Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل مدیر مرکز مطالعات شهری جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل به رونق صنعت گردشگری استان اردبیل در سایه برنامه‌های جامع گردشگری تاکید کرد.

فرشید پاسدار در گفتگو با ایسنا اظهار کرد: در حال حاضر صنعت گردشگری یکی از بزرگترین و سریع ترین صنایع در حال رشد در سطح جهانی به حساب میآید؛ چراکه با توسعه فعالیتهای گردشگری زمینه برای ایجاد اشتغال فراهم میشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این امر برای کشورهایی که با جمعیت جوان و متقاضی کار رو به رو هستند بسیار مفید است؛ چرا که از هر 10 نفر گردشگر که وارد کشور میزبان میشود یک فرصت شغلی ایجاد میگردد. از سویی باید به این نکته اشاره کرد که اگر بخواهیم در حوزه صنعت شغل ایجاد کنیم باید بالغ بر 400 میلیون تومان در ایران هزینه صرف کرد، این در حالی است که در حوزه گردشگری با صرف میانگین 30 الی 40 میلیون تومان می توان شغل ایجاد کرد.

پاسدار تصریح کرد: از سوی دیگر پیشرفت تکنولوژی و استفاده از هوش مصنوعی در صنعت و کشاورزی باعث شده است تا در افق دوردست انسان بدون نیاز به حمل و نقل و صرف انرژی بالا محصولات و خدمات مورد نیاز خود را تامین کند که این امر باعث به خطر افتادن بسیاری از مشاغل در آینده میشود.

مدیر مرکز مطالعات شهری جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل با بیان اینکه با تسهیل امور و افزایش زمان فراغت، انسان‌ها زمان بیشتری را صرف مسافرت و تفریحات خواهند کرد، خاطرنشان کرد: با توجه به پتانسیل بالای ایجاد اشتغال در حوزه گردشگری و نیز ترسیم تبدیل صنعت گردشگری به صنعت نخست جهان در آینده لازم است در این خصوص برنامه ریزی‌های لازم به عمل آید.

وی با تاکید بر اینکه برنامه ریزی‌های حوزه گردشگری در ایران در سایه تدوین برنامههای جامع گردشگری در سطح ملی، استانی و منطقهای انجام میپذیرد، گفت: در استان اردبیل نیز که به عنوان یکی از 5 استان برتر کشور در قابلیتهای گردشگری مطرح است، در سال 1378 طرح جامع گردشگری جهت برنامه ریزی توسعه این صنعت تدوین گردید. از این رو استان اردبیل را میتوان یکی از استانهای پیشرو در نظام مند کردن صنعت گردشگری در سطح کشور به حساب آورد.

پاسدار ادامه داد: با گذشت بیش از 20 سال از تدوین این طرح جامع، با توجه به تغییرات به وجود آمده اعم از ایجاد زمینه های جدید در صنعت گردشگری در کنار تغییر شرایط و نیز انتظارات گردشگران و سرمایه گذاران نیاز به بازنگری و نوآوری در این طرح جامع را به وجود آورده است.

مدیر مرکز مطالعات شهری جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل ادامه داد: باید این را در نظر داشت که جهت توسعه و رونق صنعت گردشگری استان در کنار ایجاد ظرفیت و شرایط حضور سرمایه گذاران، نیاز به توسعه زیر ساخت ها از جمله خطوط مواصلاتی و روزآمدسازی ناوگان حمل و نقل جاده ای، هوایی و ریلی می باشد.

وی با بیان اینکه توجه به بحث آموزش عمومی و تخصصی در حوزه گردشگری با افزایش ورود گردشگران بیش از پیش لازم به نظر میرسد، اضافه کرد: لزوم توجه به حفظ فرهنگ بومی در کنار حفاظت از محیط زیست مناطق نیز امری لازم و ضروری به نظر می‌رسد.

پاسدار گفت: توجه به این موارد درکنار ضرورت ایجاد زنجیره تامین و زنجیره ارزش افزوده در صنعت گردشگری توجه همه جانبه به تمامی بخشهای اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، زیست محیطی و غیره را در برنامه ریزیها و تدوین برنامهها ضروری میسازد.

مدیر مرکز مطالعات شهری جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل تاکید کرد: می توان از دل بازنگری در طرح جامع موجود مسیری برای شاخص سازی گردشگری استان یا همان برندینگ جهت خلق ارزش مطلوب ما در ذهن گردشگران به وجود آورد.

وی با بیان اینکه اجرای بازنگری طرح جامع گردشگری استان از ابتدای تیر ماه سالجاری به کارفرمایی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل در جهاد دانشگاهی واحد استان اردبیل آغاز گردیده است، گفت: در اجرای این طرح تلاش می شود با توج به ویژگی های جغرافیایی استان در حوزه گردشگری علی الخصوص در مناطق شمالی و جنوبی استان به نگرشی بر مبنای توسعه متوازن دست یابیم.

