Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،کراسولا از دسته گیاهان ساکیولنت هستند که به دلیل داشتن تنوع زیاد و نگهداری آسان در پرورش بسیار مورد توجه و محبوبیت قرار گرفته است. کراسولا گونه‌ای متنوع از گیاهان ساکیولنت هستند و دارای حدود ۳۵۰ گونه مختلف هستند.

این گیاهان متعلق به آفریقای جنوبی هستند و معمولا در تپه‌ها، دامنه‌ها و گاهی صخره‌ها رشد می ‎کنند و با توجه به این که بسیاری از افراد این گیاهان را گونه‌ای جمع و جور می ‎دانند، جالب است بدانید که در صورت نگهداری این گیاهان در محیطی گرم، آن‌ها به یک درختچه تبدیل خواهند شد، بسیاری از گونه گیاهان کراسولا در اندازه‌های کوچکتری ارائه می ‎شوند که این گونه از گیاهان کراسولا برای نگهداری در آپارتمان بسیار مناسبند و از محبوبیت بالایی برخوردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 گیاهان کراسولا متعلق به نقاط گرم سیری هستند و در نقاط مختلف دنیا قابل پرورش و نگهداری است. با این حال بهتر است که در فصول سرد سال این گیاهان را به داخل منزل خود منتقل و از قرار دادن آن‌ها در محیط‌های خیلی سرد خودداری کنید. اگرچه در صورت نگهداری این گیاهان در داخل منزل رشد آن‌ها در مقایسه با زمانی که در خارج از منزل نگهداری می ‎شدند کاهش می ‎یابد، اما با این حال رشد آن‌ها متوقف نخواهد شد.

این گیاهان همچنین نیازمند نور غیر مستقیم آفتاب هستند و بنابراین از قرار دادن آن‌ها در معرض نور مستقیم آفتاب به ویژه در هنگام ظهر خودداری کنید. قرار گرفتن در معرض آفتاب صبح نه تنها برای این گیاهان مشکلی به وجود نخواهد آورد، بلکه برای شکوفایی آن‌ها ضروری است.

گیاهان کراسولا در طول بهار و تابستان شکوفا می ‎شوند که برخی از انواع گیاهان کراسولا دارای گل‌های متنوع و برخی دیگر فاقد هیچ گونه گلی هستند. بسیاری از باغبانان گل‌های کوچک و ضعیف این گیاهان را از آن‌ها جدا می‎ کنند. این گیاهان دارای گل‌ها و برگ‌های زیبا و چشم نواز، در رنگ‌های متنوع و زیبایی می ‎باشند.

نکات مربوط به پرورش گیاه کراسولا

خاک: این گیاهان به خاک غنی و نفوذ پذیر به منظور گردش هوا نیاز دارند و وجود سوراخ‌های زهکشی در انتهای گلدان این گیاهان از اهمیت بالایی برخوردار است. Ph خاک این گیاه از اهمیت خاصی برخوردار نیستند.

آبیاری: از آنجایی که این گیاهان قادر به ذخیره سازی آب درون برگ‌های خود هستند، نیازی به آبیاری مداوم آن‌ها وجود نخواهد داشت و در صورت آبیاری بیش از حد این گیاهان، ریشه آن‌ها پوسیده خواهد شد. در طول فصول سرد سال بهتر است گیاهان کراسولا را در دفعات کمتری آبیاری کنید و اجازه دهید که سطح بالایی خاک به خوبی خشک شود.

کود: کوددهی به گیاهان در اواسط فصل بهار توصیه می ‎شود، زیرا گیاه کراسولا در این موقع از سال دارای رشد سریع تری خواهد بود.

تکثیر: این گیاهان را می ‎توانید به روش‌های مختلف تقسیم ساقه و قلمه برگ تکثیر کنید و بهتر است این کار در هنگام بهار که فصل شکوفایی گیاه است انجام شود. بعد از انجام تکثیر گلدان مورد نظر را در محلی دارای دما، رطوبت و نور مناسب قرار دهید تا رشد گیاه تسریع شود. استفاده از کود مایع برای بهبود رشد گیاه نیز توصیه می ‎شود.

تعویض گلدان: این گیاه هر دو سال یکبار نیازمند تعویض گلدان است و وجود بستر مناسب حاوی ماسه درشت و پرلیت برای این گیاه از اهمیت بالایی برخوردار است. گلدان مورد نظر برای انتقال گیاه نباید بیش از اندازه بزرگ باشد که در غیر اینصورت رطوبت برای مدت طولانی تری در خاک حفظ شده و این امر منجر به پوسیدگی ریشه‌ها خواهد شد و حداکثر عمق گلدان برای این گیاه حدود ۲۰ تا ۲۳ سانتی متر است.

بیشتر بخوانید

پول چینی گیاهی از خانواده گزنه کروتون گیاه محبوب آپارتمانی شرایط پرورش گل زینتی وریزیا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست گیاه شناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۶۱۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس/ نمایشگاه گل و گیاه اصفهان

نمایشگاه گل و گیاه هم‌زمان با هفته فرهنگی اصفهان با محوریت گل و گیاه گیاهان دارویی و صنایع دستی در محل نمایشگاه بین‌المللی استان اصفهان برگزار شد.

دیگر خبرها

  • کرفس کوهی، دارویی نهفته در دل طبیعت؛ گنجی که به تاراج می‌رود
  • شرایط نگهداری گیاه زامیفولیا ، پوتوس ، گندمی ، سانسوریا و... | کدام گیاهان برای آپارتمان مقاوم هستند؟
  • مارک‌های  پرفروش‌ چرخ خیاطی خانگی در ایران را بشناسید
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • علائم و نشانه‌های مالاریا را بشناسید
  • شهید جوادی را بهتر بشناسید
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی
  • عکس/ نمایشگاه گل و گیاه اصفهان