Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقدامات ویژه پردیس فارابی دانشگاه تهران در دوران بحران بیماری کرونا اعلام شد.

به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، در راستای تعامل دانشگاه با جامعه و مسئولیت‌پذیری اجتماعی، پردیس فارابی دانشگاه تهران در دوران شیوع بحران کرونا با استفاده از ظرفیت بنیاد حامیان، اعضای هیأت علمی و کارکنان این پردیس، اقدامات ویژه‌ای را در زمینه کمک به دانشگاه علوم پزشکی استان قم، ستاد مبارزه با کرونا و کارکنان شرکتی پردیس صورت داده است که بر این اساس، میزان این کمک‌ها در مجموع مبلغ هشتاد میلیون تومان برآورد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تهیه و خرید یک هزار و ۵۰۰ عدد ماسک پزشکی، تهیه و خرید یک هزار عدد ماسک فیلتردار مخصوص، تهیه و خرید ۶۰۰ دست لباس ایزوله مخصوص کادر درمان، تهیه و خرید هزار بسته آب معدنی، تهیه و خرید بسته‌های میوه جهت بیماران بستری در بیمارستان، حمایت از طلبه‌های جهادی مستقر در آرامستان بهشت معصومه (ع) از طریق اهدا و توزیع کارت‌های هدیه و نیز اقلام غذایی مغذی (اعم از عسل، مغز گردو، خرما و میوه) و وعده‌های غذایی به مبلغ هشت میلیون تومان و اهدای هشتاد عدد کارت بانکی صد هزار تومانی به افرادی که داوطلبانه در امور عام‌المنفعه ستاد مردمی مبارزه با کرونا فعالیت می‌کردند را می‌توان از جمله اقدامات انجام شده برشمرد.

همچنین حمایت از کارکنان شرکتی و فاقد درآمد پردیس فارابی دانشگاه تهران از طریق اهدای چهل عدد کارت هدیه پانصد هزار تومانی، توزیع اقلام و مواد غذایی و میوه و بن خرید در چندین نوبت به مبلغ شش میلیون تومان بین کارکنان شرکتی آسیب‌دیده از کرونا، کمک به دانشجویان بی‌بضاعت به مبلغ ۱۰ میلیون تومان و حمایت از دانشجویانی که درگیر بیماری کرونا شدند، معرفی دانشجویان نیازمند جهت دریافت وام کمک هزینه خرید گوشی هوشمند و معرفی کارکنان شرکتی به بانک مهر جهت استفاده از تسهیلات هفت میلیون تومانی با کارمزد ۴ درصد از دیگر فعالیت‌های صورت گرفته در این زمینه است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه تهران فارابی بیماری بحران پردیس فارابی دانشگاه تهران کارکنان شرکتی میلیون تومان تهیه و خرید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۶۸۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی بحران بورس در «ناامیدی سم است»/ ساخت مجموعه مستندی درباره صنعت خودرو در ایران

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مستند «ناامیدی سم است» به کارگردانی رضا پردل و محصول مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی که تا چندی پیش با نام «روبورس» شناخته می‌شد و داستان بحران سازمان بورس در سال‌های ۱۳۹۸ تا ۱۳۹۹ را روایت می‌کند. آریان عطارپور تهیه‌کننده این اثر در گفت‌وگو با خبرنگار آنا درباره این تغییر نام گفت: زمان که اسم فیلم را انتخاب می‌کردیم «ناامیدی سم است» را مدنظر داشتیم اما «روبورس» را، به‌صورت موقت، در زمان عقد قرارداد روی آن نهادیم.

او ادامه داد: «روبورس» اسم دم ‌دستی که در لحظه انتخاب شده بود تا پروژه فقط یک نام داشته باشد اما «ناامیدی سم است» نماینده فضایی‌ست که فیلم می‌خواهد به مخاطب عرضه کند و ارتباط تماتیک با مستند دارد.

 برنامه‌ریزی برای «ناامیدی سم است»

این تهیه‌کننده درباره برنامه خود برای نمایش این مستند بیان کرد: احتمالا با هماهنگی بخش بازرگانی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، افتتاحیه‌ای برای فیلم برگزار شود و سپس در جشنواره‌های پیش رو مثل فیلم کوتاه تهران و هر جای دیگری که دوستان مرکز پیشنهاد کنند، شرکت خواهیم کرد. همچنین درنظر داریم تعدادی اکران خصوصی در جمع‌هایی که به مبلحث اقتصادی مثل بحران بورس علاقه‌مند هستند، برگزار کنیم.

کارگردان «مرجان» در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره فعالیت‌های مستندسازی آینده خود مطرح کرد: مشغول فیلمبرداری مجموعه مستندی درباره صنعت خودرو برای شبکه مستند هستیم که تا ۲ یا سه ماه آینده چند قسمت آن برای پخش آماده می‌شود. تهیه‌کنندگی و کارگردانی این اثر برعهده خودم است.

عطارپور در پایان خاطرنشان کرد: این مجموعه مستند، روایتی چند لایه از تاریخ شکل‌گیری صنعت خودرو در ایران، آسیب‌شناسی وضعیت فعلی و مطالعه تطبیقی درباره صنعت خودرو در ایران و کشورهای صاحب صنعت دیگر مثل کره جنوبی، هند، برزیل و... است.

«ناامید سم است» با نام قبلی «روبورس»، به بحران‌های سازمان بورس در سال‌های ۱۳۹۸ تا ۱۳۹۹ می‌پردازد که این بحران‌ها در بازار سرمایه باعث از دست رفتن بخش زیادی از سرمایه مردم سهامدار شد. این مستند ۲۳ دقیقه‌ای پیامدهای این اتفاق و درگیری مردم با این موضوع را تا امروز بررسی می‌کند.

عوامل این مستند عبارتند از نویسنده و کارگردان: رضا پُردل، تهیه‌کننده: آریان عطارپور، تدوین: آریان عطارپور، فیلمبردار: رضا تیموری، راوی: شهرام درخشان، آهنگساز: نیما پورکریمی، صداگذار: هیراد علوی‌فرد، مشاور علمی: علی شهبازی، تصویرساز پوستر: شادی یوسفی، طراح پوستر: هانا بیات، تولید شده در مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به کرمانشاه سفر می‌کند
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • جزئیات تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی به قرارداد کار معین در سال ۱۴۰۳
  • غذای شرکتی، عاملی برای افزایش تعلق خاطر کارکنان به سازمان
  • مستند «عشق و فلسفه» در مورد زندگی «نادیا مفتونی» استاد فلسفه دانشگاه تهران
  • پرفروش‌ترین سینماهای کشور در فروردین اعلام شد + آمار
  • تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی به قرارداد کار معین در سال ۱۴۰۳
  • بررسی بحران بورس در «ناامیدی سم است»/ ساخت مجموعه مستندی درباره صنعت خودرو در ایران
  • احیاگر فلسفه هنر فارابی به تلویزیون می آید