Web Analytics Made Easy - Statcounter

اختلافات بین سران اروپایی درباره بسته بازسازی اقتصادی اروپا بعد از بحران کرونا در اولین روز نشست آن‌ها در بروکسل بسیار چشمگیر بوده و هیچ توافقی در این باره حاصل نشد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه "دی سایت" آلمان، سران 27 عضو اتحادیه اروپا مذاکرات خود درباره بسته اقتصادی بازسازی دوباره اروپا بعد از بحران کرونا را شب گذشته بدون دستیابی به نتیجه‌ای به پایان رساندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرار است مذاکرات در این باره امروز ادامه یابد.

سران اروپایی روز گذشته مدت 14 ساعت درباره چارچوب بودجه‌ای اتحادیه اروپا برای هفت سال آینده و بسته کمک اقتصادی کرونایی اروپا مذاکره کردند. برای اولین بار از شروع بحران کرونا این نشست به صورت حضوری در بروکسل برگزار شد.

به گفته دیپلمات‌های اروپایی کشورهای هلند و اتریش همچنان مخالف این مسئله هستند که قسمت اعظم بسته کمکی 750 میلیارد یورویی مد نظر کمیسیون اروپایی به صورت وام بلاعوض به کشورهای بحران زده پرداخت شود.

"آنگلا مرکل"، صدر اعظم آلمان در آغاز این نشست دو روزه شکست مذاکرات در این باره را با توجه به اختلاف آشکار مواضع بعید ندانسته و از اختلافات بسیار زیاد خبر داد.

به گفته دیپبمات‌ها نخست وزیر هلند بر این عقیده بود که اگر بنا باشد مبلغ 500 میلیارد یورو به عنوان وام بلاعوض به کشورهایی مانند ایتالیا و اسپانیا پرداخت شود باید حق وتو ایجاد شود. به اعتقاد وی دریافت کنندگان این کمک‌ها قبل از پرداخت نه تنها باید با اصلاحات مد نظر اروپا موافقت کرده بلکه آن را اجرایی کرده باشند. وی تاکید کرد که برای این منظور باید حق وتو ایجاد شود.

صدر اعظم اتریش هم همچنان با پرداخت 500 میلیارد یورو وام بلاعوض به کشورها مخالفت کرده و تاکید کرد که ما نباید به یک اتحادیه بدهکار در طولانی مدت تبدیل شویم.

وی تاکید کرد: طبیعتا ما می خواهیم منسجم و متحد باشیم اما همچنین منافع پرداخت کنندگان مالیاتی را هم مد نظر داریم.

به نوشته هفته نامه اشپیگل، همچنان این مسئله مشخص نیست که آیا نشست دو روزه سران اروپایی به توافقی درباره چارچوب های مالی آینده اتحادیه اروپا منجر خواهد شد.

بسته کمکی اقتصادی 750 میلیارد یورویی بزرگترین بسته مالی در تاریخ اتحادیه اروپا است.

به گفته یک دیپلمات اروپایی نشست روز گذشته سران اروپایی به دلیل اختلافات موجود به جزئیات نرسید. "آنگلا مرکل"، صدر اعظم آلمان که کشورش ریاست دوره‌ای بر اتحادیه اروپا را بر عهده دارد از همتایان خود خواست که مواضع خود را برای دستیابی به توافقی به هم نزدیک کنند.

وی در این باره گفت: واقعا به آمادگی توافق بالای همه نیاز است تا بتوانیم به آنچه برای اروپا خوب است دست یابیم.

رئیس جمهور فرانسه هم از لحظه های واقعیت سخن گفته و خواستار همبستگی و تعهد کشورها نسبت به این مسئله شد.

ایتالیا هم که کشورش در صورت دستیابی به توافق سود زیادی می کند خواستار دستیابی سریع به این توافق شده و گفت: یک توافق نه تنها به نفع ایتالیا بلکه به نفع همه شهروندان این اتحادیه است. همتای اسپانیایی او هم از نشستی تاریخی سخن به میان آورده است.

