Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-02@17:08:25 GMT

سالاری: یزدی‌ها رغبتی به گرفتن پروانه ساخت ندارند

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۶۱۱۱۷

سالاری: یزدی‌ها رغبتی به گرفتن پروانه ساخت ندارند

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد با بیان اینکه یزد به لحاظ تخلفات ساختمانی اصلاً وضعیت خوبی ندارد، گفت: مردم یزد رغبتی به گرفتن پروانه ساخت برای ساختمان سازی ندارند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، مهدی سالاری در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان یزد اظهار کرد: نظارت بر تمام ساخت و سازهای غیردولتی بر عهده سازمان نظام مهندسی ساختمان بوده و از طراحی تا اجرا در آن فعالیت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه هفت هزار مهندس عضو نظام مهندسی ساختمان یزد هستند، افزود: وقتی مردم به شهرداری برای دریافت پروانه ساخت و ساز مراجعه می‌کنند، به سازمان نظام مهندسی برای دریافت نقشه و نظارت بر ساخت ارجاع می‌شوند که ۲۰۰ دفتر در سطح یزد برای این منظور فعال هستند.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد با تاکید بر اینکه بحث ساخت و ساز باید حتماً از سوی متخصص و متولی آن انجام شود، تاکید کرد: یزد یکی از استان‌های با بیشترین حجم تخلفات ساختمانی است و بسیاری از مردم ابتدا به صورت غیرمجاز اقدام به ساخت خانه‌های خود کرده و پس از آن با مراجعه به کمیسیون ماده ۱۰۰، جریمه آن را پرداخت می‌کنند.

سالاری تصریح کرد: در راستای رفع این مشکل در طول سال‌های قبل، نسبت به بحث آموزش مهندسان و نظارت بر فعالیت آنها اقدامات گسترده‌ای صورت گرفته است.

وی از انجام خدمات بسیاری در نظام مهندسی یزد به صورت غیرحضوری خبر داد و خاطرنشان کرد: در تعرفه‌ها هم مشوق‌ها و تخفیف‌های بسیار خوبی در نظر گرفته شده به گونه‌ای که در برخی موارد تا ۸۰ درصد تخفیف به مردم داده می‌شود.

کد خبر 434030

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کلانشهر یزد شهرداری یزد پروانه ساختماني شهر شهروند شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق نظام مهندسی ساختمان سازمان نظام مهندسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۶۱۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای روستا یک نهاد مردم سالاری است

  احمد آرامی  بیان کرد: شوراهای اسلامی در نهم اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۵۸ در تقویم جمهوری اسلامی ایران نام‌گرفته است که بر اساس فرمان حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل شوراهای شهر و روستا به‌عنوان روز شوراها نام‌گذاری شده است.

آرامی تأکید کرد: نقش شورا در آبادانی روستا و شهر نقش بسزایی ایفا می‌کند که کلیه کارهای عمرانی در شهر و روستا زیر نظر شورا انجام می‌شود. در روستاها کار عمرانی بر اساس درخواست و مصوبه شورای اسلامی آن روستا به دهیاری روستا ابلاغ می‌گردد و دهیار را موظف به اجرای مصوبه شورا پس از اخذ مجوز کمیته تلفیق که در بخشداری محل انجام می‌شود را می‌نماید .

وی افزود: شوراهای اسلامی شهر و روستا هر چهار سال یکبار بر اساس قانون جمهوری اسلامی ایران با رأی اکثریت مردم که توسط وزارت کشور در ایران و فرمانداری‌ها در شهرها و بخش‌ها انجام می‌گیرد که مردم هر شهر و یا روستا به محل برگزاری و مقر صندوق رأی‌گیری مراجعه و رأی خود را به صندوق می‌اندازند و طبق قانون با نظارت شورای نگهبان و هیئت اجرایی و دیگر بازرسین حاضر صندوق انتخابات انجام و در پایان نامزدهای شورا هر کدام که اکثریت آرا را داشته باشند به‌عنوان شورای شهر یا روستا انتخاب می‌شوند .

آرامی افزود: شورای اسلامی در روستاهایی که جمعیت آن ۲۰۰۰ نفر باشند تعداد اعضای شورا ۵ نفر و روستاهای کمتر از ۲۰۰۰ نفر سه نفر به‌عنوان شورا انتخاب می‌شوند که اعضای شورا از بین خودشان یک نفر رئیس شورا، نائب رئیس و منشی انتخاب می‌کنند و مدت چهار سال به کار شورا ادامه می‌دهند .

وی در خصوص وظیفهٔ شورا افزود: وظیفه شورای اسلامی رسیدگی به مشکلات روستا و تعیین یک نفر با مدرک تحصیلی دیپلم به‌عنوان دهیار روستا انتخاب می‌کند تا دهیار کلیه مصوبات شورای اسلامی را که هدف آن پیشبرد و برطرف‌کردن مشکلات روستا مثل انجام روشنایی معابر روستا جمع‌آوری زباله‌ها،،،،،و غیره و آنچه کار عمرانی که در روستا انجام می‌گیرد .

وی افزود: طبق مصوبات شورا باید انجام شود عملکرد شوراها زیر نظر بخشداری محل انجام می‌گیرد که با کمک شورای اسلامی بخش انجام می‌گیرد و تمام مشکلات شوراها توسط بخشدار انجام می‌شود در قانون اساسی کشور برای شوراهای اسلامی روستا هزینه‌ای در نظر گرفته نشده است؛ چون شورای اسلامی روستا یک نهاد مردمی که به دلیل اختیاراتی که در حوزه‌های نظارتی و مدیریتی برعهده دارد.

آرامی در ادامه خاطرنشان کرد: یکی از ارکان مهم و برجسته مردم‌سالاری دینی در کشور محسوب می‌شود که هیچ‌گونه دستمزدی از هیچ نهاد دولتی و مردمی دریافت نمی‌کند و برای رضای خداوند و رضایت و آبادانی مردم روستا خدمت می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تشکیل شورا نماد برجسته مردم سالاری است/ جان‌بخشی به نظام شورایی مزیت بزرگی برای کشور است
  • انتخابات مهم‌ترین نماد مردم‌سالاری دینی است
  • بهروز افخمی و خاطرات یک بازپرس دادگستری
  • روحانی: برجام بازدارندگی‌مان را افزایش داد | امروز دعوا بر سر ساخت مسجد است | ساکت ننشینیم، مردم را به پشتیبانی از نظام تشویق کنیم | مگر در انقلاب با زور مردم را باحجاب کردیم؟
  • ساخت زائرسرا یکی از مطالبات بحق مردم چهارمحال و بختیاری است
  • شورای روستا یک نهاد مردم سالاری است
  • بهروز افخمی «کاغذ شطرنجی» را تهیه می‌کند
  • ساخت 2هزار خانه در تهران توسط چین
  • بوی خون و تعفن در میدان بهمن | وجود کابلهای فشار قوی مردم اطراف راه آهن را آزار می دهد
  • سرکارگر یزدی چشم انتظار حمایت خیرین برای آزادی است