Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرام علم معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره فعالیت‌های فرهنگی این واحد دانشگاهی در تابستان و سال تحصیلی جدید اظهارکرد: سیاست گذاری ما در سال تحصیلی جدید براساس تصمیم گیری مسئولان سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر حضوری یا غیرحضوری برگزار شدن کلاس‌ها و یا برگزاری 50 درصدی کلاس‌ها به صورت حضوری خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای فعالیت‌های فرهنگی درحال تخصیص 3 بودجه مجزا در حوزه‌های دانشجویی، تربیت بدنی و فرهنگی هستیم. اگر هیچ کلاسی تشکیل نشود، قاعدتا هیچ گونه درآمدی را از بوفه، انتشارات و سایر بخش‌های دانشگاه نخواهیم داشت. به همین دلیل با تشکیل کمیته تولید محتوا، فعالیت‌های فرهنگی را در فضای مجازی ادامه خواهیم داد.

علم ادامه داد: باتوجه به تداوم شرایط کرونا در کشور، تصمیم بر این است که تمامی فعالیت‌های فرهنگی از جمله برگزاری کلاس‌های آموزشی، مسابقات و کارگاه‌های آموزشی را به صورت غیرحضوری و در فضای مجازی جلو ببریم. کارگاه تفسیر سوره شوری که طی چندماه گذشته به صورت مجازی برگزار شد، بازخورد خوبی را میان دانشجویان و همکاران داشت.

معاون فرهنگی دانشجویی واحد یادگار امام خمینی(ره) استقبال دانشجویان از فعالیت‌های فرهنگی مجازی را مثبت ارزیابی کرد و گفت: تعداد قابل توجهی از دانشجویان و کارکنان دانشگاه در مسابقات مجازی شرکت کردند که نشان می‌دهد استقبال از این حوزه بسیار خوب بوده است. همچنین به تمامی نفرات برتر این مسابقات، جوایزی در قالب کارت هدیه داده شده است.

وی با بیان این که تعطیلی دانشگاه‌ها وضعیت فرهنگی کشور را بیش از گذشته خطرناک کرده است تصریح کرد: حضور نداشتن دانشجویان در فضای دانشگاهی و شرکت نکردن در کارگاه‌ها و کلاس‌های آموزشی فرهنگی باعث شده در این حوزه با چالش‌های جدی مواجه شویم. از طرفی فعالیت دانشجویان در فضای مجازی و تهاجم فرهنگی دشمنان، مشکلات را دوچندان کرده است. اخیرا نیز ظهور برخی فرقه‌های نوظهور و جذب دانشجویان در این فرقه‌ها، موضوعاتی است که متولیان فرهنگی کشور باید هشیاری بیشتری داشته باشند.

علم تاکید کرد: درحال حاضر وظیفه ما این است که بیش از گذشته در زمینه فرهنگی تولید محتوا داشته باشیم و تحولات و رویدادهای مختلف فضای مجازی را به طور کامل رصد کنیم تا بتوانیم با استفاده از ایده‌های نوین، برنامه ریزی دقیقی را برای مدیریت و مقابله با جنگ نرم داشته باشیم. به بیان دیگر فضای ایجاد شده درپی شیوع کرونا، تبدیل به تهدیدی در حوزه مسائل فرهنگی شده است.

معاون فرهنگی و دانشجویی واحد یادگار امام(ره) در پایان خاطرنشان کرد: برخی گزارش‌هایی که طی ماه‌های گذشته دریافت کرده‌ایم، اندکی نگران کننده است؛ این شرایط سبب می‌شود که مسئولان مربوطه برای مدیریت این شرایط برنامه مدون داشته باشند تا تبعات آن در آینده، دامن گیر کشور نشود. مسئولان فرهنگی فکرنکنند که با تعطیلی دانشگاه کار آن‌ها سبک شده است، بلکه این شرایط وظیفه سنگینی را بردوش معاونان فرهنگی واحدهای سراسر کشور قرار داده است.

انتهای پیام/

108 / 167 شهرام علم جنگ نرم تهاجم فرهنگی رسانه نوین فرقه‌های نوظهور دانشگاه آزاد واحد یادگار امام خمینی(ره)

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: جنگ نرم تهاجم فرهنگی رسانه نوین فرقه های نوظهور دانشگاه آزاد واحد یادگار امام خمینی ره فعالیت های فرهنگی واحد یادگار امام فضای مجازی کلاس ها فرقه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۶۹۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم

حیدریان فر گفت:دنیای مجازی به دنبال یکسان سازی فرهنگ هاست که متاسفانه باعث از بین رفتن بخشی زیادی از بافت فرهنگی و قومیتی میشود.

حیدریان فر مشاور و استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو _ زهره عرب زاده در رابطه با چالش‌های نوجوانان در شهر‌های جنوبی کشور اظهار داشت: متاسفانه در جنوب کشور به دلیل بدی آب و هوا والدین بیشتر ساعت‌های روز را با فرزندان خود در خانه سپری میکنند و فضای مناسب برای بازی را ندارند و همین مسئله باعث میشود که کودکان و نوجوانان بیشتر زمان خود را با فضای مجازی پر کنند.

متاسفانه دنیای مجازی هم نمایانگر دنیای پر زرق و برقیست که با دنیای واقعی تفاوت زیادی دارد و کودکان و نوجوانان هم به انداره بزرگسالان توانایی درک این موضوع را ندارند.

وی افزود: دنیای مجازی به دنبال یکسان سازی فرهنگ هاست که متاسفانه باعث از بین رفتن بخشی زیادی از بافت فرهنگی و قومیتی میشود.

حیدریان فر ادامه داد: بهترین راه حل ایجاد فضای بیشتر برای بازی و فعالیت کودکان و نوجوانان است. فضا‌های سرپوشیده‌ای که به دور از گرما و آلودگی باشند که بچه‌ها بتوانند مقداری از زمان خود را به فعالیت در مکان‌های مناسب بپردازند.

حیدریان فر با اشاره به دوزبانه بودن کودکان در شهر‌های جنوبی کشور هم گفت که این امر میتواند بر کیفیت یادگیری و تعامل کودکان تاثیر بگذارد که بهترین راه حل همگام و هماهنگ بودن محتوای آموزشی با فرهنگ آن قومیت باشد.

دیگر خبرها

  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم
  • شیعه باید منطق و استدلال را فراگیرد
  • تاکید بر اهمیت اطلاع رسانی در خصوص فضای مجازی
  • تعطیلی دانشگاهی در فرانسه در پی اعتراض دانشجویان حامی فلسطین
  • فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند
  • تعطیلی یک دانشگاه در فرانسه به دلیل اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین
  • تعطیلی یک دانشگاه در فرانسه به دنبال اعتراضات
  • تعطیلی یک دانشگاه در فرانسه بدلیل اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین
  • فضای مجازی باید قانون داشته باشد/لزوم قانونمندی پدیده‌های اجتماعی
  • اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد