Web Analytics Made Easy - Statcounter

یادداشتی با عنوان «با نارضایتی عمومی درباره حجاب چه باید کرد؟» در الف منتشر شد که برخی از نظرات مخاطبین درباره این یادداشت را می‌خوانید:

*راهکار تغییر قانونی که از اول اشتباه بوده چیه ؟؟

*(پاسخ به کامنت بالا) قانون اشتباهی نبوده بزرگوار! اولا که قانونی بوده بر مبنای حکم خدا. دوما قانون در مورد پوشش (له یا علیه) در برخی جاهای دیگه دنیا هست مثل اتریش، بلژیک، آلمان، فرانسه، کانادا (ایالت کبک) و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. به اضافه آیین نامه های پوشش بسیاری از دانشگاه های جهان و ... یعنی این جاهایی که گفتم معتقدند حجاب و پوشش قابل قانون گذاری است و دلبخواهی هر فرد نیست. سوما قانون پوشش مبنای فلسفی داره همونطور که ماسک زدن من و شما فقط به خودمون مربوط نیست پوشش من و شما هم چون اثر اجتماعی داره فقط به خودمون مربوط نیست! چهارما دلیل اینکه کسی به اجباری بودن ماسک خیلی حساسیت نداره به خاطر اینه که فکر نمیکنن ضرری داشته باشه بدپوششی و همچنین هجمه رسانه ها هم در افکار این قشر بسیار موثره

*ما فقط باید راجع به پوشش قانون داشته باشیم؟ نباید راجع به گرونی و تورم قانون داشته باشیم که بخواد اجرا بشه؟ آقایون همه کاره، نباید پاسخگوی مردم باشن. باید تا روز آخر باشن در پست و مقام؟!!

*یعنی الان قانون حجاب داره اجرا میشه مثلا؟!

*در رابطه با حجاب اجباری همه پرسی برگزار شود.

*(پاسخ به کامنت بالا)قانون حجاب منظور شماست؟ یعنی اگه مثلا یه عده ای شروع کردن از فردا بر علیه قوانین گمرکی تبلیغ کردند ما باید همه پرسی قانون گمرک برگزار کنیم؟ نباید بحث های تخصصی رو بسپاریم به آدم های متخصص اون رشته؟ مردم به قانون اساس و اساس نظام رای دادن و با انتخابات این رو تایید میکنن. حالا فکر نمیکنم لازم باشه برای قوانین تخصصی بیایم و همه پرسی بزاریم.

*قانون باید اجرا بشه. اگه قانون نارسایی داشته باشه باید اصلاح بشه اما نمیشه هم قانون داشت هم اجرا نکرد به دلیل این که عده ای یا حتی  اکثریتی از اون خوششون نمیاد!

*(پاسخ به کامنت بالا)ما قوانینی داریم برای اجرا نشدن و با این اوضاع حرمتی برای قانون نمونده. مثلا استفاده از فیلتر شکن جرمه ولی بابا بزرگ من هم داره! ماهواره داشتن جرمه ولی یه نگاه به در و پیکر شهر بکنید! حجاب هم همینطور

*تغییر قانون از چه طریقی باید انجام شود؟ قاعدتا مجلس ! خوب اگر کسی در انتخابات بگوید من در مجلس تلاش خواهم کرد حجاب اجباری را از قانون حذف کنم، ایا تایید صلاحیت می شود؟!

*در بسیاری از دانشگاه های دنیا و مراکز شغلی دنیا آیین نامه های پوششی وجود دارد. در کشورهای آلمان، بلژیک، اتریش، فرانسه، کانادا (ایالت کبک) قوانینی در حوزه پوشش وجود دارد. یعنی اینکه پوشش قابل قانون گذاری است و دلبخواهی هر فرد نیست اما مقدار و حد آن چقدر باشد؟ به نظر ما بهترین حد حداقل هایی است که خداوند معین کرده. نتایج منفی حدود دیگر یا بی قانونی در کشورهای دیگر کاملا قابل بررسی است. می توان به آمار جرایم جنسی، خیانت، طلاق و ... در برخی کشورها مراجعه کرد.

*ما با کمبود شجاعت در حاکمیت مواجه هستیم. گاهی قبول اشتباه و تغییر مسیر نیاز به شجاعت داره و یک مصداقش همین مساله حجاب هست. تجربه دیگر کشورها هم نشون میده حجاب اجباری ره به جایی نمیبره ولی متاسفانه سیاسی کردن حجاب و سعی در راضی نگه داشتن قشر طرفدار حکومت بدون در نظر گرفتن نظر اکثریت مردم اوضاع پیچیده امروزی را درست کرده.

*حکومت اسلامی اول چهره ی درست از خودش نشون بده، روحانیون حرف های مستدل و علمی در مورد حجاب بزن، بدون زورگویی تشویق به حجاب کنن. ضمنا، به جای اینکه به مردم گیر بدین، اول برید ببینید این همه لباس های عجیب غریب چطور به دست ملت میرسه.

*به نظرم انسان باید یا رومی روم باشه یا زنگی زنگ، نمیشه اسم مسلمون رو خودمون بذاریم بعد از گبری هم بدتر باشیم عامیانه عرض میکنم عزیزانی که با بدحجابی که شبیه فاجعه است تو جامعه حاضر میشن فکر میکنن اختیار خودشون رو دارن در حالیکه هرجوانی که از کنارشون رد میشه خدامیدونه چقدر باید با نفس خودش بجنگه چون تو این شرایط که شرایط ازدواج نیست جوونای ما بیچاره ان، یوسف پیامبر با یک زلیخا جنگیدو پیروز شد ولی جوون بیچاره ایرانی باید با روزی چندصدتا زلیخا روبرو بشه حالا چه جور با خودش کنار بیاد الله اعلم، التماس تفکر.

***

گزارشی با عنوان «چرا خودروسازی ایران از ترکیه عقب افتاد؟» در الف منتشر شد. تعدادی از نظرات کاربران الف درباره این یادداشت خواندنی است:

*فراموش نکرده ایم که کلا ترکیه درابتدای انقلاب یک کشورفقير و ورشکسته بود.اما برنامه ریزی و استفاده از فرصتها امروز این کشور را از جهت اقتصادی پیشرفته کرده.حمایت دولت از صنعت و کارآفرینی بجای تصدی گری بنگاه های تولیدی درکنار صنعت توریسم موجب این قدرت شده است.درحالیکه دوغول خودروساز ایران که در منطق بینظيرهستند بدليل عدم مدیریت صحیح و وابستگی به دولت درحال ورشکستگی هستند

*سرمایه گذاری شرکت های خودروسازی بزرگ یعنی شرکت های اروپایی آمریکایی و ژاپنی و کره ای.. نکته اینجاست که پیش فرض این سرمایه گذاری روابط سیاسی مستحکم با این کشورها است. متاسفانه قطع روابط و مهمتر از آن روابط خصمانه با آمریکا، ترکیه را در شرایط مناسب تری برای جذب سرمایه گذاران نسبت به ایران قرار داده است.

*(پاسخ به کامنت بالا)چون توانش را ندارد در بیفتد و مجبور است از اینور به آنور معامله کند. در ضمن ربطی به تعامل با دنیا ندارد خصوصا کشوری مثل ایران چون همین الان شرکت های ایران دارد با شرکت های خارجی در مناقصات خارجی شرکت می کند و برنده می شود

*خودروسازی ما به کنار ؛ الان فرهنگ افتضاح رانندگی باعث خروج میلیارد ها دلار ارز از کشور و تصادفات سنگین و کشته و قطع عضو فراوان شود.

*شرکتهای خودرو سازی ترکیه با مشارکت خودروسازهای مطرح جهانی شکل گرفته است ولی شرکتهای خودرو سازهای ایرانی اهل مشارکت نبوده وبه تنها خوری علاقه دارند . البته باشرکتهای مانند پژو مشارکت دارند ولی مدلهایی را تولید میکنند که سالیان سال است که در فرانسه تولید نمیشود . گل سر سبد ایران خودرو پژو ۲۰۰۸ است که زمانی درایران شروع به مونتاژ شد در فرانسه متوقف شد و۳۰۰۸ در خط تولید پژو قرار گرفت .

*خیلی ساده است خودرو سازی را 100 درصد بخش خصوصی داد. خودرو سازی که 6 برابر شرکت مشابه پرسنلی دارد که تقریبا تماما با پارتی استخدام شده اند، نتیجه ای جز خودروی بی کیفیت  ندارد

***

«ايران و چين و بوقچی های آن ور آبی !» عنوان یکی از مطالب پربحث الف در هفته گذشته بود. تعدادی از نظرات مخاطبین الف درباره این مطلب را می‌خوانید:

*بزرگترین انتقادی که به این توافقات است اصلا مربوط به خود توافق نیست. فقط بزرگترین ایرادات این است که اول از همه اصلا در شرایطی که ایران و وضعیت سیاست خارجی و اقتصادی دارد این اشتباه محض است که بطرف قرار دادهای بلند مدت برویم. غیر ممکن است تنابنده ای از نوع بشر چه چینی و چه امریکایی و چه روسی و ترک و عرب و .... پیدا کنید که در این شرایط بخواهد قراردادی با ایران ببندد که اصلا فشار و مشکلات ایران را به عنوان برگ برنده به نفع خود در ان قرارداد نبیند! این طبیعت بشر است. و دومین انتقاد و ایراد همین سیاسی کردن یک قرارداد و سند اقتصادی وسیاسی که مربوط به اینده کشور است هست. موافقان فوری منتقدان را به البانی و ایران اینترناشنال و غربزدگی و .... حواله می دهند و طبیعی است که مخالفان و منتقدان هم بنا بر سابقه همان انتقادات را از موافقان داشته باشند و بگویند فلان و بهمان. ولی یک اصل را هرگز فراموش نکنید. کشورهای شرق اسیا غیر ممکن است که وارد قراردادی بشوند که برای انها منافع بسیار بالای اقتصادی نداشته باشد. این خصلت و طبیعت انهاست. اصلا بحث سو استفاده نیست. حتی اگر از یک دوره گرد چنین بخواهید خرید کنید متوجه می شوید که بالاترین سود مهمترین هدف است. این دنیای انهاست

*بصورت علنی مفاد این قرارداد را اعلام کنید تا همه بدونن قراره چه قراردادی امضا بشه 

*دقیقا به همین خاطر است که عده ای مخ را تعطیل و چشم در دهان آمریکایی ها دارند. البته اگر فرانسه بجای چین بود و توتال بجای شرکت های چینی، این جماعت نه تنها ایراد نمی گرفتند بلکه کف و سوت می زدند، چنانکه زدند و توتال آمد و غارت اطلاعات کرد و سرکارمان گذاشت و رفت و این جماعت جیک نزدند... چرا؟ چون موسیو فرانسوی بود...

*اخلاقی که نیست که هر کسی در این کشور با یک موضوع سیاسی مخالفت کرد می‌شود آن ور آبی؛ امپریالیسم و لیبرال! مفاد این قرارداد هنوز به صورت شفاف اعلام نشده و حتی نمایندگان مجلس هم از آن اظهار بی اطلاعی کرده اند‌. طبیعی است که وقتی در برخی سایت‌های خارجی بعضی از بندهای این قرارداد به صورت غیررسمی اعلام می‌کنند باعث انتقاد برخی از سیاستمداران شود.

*من نمیدونم چرا عده ای همش دم از ارتباط با کشورهای قدرتمند اقتصادی میزنن ولی به چین که میرسه میگن نه . مگه چین جزو ابرقدرت های اقتصادی نیست؟

منبع: الف

کلیدواژه: عده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۶۰۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم

عباس علی‌آبادی ضمن تشریح ۳ برنامه اصلی این وزارتخانه برای توسعه تجارت، گفت: ما آماده تعامل هستیم و دست همکاری اقتصادی با کشورهای جهان را می‌فشاریم و برای تسهیل تجارت ایران با جهان تلاش می‌کنیم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، عباس علی‌آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت امروز در آئین گشایش نمایشگاه ایران اکسپو اظهار کرد: مهم‌ترین هدف این نمایشگاه توسعه همکاری‌های بین‌المللی کشور‌های شرکت کننده است؛ برگزاری نمایشگاهی با حضور مهمانانی از ۱۰۰ کشور باعث شناخت ما از یکدیگر و تسهیل زمینه تجارت می‌شود.

وی افزود: ایران در زمینه تجارت مزایای نسبی بسیاری دارد که می‌تواند تسهیلگر بسیاری از تعاملات در سطوح مختلف راهبردی باشد. توجه به جایگاه ژئوپلتیکی ایران در کنار ظرفیت‌های صنعتی، ‏م عدنی و کشاورزی فرصت‌های زیادی را فراهم می‌کند. چهره واقعی توانمندی‌های ایران در این نمایشگاه‌ها ارائه مو زمینه برای افزایش تعاملات فراهم می‌شود.

