Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- وزیر نیرو گفت: ۱۰ تا ۱۵ سال از شروع دوره این مدیریت که از آن به عنوان مدیریت توامان عرضه و تقاضا یاد می‌شود دور هستیم. تاریخ انتشار: 12:39 - 28 تير 1399 - کد خبر: ۶۳۸۵۲۲ خبرگزاری میزان - بر اساس اعلام پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو؛ «رضا اردکانیان» روز شنبه در نشستی با وزیر آموزش و پرورش که در محل این وزارتخانه تشکیل شد، افزود: وزارت نیرو هم هر چند ارتباط معناداری با وزارت آموزش و پرورش ندارد، اما می‌شود از یک هم افزایی برای این تاثیرگذاری بهره برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی یادآوری کرد: ۴۰ سال پیش وقتی که ثمره خون شهدا به عنوان استقرار یک نظام جدید در کشور به امانت در اختیار ما قرار گرفت شاید ناگفته و نانوشته با این مساله مواجه شدیم که باید نشان دهیم که ما ناتوان از اداره سازمان اداری کشور نیستیم. در بدو امر، نه توان و نه این آمادگی را داشتیم که بخواهیم یک سازمان حکمرانی متفاوتی را جایگزین سازمان موجود کنیم. بیشتر بخوانید: سرمایه‌گذاری در پروژه‌های نمک‌زدایی آب دریا اردکانیان گفت: دو بیماری بزرگ و بر هم تاثیرگذار در این سازمان حکمرانی و اداری کشور وجود دارد که در حال حاضر با جمعیت حدود ۲.۳ تا ۲.۴ برابر چهار دهه پیش می‌توان گفت که اداره کردن به این شکل سخت خواهد بود و این سختی هر روز بیشتر، چالش‌ها پیچیده‌تر و گرفتاری‌ها مضاعف خواهد شد؛ یکی سیستم کاملا" تمرکزگرا و دوم سیستم کاملا" بخشی شده ماست.
وی افزود: تمرکزگرایی و بخشی نگری بر هم، اثر فزاینده و جهت منفی می‌گذارد و توانایی‌های حکمرانی را کاهش می‌دهد.
اردکانیان اضافه کرد: ۴۰ سال است که هنوز در حال تصویب برنامه آمایش سرزمین هستیم؛ جایی که همه بخش‌ها یاد بگیرند با هم کار کنند و یک صورت مساله واحد وجود داشته باشد. چون سازمانی که قبل انقلاب و بعد انقلاب تحویل گرفتیم و کماکان یک سازمان بخشی شده و متمرکز است ما را گرفتار کرده است.
وزیر نیرو ادامه داد: باید در ابتدا بخش‌هایی از این سازمان را که ذاتا" دستگاه‌های بین بخشی هستند از جمله آموزش و پرورش را تقویت کنیم و ساز و کار‌های بین بخشی را در داخل سازمان دولت تقویت کنیم که پیش نیاز آن درک صحیحی از تقویت است. این به معنی تقویت یک تفکر است و من به عنوان وزیر نیرو توفیقم در انجام ماموریت‌ها و انجام وظیفه‌هایم منوط به موفقیت آموزش و پرورش است.
وی تاکید کرد: لازم است ما هر دو بیماری را در جهت اصلاح در یک کار مشترک بین وزارت آموزش و پرورش و وزارت نیرو مورد خطاب قرار دهیم.
اردکانیان افزود: ما با همه آحاد مردم ایران سر و کار داریم و باید بتوانیم از این امکان ارتباط با همه استفاده کنیم. ما می‌توانیم در هر قطره آب و هر ذره انرژی که منتقل می‌شود یک پیام و فرهنگی را سوار کرده و در مقام تمثیل انتقال دهیم و اثرگذار باشیم. وزارت نیرو نیازمند یک ارتباط سازمان یافته با همه مردم است وی گفت: ما اگر در آب و برق مسرف باشیم این در گرانبهاترین و تجدیدناپذیرترین عنصر در اختیار خود یعنی وقت و زمان، اثرگذار خواهد بود. بنابراین وزارت نیرو به عنوان دستگاه دست اندر کار آب و انرژی نیازمند یک ارتباط سازمان یافته با همه مردم است. شاید ۱۰ تا ۱۵ سال از شروع دوره این مدیریت که از آن به عنوان مدیریت توامان عرضه و تقاضا یاد می‌شود دور هستیم.
اردکانیان گفت: اصل گفتگو یک اصل کار میان بخشی است. این یعنی به همدیگر احساس نیاز داشتن و این احساس را ابراز کردن و کار را مشترک دیدن. مساله ما بزرگتر، وسیع‌تر و دامنه‌دارتر است. دستگاهی هستیم که در کار نزدیک با آموزش و پرورش در سطح کشور می‌توانیم نسل آینده مدیران را سالم‌تر، با اخلاق‌تر و کارآمدتر تربیت کرده و این‌ها به ضرورت کار بین بخشی آگاهی یابند.
وزیر نیرو با اشاره به امکان توسعه چنین مدلی در استان‌ها توضیح داد: ما در هر استانی بین ۵ تا ۶ شرکت اعم از آب منطقه‌ای، آب و فاضلاب استان که پیشتر شهری و روستایی بود و از سال گذشته با مصوبه شورای عالی اداری و هیات وزیران این دو یکی شدند، شرکت برق منطقه ای، توزیع برق و در خیلی از استان‌ها یک شرکت نیروگاهی هم داریم که مدیریت نیروگاه‌ها و تولید در آن‌ها را بر عهده دارند، اما یک ساز و کاری در وزارت نیرو در استان‌ها، وجود دارد که هر سال یکی از این شرکت‌ها مسئول انسجام بخشی بین شرکت‌ها انتخاب می‌شود.   اگر بتوانیم این مدل گفتگو را به استان‌ها تسری دهیم یعنی در استان‌ها دستگاه مسئول انسجام بخشی ما بتواند با همکاران شما در یک ساز و کار حداقلی، اما مستمر به هم احساس نیاز پیدا و با هم کار کنند و ما هم در ستاد این کار مشترک را تسهیل کنیم.
وی گفت: قطعا" در نتیجه این گفتگو‌ها ماهی یک بار یا دو بار و یا فصلی یک بار برخی مشکلات اداری هم رفع خواهد شد.
اردکانیان گفت: مساله مهمتر این است که یک تبادل دانش هم صورت می‌گیرد. کسی که تاثیرپذیر نیست نمی‌تواند تاثیرگذار هم باشد. به همان نسبت تاثیرپذیری توانایی تاثیرگذاری را خواهیم داشت.
وی افزود: ما در وزارت نیرو نیازمند این هستیم که با کسانی که در جامعه بیش از ما سر و کار دارند ارتباط داشته باشیم و از این طریق با جامعه مصرف کننده در ارتباط نزدیک‌تری باشیم و از سوی دیگر اطلاعات و دانشی هم در بخش‌های فنی وجود دارد و فرصت‌های بی نظیری است.
وزیر نیرو ادامه داد: می‌توانیم به شکل وسیع وارد عرصه انرژی‌های تجدیدپذیر شویم و مدارس و موسسه‌های آموزش و پروش ما می‌توانند به تجهیزات تولید این نوع انرژی مجهز شوند و یک مدل اقتصادی می‌توان برای آن‌ها طراحی کرد.
اردکانیان گفت: یکی از مشکلات بزرگ ما در سطح کشور پسماند‌ها هستند و در خیلی از مناطق در حال دفن شدن زیر زباله هستیم. مناطق شمالی کشور این گونه است. این ساده‌انگاری است است که فکر می‌کنیم این مساله، مساله یک دستگاهی، چون شهرداری است که باید حلش کنند.
وی افزود: این عرصه‌ها، عرصه‌های مهمی است و اگر پایه‌گذار یک ارتباط سازمانی هدفمند و منظم بین دستگاه آب و انرژی کشور و آموزش و پرورش باشیم جزو باقیات و صالحات خواهد بود.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزارت نیرو اردکانیان گفت آموزش و پرورش وزارت نیرو وزیر نیرو استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۶۸۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت کار بخشی از سهم اشتغال کشور را به فارغ‌التحصیلان اختصاص داده است

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: یکی از برنامه‌های اولویت دار امسال در دولت با مسئولیت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، توجه ویژه به اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی است.

خلیل‌احمد سلامی امروز در دیدار نمایندگان تشکل‌های کارگری و کارفرمایی و اعضای ستاد گرامیداشت هفته کار و کارگر با نماینده ولی فقیه در استان اظهار کرد: حضور فارغ‌التحصیلان در عرصه اشتغال به معنی افزایش بهره‌وری تولید است و در این راستا وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بخشی از سهم اشتغال کشور در سال جاری را به اشتغال فارغ‌التحصیلان اختصاص داده است.

وی افزود: سال گذشته ۳۵ هزار و ۸۴۰ نفر تعهد اشتغال سیستان و بلوچستان بود که با همکاری بین بخشی، فراتر از این میزان یعنی ۳۸ هزار و ۱۳۴ نفر توانستیم محقق کنیم.

رئیس ستاد گرامیداشت هفته کار و کارگر استان ادامه داد: از چهارم اردیبهشت و شروع هفته کار و کارگر، ۳۰۰ عنوان برنامه در سراسر سیستان و بلوچستان با هدف ایجاد شور و نشاط اجتماعی کارگران و خانواده های این عزیزان اجرا شد.

سلامی افزود: پیرو منویات رهبر انقلاب و با پیگیری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، موضوع امنیت شغلی کارگران در حال پیگیری است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رقابت 21 هزار کرمانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • عقب‌ماندگی شوراهای شهر از سایر نهادها هنوز جبران نشده است
  • رقابت بیش از ۲۱ هزار کرمانی درآزمون آموزش و پرورش
  • ۱۴ اردیبهشت؛ آزمون استخدامی کیفیت‌بخشی به آموزش و پرورش
  • نجات پسر ۶ ساله که دچار غرق شدگی شده بود
  • عقب‌ماندگی تعرفه‌های پزشکی نسبت به رشد قیمت تمام شده خدمات
  • وزارت کار بخشی از سهم اشتغال کشور را به فارغ‌التحصیلان اختصاص داده است
  • بخشی از بودجه عمرانی همه دستگاه‌ها صرف آموزش کارگران می‌شود
  • بخشی از بودجه عمرانی دستگاهها صرف آموزش کارگران می‌شود
  • جست‎جو برای یافتن دختر ۴ ساله در کلاله