Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-30@15:27:45 GMT

پارچه‌هایی که روی دست فروشندگان ماند

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۶۳۰۳۷

به گزارش اکوفارس، امیرقدیمی نژاد رئیس اتحادیه بنکداران و طاقه فروشان پارچه در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با انتشار ویروس کرونا، برنامه ریزی های تجار پارچه بهم ریخت چرا که این افراد سفارش پارچه به کارخانجات نساجی داده بودند.

رئیس اتحادیه بنکداران و طاقه فروشان پارچه تشریح کرد: پارچه های بهاره را باید به فصل خود فروخت چرا که برای ماه های  آتی دیگر کاربردی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چه بسا این اقلام به علت اهمیت مد و رنگ سال در سال های بعد هم کاربردی ندارد.

این مقام مسئول افزود: باید چاره ای برای فروش اندیشیده شود. این صنف صدمات جبران ناپذیری خورده  و بسیاری از کسبه ورشکست شده اند.

قدیمی نژاد ادامه داد: باید وام بیشتری به کسبه پرداخت شود تا بتوانند جبران خسارت کنند. از دولت و مردم توقع داریم بیشتر به فکر مردم و کسبه باشد چرا که اینگونه این صنف از دور خارج خواهند شد و دود آن به چشم دولت خواهد رفت.

رئیس اتحادیه بنکداران و طاقه فروشان پارچه ادامه داد: بسیاری از کارخانجات به صورت نیمه سوز فعالیت می کنند. تورم و گرانی در جامعه بیداد می کند و در قبال آن بودجه مردم کاهش داشته است.

این مقام مسئول درخصوص علت رکود بازار پوشاک، ادامه داد: زمانی که پارچه به پوشاک تبدیل می شود باید پرو شود. زمانی که لباسی پرو می شود مشتری بعدی ترس از انتقال ویروس کرونا دارد و این استرس نمی گذارد افراد علاقه ای به خرید داشته باشند. همچنین تمامی مجالس از عروسی و جشن تولد گرفته تا عزا تعطیل شده است که همین امر باعث تقاضا برای خرید لباس کاهش یابد.

گفتنی است، با انباشت پارچه در انبارهای طاقه فروشان و کسادی بازار این صنف، این سوال مطرح می شود که تا چه صنعت پارچه این امکان را دارد که در جبهه مقابله با کرونا همانند ماه های ابتدایی امسال ورود کرده و در تولید ماسک و گان پزشکی همکاری کند، باید دید اتحادیه بنکداران و طاقه فروشان پارچه چطور پیش زمینه همکاری با وزارت صمت و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را آماده می کند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: اتحادیه بنکداران و طاقه فروشان پارچه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۶۳۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط

رگولاتورهای اتحادیه اروپا قرار است تحقیقاتی را درباره عملکرد شرکت متا در مقابله با نشر اطلاعات غلط در پلتفرم‌های شبکه اجتماعی این شرکت، آغاز کنند.

به گزارش ایسنا، روزنامه فایننشیال تایمز به نقل از دو منبع آگاه نوشت: رگولاتورهای اروپایی گمان می‌کنند که مدیریت محتوای شرکت آمریکایی متا، برای متوقف کردن نشر تبلیغات سیاسی که فرآیندهای انتخاباتی را در معرض خطر تضعیف قرار می‌دهد، کافی نبوده است.

اما انتظار نمی‌رود کمیسیون اروپا در بیانیه خود، به روسیه اشاره کند و تنها به دستکاری اطلاعات توسط عوامل خارجی، اشاره خواهد کرد. شرکت متا و کمیسیون اروپا در این باره توضیحی ندادند.

پیش از این گزارش شده بود شرکت متا که مالک فیس‌بوک است، تیمی برای مقابله با نشر اطلاعات غلط و سوءاستفاده از هوش مصنوعی در آستانه انتخابات پارلمانی اتحادیه اروپا در ژوئن، تشکیل خواهد داد. مارکو پانچینی، مدیر امور اتحادیه اروپای متا در یک پست وبلاگ اعلام کرد تا نزدیک شدن به زمان انتخابات، ما مرکز فعالیت‌های انتخاباتی را برای شناسایی تهدیدهای احتمالی و خنثی کردن فوری آنها، فعال خواهیم کرد.

بر اساس گزارش رویترز، ده‌ها کشور در سراسر جهان از جمله انگلیس، اتریش و گرجستان، رهبران جدیدی را در سال ۲۰۲۴ انتخاب می‌کنند. انتخابات‌های پارلمان اروپا هم در ژوئن برگزار می‌شود. اما نگرانی‌هایی نسبت به مداخله در انتخابات و انتشار محتوای گمراه‌کننده با کمک هوش مصنوعی،‌ وجود دارد.

رشد سریع هوش مصنوعی مولد که می‌تواند متن، تصاویر و ویدئو را در چند ثانیه تولید کند، این واهمه را ایجاد کرده که فناوری جدید ممکن است امسال، برای مختل شدن انتخابات در سراسر جهان مورد استفاده قرار گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کشف محموله ۲۰۰ میلیاردی پارچه قاچاق در شهرضا
  • وفور کالاهای اساسی و آرامش در بازار/ تخلف برخی کسبه به بهانه مالیات ارزش افزوده
  • قیمت سکه امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت طلا امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط
  • دیدار روسای اتحادیه های صنفی با امام جمعه شهرکرد
  • قیمت سکه امروز ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • طرح ملی درس عفاف و حجاب در طراحی پارچه و لباس دانشگاه های هنر
  • قیمت سکه امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت طلا امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