پاسدار تصریح کرد: اگرچه داشتن نگاهی عملیاتی در این طرح جهت ارائه طرحی اجرایی جزو اولویتهای اصلی پژوهشگران طرح میباشد، لیکن باید توجه داشت که جهت پیاده سازی طرحهایی از این دست نیاز به هماهنگی و همکاری دستگاههای اجرایی و سازمان های متولی و مرتبط با موضوع گردشگری در سطح استان میباشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری صنعت گردشگری طرح جامع گردشگری حوزه گردشگری گردشگری استان صنعت گردشگری جامع گردشگری طرح جامع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۶۸۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری بیش از ۱۰۰۰ جشن در دهه کرامت

دبیر جشن‌های زیر سایه خورشید اصفهان از برگزاری بیش از ۱۰۰۰ برنامه جشن در طول دهه کرامت توسط خادمان کاروان زیر سایه خورشید در استان اصفهان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد توکلی‌زاده از برگزاری جشن‌های «زیر سایه خورشید» با حضور کاروان خدام رضوی در اصفهان خبر داد و اظهار داشت: جشنواره «زیر سایه خورشید» به همت مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی و تشکل‌های عضو شبکه جوانان رضوی برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه این کاروان رضوی برای هفدهمین سال متوالی است که برای برگزاری جشنواره «زیر سایه خورشید» به استان اصفهان می‌آیند، افزود: استان اصفهان از شنبه بیست‌ودوم اردیبهشت‌ماه تا سه شنبه یکم اردیبهشت‌ماه میزبان ۳ کاروان متشکل از خادمین حرم امام رضا (ع) است.

دبیر جشنواره زیر سایه خورشید اصفهان از برگزاری بیش از ۱۰۰۰ برنامه جشن ویژه ولادت امام رئوف در ۱۰ روز در استان اصفهان خبر داد و عنوان کرد: در این مدت کاروان رضوی برای برگزاری برنامه‌های متعدد فرهنگی، مذهبی به همه شهرستان‌ها، شهرها، و تعداد زیادی از روستاهای استان سفر می‌کنند.

توکلی‌زاده با اشاره به اینکه برنامه‌های امسال جشنواره «زیر سایه خورشید» با شعار «با شما سربلندیم» برگزار می‌شود، ادامه داد: این جشنواره در استان اصفهان با همکاری دستگاه‌ها و نهادها وتشکل های مختلف در قالب ستاد برگزاری جشنواره زیر سایه خورشید برنامه‌ریزی شده است.

وی به اهداف برگزاری این جشنواره نیز اشاره کرد و گفت: دهه کرامت و ایام ولادت امام هشتم شیعیان علی ابن موسی الرضا (ع) فرصت مغتنمی برای نشر و ترویج معارف رضوی در جامعه است.

دبیر جشنواره زیر سایه خورشید اصفهان با اشاره به برنامه‌های این کاروان در استان اصفهان، بیان کرد: دیدار با ائمه جمعه، علما و مسئولین استان، دیدار با خانواده‌های معظم شهدا و جانبازان، دیدار با کارکنان ادارات، دیدار با صنعتگران و دیدار با اصناف و بازاریان از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده برای این ایام است.

توکلی‌زاده دیدار و عیادت از جانبازان، بیماران و سالمندان و دیدار با ایتام و کودکان بی‌سرپرست را از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی شده برای این ایام برشمرد و افزود: غبار روبی مزار شهدا، شرکت در دعای ندبه و نماز جمعه، حضور در مدارس و دانشگاه‌ها، حضور در مراکز اصلاح و تربیت و زندان‌ها، حضور در مراکز آموزشی نیروهای مسلح و حضور در بقاع متبرکه از دیگر برنامه‌های کاروان «زیر سایه خورشید» در استان اصفهان است.

وی با اشاره به برگزاری جشن محوری «زیر سایه خورشید» در اصفهان، گفت: جشن بزرگ «زیر سایه خورشید» با حضور اعضای کاروان رضوی و چهره‌های آشنای رضوی در تاریخ یکشنبه سی‌ام اردیبهشت ماه در میدان امام علی علیه السلام شهر اصفهان از ساعت ۲۰ برگزار می‌شود.

کد خبر 751840

دیگر خبرها

  • توسعه باغداری و گردشگری در شهرستان گرمی دنبال می‌شود
  • برگزاری بیش از ۱۰۰۰ جشن در دهه کرامت
  • تصویب طرح جامع دومین شهرک مسکونی دولتی فارس
  • اعتبارات شهرستان‌ها کفاف تکمیل پروژه‌ها را نمی‌دهد
  • هفدهمین کاروان زیر سایه خورشید در راه خوزستان
  • نباید در فرآیند مهاجرت مردم به روستا خلل وارد کنیم
  • طلافروشان، معترضان همیشگی شفافیت
  • رونق فعالیت های فرهنگی اردبیل با محوریت کانون های مساجد
  • جشنواره چومچه خاتون در شهرستان کوثر برگزار می‌شود
  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری