیم تا کارگردان سریال. البته مدیری در میانه‌های دهه ۹۰، فیلم سینمایی «ساعت پنج عصر» را هم کارگردانی کرد. او که سال‌ها با «دورهمی» میهمان خانه‌های مردم بود، حالا برنامه «اسکار» را در شبکه نمایش خانگی در حال پخش دارد و در تدارک سریال «پدر قهوه» است که هنوز مجوز ساترا را برای تولید نگرفته.

افتتاح کافه برای زدن بانک

سریال «پدر قهوه» که گفته می‌شود، اقتباسی از یک کمدی هالیوودی است ماجرای گروهی است که با تصور گران شدن قهوه، به قصد سرمایه‌گذاری و کسب سود، همه دار و ندار خود را صرف خریدن قهوه می‌کنند. در این میان امضای قراردادی میان ایران و کنیا، قیمت قهوه را به‌شدت پایین می‌آورد. راه‌حل انتخابی برای جبران مافات، زدن بانک است. به همین منظور مغازه کناری یک بانک انتخاب شده و به‌صورت صوری کافه‌ای تاسیس می‌شود؛ کافه‌ای که گردانندگانش، چون دغدغه کافه‌داری ندارند با مشتریان بدرفتاری می‌کنند؛ اتفاقی که باعث شهرت کافه در تهران می‌شود و حالا خیلی‌ها می‌خواهند به کافه‌ای بروند که در آن خبری از تکریم مشتری نیست. به این ترتیب کافه‌ای که برای زدن بانک راه‌اندازی شده، به شلوغ‌ترین کافه پایتخت تبدیل می‌شود.

منبع: همشهری آنلاین
 

دیگر خبرها

  • درخواست الجزایر برای نشست شورای امنیت درباره گورهای جمعی غزه
  • سریال‌های جدید تلویزیون/ از بدل علی مشهدی تا نمایش توان علمی کشور
  • عمو پورنگ با «لالایی» به شبکه نمایش خانگی می‌آید
  • این صدا سال‌ها در رادیو درخشید/ یک نکته درباره «حشاشین»
  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت
  • پیشنهاد تماشای «افعی تهران» در تلویزیون
  • زندگی سخت است، اما مدیرعاملی سخت‌تر!
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم مدیریت بحران گرانی باشد
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • زندگی سخت است اما مدیرعاملی سخت‌تر!