Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا خبرگزاری فرانسه نوشت، این ماهواره روز یکشنبه ۱۹ ژوئیه (۲۹ تیر) سوار بر موشک «فالکون ۹» شرکت فضایی «اسپیس ایکس» در یک بازه زمانی حدود سه ساعته که از ساعت پنج بعدازظهر به وقت شرق آمریکا آغاز می شود از مجموعه پرتاب ۴۰ در ایستگاه نیروی هوایی کیپ کاناورال فرستاده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

طبق پیش بینی نیروی فضایی آمریکا،  ۴۰ درصد احتمال بروز طوفان یا ابرهایی که می توانند با پرتاب تداخل داشته باشند، وجود دارد.

ایلان ماسک مدیر عامل شرکت فضایی اسپیس ایکس سه شنبه گذشته پرتاب این ماهواره را به تعویق انداخت و با انتشار پستی در توییتر نوشت که این شرکت با بررسی دقیق همه موارد محتاطانه عمل می کند.

از آنجایی که این ماهواره ارتباطاتی کره جنوبی که «آناسیس ۲» (ANASIS ۲) نام دارد، یک پروژه نظامی است اطلاعات اندکی در مورد آن منتشر شده است.

کیتلین جانسون معاون مدیر مرکز غیرانتفاعی «مطالعات استراتژیک و بین المللی» در واشنگتن دی. سی گفت: کره جنوبی ماهواره مشابه ای را در سال ۲۰۱۳ پرتاب کرد اما این ماهواره به درستی مستقر نشد و در فضا گم شد.

وی افزود: برنامه فضایی ارتش کره جنوبی نوظهور و بسیار محدود است. به نظر می رسد که آناسیس ۲ اولین ماهواره کاملا طبقه بندی شده نظامی آنها باشد.  

 مدیر مرکز غیرانتفاعی «مطالعات استراتژیک و بین المللی همچنین گفت:  این ماهواره به احتمال زیاد مستقیما بر روی شبه جزیره کره قرار می گیرد و ارتباطات ایمن را برای سربازان فراهم می کند.

جانسون خاطرنشان کرد:  از زمان جنگ خلیج فارس، هنگامی که ارتش آمریکا از فناوری فضایی خود به صورت بسیار مؤثری استفاده کرد، سایر کشورها متوجه شده اند که می توانند کارهای بسیار بیشتری انجام دهند.

بر اساس اطلاعات حفظ شده توسط «اتحادیه دانشمندان نگران»،  در دانشگاه کمبریج در آمریکا، کره جنوبی ۱۲ ماهواره در مدار زمین دارد.

«اتحادیه دانشمندان نگران»  (Union of Concerned Scientists)، یک اتحادیه آمریکایی است که در سال ۱۹۶۹ با هدف خلع سلاح و حفظ محیط زیست در دانشگاه کمبریج در آمریکا تأسیس شد. این اتحادیه ۲۵۰ هزار عضو دارد.

کد خبر 531798 برچسب‌ها ماهواره نظامی ایلان ماسک کره جنوبی آمریکا ماهواره

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ماهواره نظامی ایلان ماسک کره جنوبی آمریکا ماهواره کره جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۶۴۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین خطاب به آمریکا: تلافی می‌کنیم

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، چین امروز دوشنبه بحث انتقام‌جویی از آمریکا بابت قانونی کردن مصوبه‌ای را پیش کشید که به تقویت توان نظامی تایوان منجر می‌شود و به دنبال سلب مالکیت صاحب چینی شبکه اجتماعی تیک‌تاک است.

چهارشنبه گذشته، «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا، مصوبه بسته کمک‌های نظامی جدید کنگره را امضا کرد که بخش قابل‌توجهی از آن به اوکراین و رژیم صهیونیستی اختصاص داده‌ شده است.

هم‌زمان، وی لایحه جداگانه‌ای را هم امضا کرد که ضمیمه این مصوبه بود و شامل لغو مجوز تیک‌تاک در آمریکا در صورت امتناع مالک چینی از واگذاری حق مالکیت ظرف مدت ۹ ماه تا یک سال می‌شود.

در همین ارتباط، «لین جیان» (Lin Jian) سخنگوی وزارت خارجه چین، آمریکا را از اجرای بخش‌های منفی این مصوبه که به چین مربوط است، بر حذر داشت.

وی دراین‌باره گفت: اگر آمریکا در ادامه دادن به این مسیر سرسختی به خرج دهد، چین هم گام‌های قاطعانه و قدرتمندی را در راستای دفاع از امنیت و توسعه منافعش بر خواهد داشت.

 آمریکا به‌رغم عدم برخورداری از روابط دیپلماتیک با تایپه، اصلی‌ترین حامی نظامی تایوان است- جزیره‌ای خودمختار که پکن حق مالکیتش را خط قرمز خود می‌داند و بار‌ها به واشینگتن درباره تحریک جریان‌های جدایی‌طلب آن هشدار داده است.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • خراسان جنوبی گنجینه ناشناخته سرمایه گذاری /اکسپو سکوی پرتاب توسعه
  • اولین تصاویر تلسکوپ فضایی اینشتین پروب چین منتشر شد
  • استارلاینر بوئینگ قرار است در 6 می به فضا پرتاب شود
  • چین خطاب به آمریکا: تلافی می‌کنیم
  • نخستین تصاویر اشعه‌ایکس از کاوشگر چشم‌خرچنگی
  • فضاپیمای رباتیک چین در روزهای آینده به ماه می‌رود
  • تصویربرداری ۹۵ درصد از اراضی کل کشور توسط ماهواره پارس
  • زباله فضایی در دام دوربین ماهواره ژاپنی افتاد
  • آزمایش‌های قبل عملیات تاریخی «استارلاینر» با موفقیت اجرا شد
  • شکست حمله نظامی آمریکا در صحرای طبس تجلی حقانیت جمهوری اسلامی بود