علی آبادی به برنامه‌های وزارت صمت در حوزه تجارت اشاره کرد و گفت: وزارت صمت ۳ برنامه اصلی دارد؛ جهت دهی توسعه اقتصادی بر پایه رشد اقتصادی پایدار با تعاملات بین‌المللی و تمرکز بر محصولات و خدمات دارای فناوری متوسط و پیشرفته و ارزش افزوده بالا، توسعه زیرساخت‌های تجاری و افزایش سهم کشور از تجارت بین‌المللی با کمک بهره‌گیری حداکثری از دیپلماسی تجاری اقتصادی و حمایت‌های عملی از تحقیق و توسعه در شرکت‌ها در جهت افزایش رقابت پذیری بین‌المللی و صادرات در دستور کار ما قرار دارد.

وزیر صمت با بیان اینکه در مورد توسعه زیرساخت‌های تجاری چند برنامه داریم، تصریح کرد: اولویت دادن به دیپلماسی اقتصادی با هدف توسعه سرمایه گذاری خارجی، ورود به بازار‌های خارجی و دستیابی به فناوری، تعامل جدی، مثبت و سازنده با کشور‌های منطقه در حوزه‌های انتقال فناوری و همکاری‌های صنعتی، فعال سازی میز‌های کالایی کشور و استانی با هدف شناسایی صادرات کالا‌های ایرانی به بازار‌های هدف با همکاری وزارت امور خارجه، بهره‌مندی حداکثری از روابط سیاسی در ایجاد بازار‌های جدید و توسعه شبکه تأمین، افزایش رایزنان بازرگانی جهت رصد رقبای ایران در بازار‌های جهانی و ارائه اطلاعات لازم به صادرکنندگان به کمک وزارت امور خارجه، تنوع بخشی به روش‌های تجاری مانند تجارت به کمک ارز‌های محلی و توسعه بازار‌های مرزی جهت افزایش صادرات و بهبود دسترسی به منابع خارج از کشور، بهره‌گیری از ظرفیت‌های اتاق‌های مشترک با سایر تشکل‌ها و انجمن‌های بخش خصوصی در توسعه روابط خارجی و گسترش بازار‌های صادراتی از چند نقطه محدود به سایر نقاط جهان از جمله برنامه‌های ماست.

وی اضافه کرد: اکنون ایران و با وجود تحریم‌ها، یکی از قطب‌های اقتصاد و صنعت منطقه است؛ بالغ بر ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی کشور است که نزدیک به ۵۰ میلیارد دلار از این رقم مربوط به صادرات غیرنفتی می‌شود؛ کشور‌های همسایه، آفریقایی و اسلامی و سایر کشور‌های دوست در اولویت توسعه روابط هستند. ما اکنون عضو ناظر سازمان تجارت جهانی هستیم و با حضور در پیمان‌های منطقه‌ای و بین المللی تعاملات سازنده‌ای با کشور‌ها داریم.

علی آبادی ادامه داد: در سازمان اکو با ۹ کشور همسایه و منطقه همکاری داریم؛ موافقت نامه‌های تجاری در دست پیگیری است. در سازمان دی ۸ با ۸ کشور اسلامی در حال توسعه موافقت نامه تجارت ترجیحی امضا کردیم و در حال اجرا هستیم. در سازمان‌های همکاری اسلامی با کشور‌های عضو موافقت نامه تجارت ترجیحی داشته و همکاری‌های تجاری را اجر می‌کنیم. با کشور‌های اتحادیه اقتصادی اوراسیا موافقت نامه تجارت آزاد امضا شده و با تعدادی دیگر از کشور‌ها موافقت نامه تجارت ترجیحی امضا شده و با برخی دیگر در دست امضا قرار دارد.

وزیر صمت گفت: ما آماده تعامل هستیم. ما دست همکاری اقتصادی با کشور‌های جهان را می‌فشاریم و برای تسهیل تجارت ایران با جهان تلاش می‌کنیم. امید می‌رود این نمایشگاه بتواند با ارائه شفاف توانمندی‌های صادراتی ایران و شناخت نیازمندی‌های طرف‌های دیگر گامی جدی در جهت توسعه روابط تجاری بردارد.

دیگر خبرها

  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ آماده تعامل هستیم
  • ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم
  • یکی از مسائل مهم کشور، عفاف و حجاب است/ نظرات شهید مطهری راهگشا است
  • یکی از مسائل مهم کشور و مردم ما، مقوله عفاف و حجاب است/ نظرات شهید مطهری راهگشا است
  • بیش از ۹۰۰ هزار نفر، زیر پوشش غربالگری سلامت قلب
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرا خیر
  • قانون حجاب و عفاف باید در کشور اجرا شود
  • اجتماع بزرگ مردم قم در حمایت از طرح نور عفاف و حجاب فراجا
  • طرح‌های اجرا شده در حوزه عفاف و حجاب در چارچوب قانون است