Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-29@05:19:50 GMT

اهل بیت(ع) مظهر رحمت و مهربانی خداوند هستند

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۵۹۰۹۳

اهل بیت(ع) مظهر رحمت و مهربانی خداوند هستند

یک کارشناس دینی گفت: اهل بیت(ع) مظهر رحمت و مهربانی خداوند در روی زمین هستند.

به گزارش قدس آنلاین، حجت الاسلام والمسلمین سید حسین هاشمی نژاد در ویژه برنامه تبلیغی-مذهبی حرم مطهر رضوی که در صحن جامع رضوی حرم مطهر امام رضا(ع) برگزار شد، با اشاره به فرازهایی از زیارت جامعه کبیره بیان کرد: این زیارت نامه یکی از معتربرترین زیارت نامه های معصومین(ع) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: مضامین و مفاهیم این زیارت نامه آنقدر بلند و عالی است که دستور داده شده قبل از خواندن آن صد مرتبه ذکر شریف «الله اکبر» گفته شود تا مبادا با خواندن عبارت های این زیارت نامه برای اهل بیت(ع) مقام خدایی قائل شویم.

سخنران حرم مطهر رضوی افزود: در یکی از فرازهای این زیات نامه می خوانیم که شما اهل بیت(ع) معادن رحمت الهی هستید. بنابراین امام رضا(ع) معدن رحمت و فضل الهی است و کسی که زائر این قبر مطهر می شود باید از این فرصت برای دریافت فیوضات الهی استفاده کند.

وی ادامه داد: در روایتی آمده است که رحمت خداوند متعال صد قسم است و یک قسمت از این رحمت به کل موجودات عالم هستی داده شده است و نود و نه قسم دیگر این رحمت و مهربانی را خداوند به محمد و آل محمد(ص) داده است.

هاشمی نژاد اضافه کرد: بنابراین اهل بیت(ع) نسبت به شیعیان خود بسیار مهربان و عطوف هستند و ما هم باید به تاسی از آن بزرگواران نسبت به جامعه پیرامونی خود مهربان باشیم تا رحمت الهی شامل حال ما نیز شود.

وی ابراز کرد: «رحمان» و «رحیم» دو صفت خداوند است. خداوند در این عالم یک سفره رحمانیت دارد که شامل همه موجودات و مخلوقات اعم از انسان ها و حیوانات و ... می شود و یک سفره رحیمیت که مخصوص مومنین و اهل ایمان است.

این کارشناس دینی اظهار کرد: همه انسان ها اعم از مومنین و حتی کافران و افرادی که اهل ایمان نیستند نیز مشمول صفت رحمانیت خداوند می شوند. اما زمانی انسان مشمول صفت رحیمیت خداوند می شود که اهل عبادت و بندگی خدا باشد.

وی خاطرنشان کرد: انسان مومن نیز باید این صفات الهی را در خود به وجود بیاورد و نسبت به دیگر انسان ها و حتی افراد غیر مسلمان هم مهربان باشد. امام رضا(ع) حتی نسبت به مامون که دشمن آن حضرت بود نیز مهربان بودند و زمانی که او بیمار شد برای شفای او دعا کردند.

منبع: آستان نیوز

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اهل بیت ع رحمت و مهربانی زیارت نامه زیارت نامه اهل بیت ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۵۹۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار اصلاح رابطه با خدا چیست؟

امیرالمؤمنین علیه‌السلام در روایتی فرمود «مَنْ أَصْلَحَ مَا بَیْنَهُ وَ بَیْنَ اللَّهِ، أَصْلَحَ اللَّهُ مَا بَیْنَهُ وَ بَیْنَ النَّاسِ؛ وَ مَنْ أَصْلَحَ أَمْرَ آخِرَتِهِ، أَصْلَحَ اللَّهُ لَهُ أَمْرَ دُنْیَاهُ؛ وَ مَنْ کَانَ لَهُ مِنْ نَفْسِهِ وَاعِظٌ، کَانَ عَلَیْهِ مِنَ اللَّهِ حَافِظٌ.»؛ یعنی «هرکه آنچه را میان او و خداست اصلاح کند، خداوند آنچه را بین او و مردم است اصلاح کند و هر کس کار آخرتش را به اصلاح آورد، خداوند کار دنیایش را اصلاح کند و آن را که از خود بر خود واعظ است، از خدا بر او نگهبان است.»

ارتباط اصلاح ارتباط با خدا با اصلاح رابطه با مردم از آن جهت است که اصلاح رابطه با خدا مسلتزم صدق و امانت و راستى است. کسى که صدق و امانت و راستى پیشه کند، به یقین مردم به او علاقه‌مند مى‌شوند و امین مردم خواهد بود و به او اعتماد مى‌کنند و مشکلى با او نخواهند داشت. اصلاح امر آخرت وابسته به تقوا و پرهیزگارى است و به یقین انسان‌هاى با تقوا در زندگى مادى خود نیز موفق خواهند بود، زیرا راه خلاف در پیش نمى‌گیرند؛ به کسى ظلم و ستم نمى‌کنند، همه با او مهربان هستند و او نیز با همه مهربان.

این سخن را با حدیثى از امام باقر (علیه السلام) که مرحوم کلینى در اصول کافى آورده پایان مى دهیم. مطابق این حدیث امام باقرعلیه‌السلام فرمود: خداوند عزّوجلّ چنین فرموده است: «وَ عِزَّتِی وَ جَلاَلِی وَ عَظَمَتِی وَ عُلُوِّی وَارْتِفَاعِ مَکَانِی لاَ یُؤْثِرُ عَبْدٌ هَوَایَ عَلَى هَوَى نَفْسِهِ إِلاَّ کَفَفْتُ عَلَیْهِ ضَیْعَتَهُ وَ ضَمَّنْتُ السَّمَاوَاتِ وَ الاَْرْضَ رِزْقَهُ وَکُنْتُ لَهُ مِنْ وَرَاءِ تِجَارَةِ کُلِّ تَاجِر؛ به عزت و جلال و عظمت و نورانیت و علو مقامم سوگند یاد مى‌کنم که هیچ بنده مؤمنى خواسته مرا بر خواسته خود در چیزى از امور دنیا مقدم نمى‌شمرد مگر این که من بى‌نیازى او را در دل او و همّت او را در آخرتش و آسمان‌ها و زمین را ضامن روزى او قرار مى‌دهم و براى او از تجارت هر تاجرى بهتر خواهم بود» (کافى، ج ۲، ص ۱۳۷، ح ۱)

منبع: تسنیم

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • معلمی سنگین‌ترین مسوولیت عالم است
  • معلمی سنگین‌ترین مسئولیت عالم است
  • توزیع مهربانی در نانوایی | ببینید
  • ائمه معصومین(ع) سرآمدان گفت‌وگو بودند/نباید به مقدسات توهین شود
  • نامه رئیس دانشگاه میبد به رؤسای تعدادی از دانشگاه‌های آمریکا
  • شورا‌ها مظهر انتقال قدرت متمرکز دولتی به مدیریت مردمی
  • ائمه معصومین(ع) سرآمدانِ گفت‌وگو بودند/ احساس مسئولیت مسلمانان، نسبت به تمام بشریت
  • سپاه مظهر مشارکت مردم در حوزه‌های مختلف پیشرفت انقلاب است
  • آیت‌الله جاودان: با مراقبه و محاسبه اعمال به رحمت الهی می‌رسیم
  • راهکار اصلاح رابطه با خدا چیست؟