Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، هیئت علمی فعال در حوزه پژوهش را مهم‌ترین زیرساخت برای فعالیت‌های علمی پژوهشی دانست و از اعتمادسازی و آسیب‌شناسی فعالیت‌ها در این حوزه خبر داد.

مسعود اکبری‌زاده در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا  درباره تازه‌ترین فعالیت‌ها و دستاوردهای حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان اظهار کرد: از دی سال گذشته که به‌عنوان معاون پژوهش و فناوری این واحد دانشگاهی معرفی شدم، برنامه‌ریزی برای حوزه‌های مختلف را در دستور کار قرار دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شرح وظایف معاون پژوهشی در سال 98 به کلی تغییر پیدا کرد، گفت: علاوه بر برنامه‌های قبلی مانند راه‌اندازی سراهای نوآوری، وظایف جدیدی به این معاونت داده شد و نخستین اقدام ساماندهی پایان‌نامه‌ها و استفاده از سامانه پژوهشیار بود که در این راستا سقف پایان‌نامه‌ها را الزام کردیم.

6 مجله در حال آماده‌سازی برای فعالیت علمی

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان افزود: در واحد زاهدان یک مجله فعالیت می‌کرد که به مدت سه سال تعطیل بود و در قدم نخست آن را فعال کرده و به‌زودی نخستین شماره آن منتشر می‌شود و 6 مجله دیگر نیز در حال آماده‌سازی است.

اکبری‌زاده با بیان اینکه تاکنون زیرساخت‌های لازم برای انجام فعالیت‌های پژوهشی موجود نبوده است، عنوان کرد: هیئت علمی فعال در حوزه پژوهش، مهم‌ترین زیرساخت برای فعالیت‌های علمی پژوهشی است که پیش از این در واحد زاهدان اعضای هیئت علمی به فعالیت پژوهشی ملزم نبودند نه‌تنها در واحد زاهدان بلکه در همه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی وضع به این ترتیب بود.

اعضای هیئت علمی دچار رکود علمی هستند

این استاد دانشگاه با بیان اینکه اعضای هیئت علمی دچار رکود علمی هستند و این شکاف‌ها را آسیب‌شناسی کردیم، اظهار کرد: برای رهایی از این آسیب‌ها در استان سیستان و بلوچستان کارگاه‌هایی برای اعضای هیئت علمی برگزار و کانال‌های ارتباطی خودمان را با آنان تقویت کردیم.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان با بیان اینکه با گروه‌های آموزشی که مشکلات پژوهشی و بخشنامه‌ای دارند، جلسه مستمر برگزار می‌شود، اظهار کرد: حضور چهره به چهره با اعضای هیئت علمی و برگزاری جلسه توجیهی و تشریح وظایف معاونت علمی و پژوهشی برای استادان گوشه‌ای از اقدامات در مدت مسئولیت این معاونت بوده است.

اکبری‌ز‌اده گفت: برای آشنایی اعضای هیئت علمی با طرح‌های برون دانشگاهی با مراجعه و اخذ این طرح‌ها و الزام اعضای هیئت علمی به انجام آن، سعی کردیم تا اقدامات و فعالیت پژوهشی را از نقطه‌ای آغاز کنیم.

حمایت از طرح‌های برون‌دانشگاهی اعضای هیئت علمی

وی اظهار کرد: سختگیری‌هایی در گذشته در مورد طرح‌های پژوهشی بیرون از دانشگاه اخذ می‌شد و در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان نیز وجود داشت که باعث دلسردی اعضای هیئت علمی بود. اکنون اعلام کرده‌ایم هر عضو هیئت علمی اگر پروژه‌ای را بیرون از دانشگاه اخذ کند، حمایت شده و برای آن شخص ناظر متخصص می‌گماریم.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان با بیان اینکه به‌تازگی طرح‌های پژوهشی دولتی به این دانشگاه محول شده است از آسیب‌شناسی در حوزه اعتماد اعضای هیئت علمی به دانشگاه خبر داد و افزود: اعمال نفوذ و اعلام نظر نابجا از دیگر آسیب‌هایی بوده که شناسایی شده و با رئیس دانشگاه گفتگو و مذاکره شد تا با آزادی عمل در این مسیر فعالیت کنیم و بتوانیم حوزه پژوهشی را در این واحد دانشگاهی رشد و پرورش دهیم.

سیستان و بلوچستان در حوزه پژوهشی بکر و دست‌نخورده است

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه این استان از هر نظر ازجمله در حوزه پژوهشی بکر و دست‌نخورده است، خاطرنشان کرد: به اندازه‌ای در این استان طرح‌های پژوهشی وجود دارد که علاوه بر اینکه مراکز علمی و دانشگاهی در خود استان می‌توانند فعالیت داشته باشند از استان‌های دیگر مانند واحد علوم و تحقیقات تهران نیز برای فعالیت پژوهشی در سیستان و بلوچستان حضور پیدا کرده‌اند.

اکبری‌زاده درباره طرح‌های درون و برون‌‌دانشگاهی واحد زاهدان بیان کرد: حدود 13 طرح خارج از دانشگاه اخذ کرده‌ایم که هفت طرح آن توسط اعضای هیئت علمی در حال اجراست و به عبارتی محمل خوبی برای اجرای طرح‌های مختلف پژوهشی آماده کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه پیمودن مسیر پژوهش نیاز به تمرین دارد، افزود: عضو هیئت علمی که تاکنون فقط در کلاس درس بوده و هیچ آشنایی با اقدامات پژوهشی نداشته برای رفتن در این مسیر کار دشواری پیش‌رو دارد و باید با ممارست به آن هدفی که برای اعضای هیئت علمی ترسیم شده برسد.

انتهای پیام/4117/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان معاون پژوهش و فناوری دستاوردهای پژوهشی سامانه پژوهشیار طرح برون دانشگاهی دستاوردهای حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان اعضای هیئت علمی پژوهش و فناوری معاون پژوهش برای فعالیت واحد زاهدان حوزه پژوهش فعالیت ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۵۹۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هم اندیشی پژوهشگران علوم شناختی با حضور سید محمد مهدوی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی و مدیران و مسئولان دانشگاه خلیج فارس در بوشهر برگزار شد. در این نشست راه‌های توسعه همکاری‌های علمی و تحقیقاتی درحوزه علوم شناختی مورد بررسی قرار گرفت.

مهدوی، با اشاره به اهداف و سیاست‌های این ستاد برای حمایت از اجرای طرح‌های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی درحوزه‌های مختلف علوم شناختی گفت: با تلاش‌های این ستاد و به منظور تربیت نیروی کارآمد و متخصص تاکنون ۲۲ هسته پژوهشی در حوزه‌های علوم و فناوری‌های شناختی در مراکز علمی و دانشگاهی کشور تشکیل و فعال شده است.  

وی با اشاره به اینکه توسعه فعالیت‌های پژوهشی به همکاری‌های مشترک میان محققان و اساتید نیاز دارد، گفت: ستاد یکی از حلقه‌های رابط در توسعه علوم و فناوری‌های شناختی محسوب می‌شود و برای تحقق این هدف حمایت‌های لازم را ارائه می‌کند.

وی توجه به حوزه‌های سلامت و سرمایه شناختی، آموزش و پرورش شناختی و شناخت اجتماعی را از جمله اولویت‌های ستاد بر شمرد و گفت: رویکرد ستاد بهره گیری و بهره‌مندی ازدستاورد‌های علوم و فناوری‌های شناختی برای ارتقاء و افزایش توانمندی مهارت‌های شناختی درسطح جامعه و نیز کمک به امر یادگیری و یاددهی با شیوه‌های شناختی در نظام آموزشی است و ستاد آماده است با حمایت همه جانبه از طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی بستر‌های لازم را برای تحقق این اهداف مهم فراهم آورد.

وی اضافه کرد: پژوهشگران و فناوران می‌توانند از طریق سایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و همچنین سامانه خدمت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از اطلاعیه‌ها آگاه شده و برای دریافت حمایت اقدام کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • پرداخت هدیه نقدی به اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
  • شیراز قهرمان مسابقات والیبال اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد منطقه یک کشور
  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • پروفسور‌های ضداسرائیل
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • منتخبان مسابقات ملی «سدید»‌ در لرستان معرفی شدند
  • ببینید | نقشه خیزش اعتراضی در دانشگاه‌های آمریکا