Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل مدیرعامل شرکت بن یاخته‌های رویان گفت: سالانه بیش از 20 هزار نمونه در بانک سلول های بنیادی خون بند ناف ذخیره سازی می‌شود که این روند رو به رشد است.

 مرتضی ضرابی ۲۶ در حاشیه سفر به مشگین شهر در جمع خبرنگاران اظهار کرد : ذخیره‌سازی سلول‌های بنیادی خون بند ناف نوزادان در ایران از سال ۱۳۸۴ آغاز شده و در حال حاضر بزرگترین بانک نگهداری سلول‌های بنیادی خون بند ناف در خاورمیانه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  اظهار کرد: با فعالیت ۳۱ نمایندگی در کشور و دو دفتر نمایندگی در کشورهای عراق و عمان،  تاکنون ۱۲۸ هزار نمونه خون بند ناف در بانک خصوصی و پنج هزار نمونه در بانک عمومی بانک خون بند ناف رویان ذخیره شده است.

مدیرعامل شرکت بن یاخته های رویان ادامه داد: علاوه بر نمونههای ذخیره شده از داخل کشور نمونه هایی از کشورهای ترکیه، رومانی، عراق، عمان، امارات متحده عربی و انگلستان نیز در این بانک ذخیره سازی شده است که این امر ،اعتماد به ظرفیت بالای بانک خون سلولهای بنیادی خون بند ناف رویان را نشان می‌دهد.

ضرابی، روند ذخیره سازی سلول‌های بنیادی خون بند ناف در کشور را رو به رشد خواند و اضافه کرد: ایران جزو پنج کشور برتر در تهیه، ذخیره‌سازی و استفاده از سلول‌های بنیادی خون بند ناف نوزاد در جهان به شمار می‌رود.

وی تصریح کرد: دفتر نمایندگی بانک سلول‌های بنیادی خون بند ناف جهاددانشگاهی استان اردبیل از دفاتر فعال این بانک در کشور است که توانسته از سال 1387 تاکنون یک هزار نمونه خون بند ناف را از استان اردبیل با رعایت استانداردها و ارائه خدمات مناسب، جمع آوری و در بانک خون خصوصی ذخیره سازی کند.

مدیرعامل شرکت بن یاخته های رویان عملکرد این دفتر را مناسب و رضایت بخش عنوان و اضافه  کرد: با توجه به ظرفیت بالای اردبیل می‌توان میزان ذخیره سازی سلولهای بنیادی را در این  استان را افزایش داد.

ضرابی با بیان اینکه در دنیا توجه ویژهای به ذخیره سازی سلولهای بنیادی خون بند ناف می‌شود، یادآورشد: سلول‌های بنیادی خون بند ناف نوزادان ظرفیت درمان بیش از ۸۰ بیماری به خصوص بیماری‌های خونی و غیر خونی از جمله تالاسمی، سرطان‌های خون، نقص سیستم ایمنی و کم‌خونی‌های مادرزادی را دارد و به عنوان یک پتانسیل ارزشمند در درمان بیماری ها با حساب می آید.

وی ادامه داد:  در حال حاضر بیش از ۴۰۰ کارآزمایی بالینی با استفاده از سلول‌های بنیادی برای درمان بیماری‌ها در حال انجام است که این امر نشان از روند رو به رشد فعالیت در حوزه سلول درمانی دارد.

ضرابی مدت زمان نگهداری سلول های بنیادی خون بند ناف را بیش از 25 سال عنوان و تصریح کرد: با انجام کارآزمایی‌های بالینی، توسعه محصولات و ارائه خدمات در حوزه ذخیره‌سازی سلول های بنیادی می توان صادرات محصولات سلولی را گسترش داد و باعث ارزآوری به کشور شد.

مدیرعامل شرکت فناوری بن یاخته های رویان با اشاره به انجام تحقیقات برای بهره‌مندی از ضمائم زایمانی از جمله بافت بندناف، پرده آمنیوتیک و مایع آمنیوتیک جنینی در درمان بیماری ها، خاطرنشان کرد: پرده آمنیوتیک به عنوان پانسمان برای سوختگی یا زخم‌های دیابتی و مایع جنینی نیز به عنوان درمانی برای صدمات غضروفی می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

وی به نقش سلولهای بنیادی در کاهش اثرات بیماری کرونا اشاره و  اضافه کرد: در پی شیوع بیماری کرونا، پژوهشگاه رویان اقدام به تحقیقات و سلول تراپی با استفاده از سلولهای بنیادی کرد که دستاوردهای دانش سلول‌های بنیادی خون بند ناف در فاز اول تحقیقات نشان داد که این امر در تعدیل سیستم ایمنی بدن و ترمیم آسیب‌های این بیماری منحوس موثر است.

شعبه جهاددانشگاهی در شهرستان مشگین‌شهر راه اندازی شود

در این نشست رئیس جهادانشگاهی استان اردبیل با بیان اینکه هدف از برگزاری این نشست، اطلاع رسانی و آگاهی بخشی در خصوص ذخیره سازی سلول‌های بنیادی خون بند ناف است، تصریح کرد: در شهرستان مشگین شهر نمایندگانی از سوی دفتر نمایندگی بانک سلول‌های بنیادی خون بند ناف جهاددانشگاهی اردبیل در بیمارستان این شهرستان مستقر شدهاند تا میزان ذخیره سازی و استفاده از ظرفیت این سلولها در استان افزایش یابد.

مهران اوچی اردبیلی یادآور شد: در حال حاضر متولی ذخیره‌سازی سلول‌های بنیادی خون بند ناف در استان اردبیل، جهاددانشگاهی است که توانسته حدود یک هزار نمونه خون را مطابق استانداردهای موجود در بانک خون خصوصی جمع آوری و ذخیره سازی کند.

وی خواستار همکاری متولیان امر در جهت راه اندازی شعبه جهاددانشگاهی در شهرستان مشگین‌شهر شد، افزود: این نهاد می‌تواند در توسعه شهرستان موثر واقع شود و بسیاری از نیازهای این استان را در حوزه های مختلف رفع نماید.

رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل با اشاره به قرارداد همکاری جهاددانشگاهی با دانشگاه علوم پزشکی استان و بیمه برکت برای تحت پوشش قرار دادن درمان زوجین نابارور روستایی اشاره و تصریح کرد: در سال های ۱۳۹۶، ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۹۶، ۵۲۴ و ۱۱۲۸ نفر از طرح حمایت مالی از زوجین نابارور  مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی اردبیل بهره مند شدهاند.

اوچی اردبیلی اظهار کرد: طبق تفاهم نامه همکاری جهاددانشگاهی استان اردبیل با اداره کل کمیته امداد امام خمینی(ره)، زوجین معرفی شده از سوی جهاددانشگاهی میتوانند از تسهیلات کم بهره استفاده کنند.

وی از استقرار نمایندگان بانک خون بند ناف رویان  در بیمارستانهای آرتا و قائم اردبیل جهت آگاه سازی و اطلاع رسانی به زوجین جهت ذخیره سازی خون بند ناف نوزادان خود در بانک خون بند ناف کشور خبر داد.

در ابتدای این نشست رئیس بیمارستان ولیعصر(عج) مشگین شهر ضمن اعلام آمادگی برای  همکاری جهت توسعه فعالیتهای بهداشتی درمانی جهاددانشگاهی در این شهرستان گفت: جهاددانشگاهی یک‌نهاد علمی و پژوهشی معتبر در سطح کشور است که توانسته در حوزه پرشکی و درمانی خدمات ارزندهای ارائه نماید.

ایرج ذاکری افزود: ذخیره سلول های بنیادی خون بند ناف به عنوان کاری ارزشمند می تواند در کاهش دغدغه خانواده ها نقش بسزایی ایفا نماید .

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سلول بنيادي خون بند ناف ذخیره سازی سلول های بنیادی خون بند ناف بانک سلول های بنیادی خون بند ناف سلول های بنیادی خون بند ناف بن یاخته های رویان استان اردبیل سلولهای بنیادی مدیرعامل شرکت هزار نمونه بیماری ها مشگین شهر بانک خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۶۱۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت مادر تخصصی برق حرارتی، عبدالرسول پیشاهنگ در همایش سراسری مدیران نیروگاه‌های کشور با وزیر نیرو به عملکرد صنعت برق حرارتی در طول سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و گفت: سال گذشته ۳۸۹ میلیارد کیلووات ساعت انرژی در نیروگاه‌های کشور تولید شده است که نیروگاه‌های حرارتی با تولید ۳۶۰ میلیارد کیلووات ساعت انرژی بالغ بر ۹۲.۵ درصد برق مورد نیاز کشور را تأمین کرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته بیش از دو هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده شده است، ادامه داد: ضریب آمادگی نیروگاه‌های حرارتی در دوره اوج بار سال گذشته به ۹۸ درصد رسیده بود که در تلاشیم امسال نیز عملکرد بسیار مناسبی را در این بخش به ثبت برسانیم.

