Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، علی الهیار ترکمن معاون برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش در برنامه تلویزیونی پرسشگر درباره تاثیر مجلس جدید بر مسائل آموزش و پرورش با اشاره به اینکه مسائل آموزش و پرورش از توالی منطقی تشکیل شده است، اظهار کرد: با یک نگاه جامع مجموعه مجلس و دولت می‌توانند برنامه مدونی برای حل مشکلات آموزش و پرورش داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه کمیسیون آموزش اگر مسائل آموزش و پرورش را شناسایی کند قطعا در ادامه راه خودش موفق خواهد بود، گفت: دولت به زودی کار تدوین و تصویب بودجه را آغاز می‌کند که ویژگی‌های خاصی دارد از جمله اینکه باید در راستای گام دوم انقلاب باشد، اولین بودجه قرن جدید است، اولین تجربه مجلس یازدهم در تصویب بودجه محسوب می‌شود و آخرین بودجه‌ای است که دولت دوازدهم به مجلس ارائه می‌کند همچنین در مسیر برنامه هفتم توسعه داریم.

به هم ریختگی در موضوع جذب نیروی انسانی

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش افزود: ادامه داد: برنامه هفتم آخرین برنامه توسعه در سند چشم انداز تا سال ۱۴۰۴ است و باید تمام ظرفیت‌های اجرایی کشور به کار گرفته شود تا بتوانیم اهداف حداکثری سند چشم انداز ۱۴۰۴ را محقق کنیم.

الهیار ترکمن به سیاست‌های کلی جذب نیرو هم اشاره کرد و گفت: از به هم ریختگی رنج می‌بریم مجلس یک نگاه به این موضوع دارد و دولت هم نگاهی دیگری دارد باید برنامه ریزی شود تا از نیروی انسانی با کیفیت استفاده کنیم که از مجاری دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی جذب می‌شوند و در عین حال که از نیرو‌های تمام وقت استفاده می‌کنیم از نیرو‌های پاره وقت هم استفاده کنیم.

او با بیان اینکه جذب نیرو بدون نگاه به تقویم آموزشی و بار برنامه درسی امکان پذیر نیست، تاکید کرد: در شرایط فعلی ۱۲ هزار و ۹۰۰ ساعت طی ۱۲ سال به دانش آموزان درس می‌دهیم در حالی که متوسط آن در دنیا ۸ هزار ساعت است.

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش ادامه داد: برای آنکه به آموزش‌های در تراز سند تحول برسیم باید تعادلی برقرار کنیم و نیاز به اصلاحاتی است.

الهیارترکمن  با تاکید بر اینکه آماده تعامل با مجلس هستیم، گفت: زمینه‌های تعامل هم باید فراهم باشد و هر زمان مجلس دستور بدهد و آمادگی داشته باشد ما آمادگی داریم که با پیشنهاد مشخص در جلسه شرکت کنیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش نیروی انسانی ساعت آموزشی آموزش و پرورش برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۶۳۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمود منطقی صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران در خاتمه نشست با مدیران آموزش و پرورش استان سمنان با بیان اینکه طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان از سوی بهزیستی استان پیگیری می‌شود، تاکید کرد: توجه به آسیب‌های اجتماعی حوزه دانش‌آموزی محور طرح است.

وی خواستار پیگیری دقیق طرح جامع مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان شد و افزود: ساختارمندی مناسب و یکپارچگی مطلوب در حوزه آموزش و پرورش مزیت استان سمنان در اجرای این طرح است.

مدیرکل بهزیستی استان سمنان با اشاره به اینکه نکته اساسی که در راستای اجرای طرح نظام مراقبت‌های اجتماعی دانش‌آموزان وجود دارد، این است که غربالگری‌ها به‌خوبی انجام شود، گفت: در قالب این طرح گروه‌های در معرض خطر، پرخطر و کسانی‌که نیاز به خدمات فوریتی دارند، به بخش‌های مربوطه ارجاع داده شوند.

منطقی افزود: در سال گذشته، تعدادی ارجاعی از آموزش و پرورش داشتیم که مداخلات لازم در راستای رفع مشکل از سوی بهزیستی این استان انجام شد و از ابتدای سال جاری هم تعدادی از دانش‌آموزان که باید در کارگروه فوریت‌های روانی اجتماعی مورد بررسی و رفع مشکل قرار می‌گرفتند، زیر پوشش قرار گرفتند.

به گزارش مهر، نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان در واقع مجموعه‌ای نظام‌یافته از خدمات و برنامه‌ها شامل غربالگری، آموزش، توانمندسازی و حمایت‌های روانی اجتماعی به‌منظور مراقبت از دانش‌آموزان در برابر رفتارهای پرخطر، آسیب‌های اجتماعی و جرایم از طریق مداخله به‌موقع و مؤثر است.

کد خبر 6088400

دیگر خبرها

  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • بررسی علت بازماندگی از تحصیل ۲۰ گویه در خوزستان
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • تاکید بر برنامه ریزی مدون در حوزه های فرهنگی و اعتقادی دانش آموزان فیروزکوه