Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-27@15:13:43 GMT

چاقی در دوران کودکی به قلب آسیب می‌رساند

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۶۵۸۶۰

چاقی در دوران کودکی به قلب آسیب می‌رساند

پزشکان در بررسی‌های جدید دریافتند چاقی در دوران کودکی به سرعت سلامت قلب را تحت تاثیر قرار می‌دهد و در بزرگسالی شواهدی از گرفتگی و سفتی عروق در چنین افرادی دیده می‌شود.

به گزارش ایمنا، پزشکان استرالیایی با اشاره به شروع بیماری قلبی در سال‌های نخست زندگی، اظهار کردند: شواهدی از گرفتگی و سفتی عروق در کودکانی مشاهده شده که در دوران نونهالی چاق بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متخصصان استرالیایی تصریح می‌کنند: لازم است اقدامات مربوط به سلامت عمومی از دوران اولیه زندگی مورد توجه باشد تا از مشکلات چاقی و اضافه وزن پیشگیری و از بروز خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی در دوران نوجوانی و بزرگسالی جلوگیری شود.

در این بررسی سوابق پزشکیِ بیش از ۱۸۰۰ کودک استرالیایی که وزن و قد آنان هر دو سال یک بار چک شده بود تا فاکتورهای خطرزا در بروز بیماری‌های قلبی این کودکان تعیین شود، مورد مطالعه قرار گرفت همچنین در سن ۱۱ تا ۱۲ سالگی، فشار خون، سلامت عروق خون و سطح کلسترول و گلوکز خون آنان مورد ارزیابی قرار گرفت.

در کودکانی که در دوران کودکی دچار چاقی یا اضافه وزن بوده‌اند شواهدی از سفتی و تنگی عروق‌شان مشاهده شد که می‌تواند این کودکان را در معرض سندرم متابولیک قرار دهد. سندرم متابولیک گروهی از فاکتورهای خطرزای بیماری قلبی است که در کنار هم ظاهر می‌شوند.

محققان استرالیایی اظهار کردند: یافته‌های به دست آمده در راستای درخواست سازمان جهانی بهداشت (WHO) برای اتخاذ اقدامات فوری است تا موضوع چاقی در کودکان از طریق رویکردهای سیستم محور و اجرای سیاست‌ها مورد توجه قرار گیرد.

بنا به گزارش ایسنا، به گفته محققان این سیاست‌ها شامل افزایش مالیات خوراکی‌های فرآوری شده، بهبود سیستم حمل و نقل عمومی و فراهم ساختن فضای مناسب برای پیاده روی و در دسترس ساختن فعالیت‌های ورزشی است

کد خبر 433881

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کودکان قلب آسيب ديده بیماری چاقی توصیه های پزشکی اضافه وزن خطرات سلامتی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۶۵۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غربالگری شنوایی ۱۱هزار نوزاد در خراسان شمالی

دکتر جواد شاهین‌فر با اشاره به تحت پوشش قرار گرفتن ۱۰ هزار و ۹۷۰ نوزاد متولد شده در برنامه غربالگری شنوایی دانشگاه در سال گذشته، اظهار کرد: با توجه آمارهای جهانی کم شنوایی و پیش بینی افزایش این آمار در کودکان، برنامه های بهداشتی پیشگیری، شامل غربالگری برای تشخیص زودهنگام در این گروه سنی در دانشگاه انجام می‌شود. وی با بیان اینکه بر اساس مطالعات انجام شده ۵.۲ درصد از کودکان در بدو ورود به مدرسه و ۱۱ تا ۱۵ درصد از کودکان محصل، نشانه هایی از آسیب شنوایی را دارند، اعلام کرد: برای شناسایی این کودکان، برنامه غربالگری شنوایی جزو برنامه نظام مراقبت بیماری های غیرواگیردار گنجانده شده است؛. در حال حاضر برنامه غربالگری شنوایی نوزادان در هنگام ترخیص از بیمارستان‌های استان توسط شنوایی شناسان و غربالگران آموزش دیده با همکاری سازمان بهزیستی انجام می شود. وی تصریح کرد: طبق آمارها در سال گذشته بیش از ۱۰ هزار نوزاد متولد شده تحت پوشش برنامه غربالگری شنوایی قرار گرفته و ۱۶۳ نوزاد به مرحله مداخله و از این تعداد ۳۵ نوزاد برای درمان از سمعک و ۱۴۲ نوزاد نیز با روش های جراحی و طبی تحت پوشش قرار گرفته اند. دکتر شاهین‌فر، افزایش جمعیت سالمندی، افزایش عوامل خطر مانند ابتلا به عفونت های گوش و دیگر عفونت‌ها از جمله بیماری هایی مانند سرخک و سرخجه، استفاده بی رویه و نابجا از داروهای آسیب رسان به شنوایی، قرار گرفتن افراد در معرض اصوات بلند درمحیط های شغلی و نظامی، استفاده بی رویه از تلفن های همراه و دستگاه های صوتی شخصی را از دلایل اصلی افزایش آمار کم شنوایی عنوان کرد. وی یکی از مهم ترین اقدامات برای محافظت از قدرت شنوایی را انجام مراقبت ‌های شنوایی عنوان کرد و گفت: بدین منظور لازم است واکسیناسیون کودکان علیه بیماری‌های عفونی به موقع انجام شود. همچنین در صورت ابتلا به بیماری و عفونت‌های گوش از خود درمانی خودداری کنند و با مراجعه به پزشک، عفونت به طور کامل درمان شود. رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تاکید کرد: ممانعت از ورود اجسام نوک تیز، استفاده از وسایل محافظت شنوایی در صورت مواجهه شغلی با صداهای بلند و محدود کردن استفاده بی رویه تلفن همراه و وسایلی نظیر هدفون و هدست از جمله مواردی است که برای مراقبت ‌از شنوایی توصیه می شود. وی همچنین توصیه کرد چنانچه فردی در مواجهه با عوامل آسیب‌رسان به گوش و شنوایی قرار دارد باید جهت بررسی وضعیت شنوایی به کارشناسان شنوایی سنجی و یا متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کند. وی با اشاره به ضرورت انجام آزمایشات غربالگری شنوایی در نوزادان به عنوان یکی از وظایف والدین برای مراقبت از شنوایی نوزاد، بیان کرد: از هر هزار تولد زنده، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شوند./ خراسان شمالی _خبرنگار جام جم _اسدالله ابراهیمی

دیگر خبرها

  • تظاهرات ضد صهیونیستی دانشجویان استرالیا 
  • خرافات عجیب ایرانیان دوران قاجار؛ از ناخن هدهد تا آش مخصوص شاه برای جلوگیری از وبا
  • خرافات عجیب ایرانیان دوران قاجار؛ از ناخن هدهد تا آش مخصوص شاه برای جلوگیری از وبا (+عکس)
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • ۱۱ آلاینده بیماری زای مخفی در خانه
  • آخرین وضعیت سلامتی صدیقه وسمقی/ همسر و وکیل صدیقه وسمقی: بینایی او قبل از زندان از دست رفته بود/ وسمقی در زندان دچار بیماری قلبی شده است
  • سینمای سیار کودک و کارگاه آموزش رایانه در خاش افتتاح شد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • درد قفسه سینه نشانه چه بیماری است؟
  • غربالگری شنوایی ۱۱هزار نوزاد در خراسان شمالی