پیشاهنگ با تاکید بر اینکه راندمان نیروگاه‌های حرارتی کشور در سال گذشته از ۳۹.۱ درصد به ۳۹.۳ درصد رسیده است، گفت: در دولت سیزدهم به منظور کاهش ناترازی میان تولید و مصرف برق، اشتغال‌زایی و ایجاد برق پایدار در شبکه سراسری برنامه‌ای برای افزایش ۲۰ هزار مگاواتی ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه در این راستا تاکنون هشت هزار و ۹۶۴ مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده شده است، اضافه کرد: این اقدام از طریق سنکرون ۴۶ واحد جدید نیروگاهی به ظرفیت ۶ هزار و ۵۸۴ مگاوات، دو هزار مگاوات افزایش توان عملی و رفع محدودیت نیروگاه‌های بخاری و ۳۸۰ مگاوات واحدهای مقیاس کوچک محقق شده و تا پایان دولت سیزدهم نیز ۹ هزار و ۱۶۱ مگاوات دیگر به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده خواهد شد.

ایران نهمین تولید کننده برق حرارتی جهان

مدیرعامل شرکت برق حرارتی با اشاره به اینکه ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور با افتتاح پروژه‌های جدید در دولت سیزدهم به ۷۵ هزار و ۵۸۴ مگاوات رسیده است، افزود: در حاضر ۶۲۸ واحد تولید برق حرارتی در ۱۴۵ نیروگاه کشور وظیفه تأمین ۹۴ درصد انرژی مورد نیاز مشترکان سراسر کشور را بر عهده دارند و کشورمان به لحاظ ظرفیت نصب شده نیروگاه‌های حرارتی رتبه نهم جهان را به خود اختصاص داده است.

وی با تاکید بر اینکه ۵۰ درصد نیروگاه‌های کشور ساخت داخل است، گفت: در حال حاضر ۹۵ درصد تجهیزات مورد نیاز نیروگاه‌های کشور توسط متخصصان داخلی ساخته می‌شود و تا پایان سال نیز با تولید پره‌های توربین کلاس F (راندمان بالا) در کشور، کاملاً در عرصه ساخت این نوع توربین‌ها بی‌نیاز خواهیم شد.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی برق حرارتی اضافه کرد: با توجه به اینکه بخش اعظم تولید برق کشور بر عهده نیروگاه‌های حرارتی است؛ بدین منظور همکاران پرتلاش صنعت نیروگاهی کشورمان از مهرماه سال گذشته به منظور افزایش آمادگی نیروگاه‌های حرارتی برای ورود به روزهای اوج مصرف برق تابستان امسال بالغ بر ۱۰۴ هزار مگاوات برنامه تعمیرات نیروگاهی را در دستور کار قرار داده‌اند.

رکورد تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی کشور شکسته می‌شود

پیشاهنگ با بیان اینکه ۹۸ درصد از برنامه تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی عملیاتی شده است، ادامه داد: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته مقرر شده است طی چند روز آینده با اتمام برنامه‌های پیش‌بینی شده در این بخش ضمن ثبت رکورد جدیدی در زمینه تعمیرات و آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی کشور، شاهد آمادگی کامل این واحدها برای ورود به فصل گرم سال باشیم.

وی تاکید کرد: پرسنل صنعت برق حرارتی از ماه‌ها قبل به صورت شبانه‌روزی در تلاش هستند تا با انجام به موقع برنامه تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی، افتتاح واحدهای جدید نیروگاهی، ارتقای ظرفیت عملی و رفع محدودیت‌های تولید واحدهای حرارتی موجود بتوانند بخش اعظم برق مورد نیاز پیک تابستان امسال مشترکان سراسر کشور را به صورت بی‌وقفه تأمین کنند.

کد خبر 6094481 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول های بنیادی»
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول‌های بنیادی خونساز»
  • دولت سیزدهم نگاه ارزشمندی به مسایل اجتماعی و فرهنگی دارد
  • افزوده شدن بیش از ۹۰ هزار مترمکعب به ظرفیت ذخیره آب شهرستان مشهد
  • ۶ میلیون متر مکعب روان آب در استان سمنان ذخیره سازی شد
  • بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری
  • سازه‌های آبخیزداری سمنان ۶ میلیون مترمکعب رواناب بارش‌ها را ذخیره کرد
  • یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران
  • وضع پدافند غیرعامل تأسیسات ذخیره‌سازی گاز سراجه بررسی شد
  • رونمایی بریتانیا از سیستم ذخیره‌سازی انرژی آبی جدید