نخست وزیر چک هم در این نشست درخواست کرد که از طریق بسته کمک اقتصادی اروپا به صنعت خودرو در این اتحادیه هم کمک شود. نخست وزیر لهستان هم این پیشنهاد که دادن کمک های بلاعوض به پیش شرط هایی گره بخورد را رد کرد.

همه سران اروپایی روز گذشته با ماسک در نشست حضور پیدا کردند. مرکل که روز گذشته 66 امین سالگرد تولدش بود هدایایی را از همتایان خود دریافت کرد.

بیمارستان‌های برزیل در کرونا غرق شده‌اندواکسن کرونای تولید شده در روسیه به‌زودی ثبت می‌شوداختلاف در کاخ سفید بر سر حضور رسانه‌ای ترامپ و اظهارنظر درباره کروناادامه ابتلای نیروهای خارجی به کرونا در افغانستان

کمیسیون اروپایی یک طرح کمکی 750 میلیون یورویی را برای کمک به اقتصادهای آسیب دیده بر اثر بحران کرونا اختصاص داده که حدود 500 میلیون یورو به عنوان وام بلاعوض و 250 میلیون یورو هم به عنوان وام به آن ها پرداخت می شود. کشورهای هلند، سوئد، دانمارک و اتریش مخالف دادن کمک های بلاعوض به کشورهای بحران زده هستند.

اورزولا فون در لاین"، رئیس کمیسیون اروپایی هم درباره عواقب شکست نشست اتحادیه اروپا هشدار داده است. وی در آغاز گفتگوها در این باره در بروکسل گفت: همه دنیا نگاه می کنند تا ببینند آیا ما می توانیم مشترکا در برابر این بحران بایستیم و بر بحران اقتصادی مرتبط با این بیماری غلبه کنیم.

وی همچنین گفت که مردم اروپا انتظار یک راه حل را از این نشست دارند چرا که جایگاه‌های شغلی آن‌ها در معرض خطر قرار دارد. فون در لاین شهروندان را همچنان در معرض خطر ویروس کرونا دانسته و گفت: ما باید یاد بگیریم با این ویروس زندگی کنیم.

رئیس کمیسیون اروپایی همچنین گفت: در این مذاکرات خیلی چیزها در معرض خطر قرار دارد.

انتهای پیام/

R31356/P/S8,89/CT7 واژه های کاربردی مرتبط اتحادیه اروپا ویروس کرونا بیشتر بخوانید... بیمارستان‌های برزیل در کرونا غرق شده‌اند واکسن کرونای تولید شده در روسیه به‌زودی ثبت می‌شود اختلاف در کاخ سفید بر سر حضور رسانه‌ای ترامپ و اظهارنظر درباره کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اتحادیه اروپا ویروس کرونا اتحادیه اروپا ویروس کرونا اتحادیه اروپا میلیارد یورو سران اروپایی بحران کرونا وام بلاعوض روز گذشته بسته کمک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۶۹۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست مقدماتی اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در گامبیا

نشست مقامات ارشد سازمان همکاری اسلامی برای آماده سازی اسناد پانزدهمین اجلاس سران این سازمان در بانجول پایتخت گامبیا از روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ آغاز بکار کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در این نشست که با موضوع اصلی «ارتقای وحدت و همبستگی از طریق گفتگو‌ پیرامون توسعه پایدار» برگزار می‌شود، مسایل و چالش‌های مختلف جهان اسلام به ویژه موضوع فلسطین و وضعیت جاری در باریکه غزه مورد بحث و بررسی قرار گرفته و در مجموع سه سند شامل پیش نویس قطعنامه فلسطین، پیش نویس بیانیه بانجول و پیش نویس سند نهایی نشست سران برای تصویب به ترتیب به نشست شورای وزیران امور خارجه و سپس اجلاس سران ارایه خواهد شد. 

نشست شورای وزرای امور خارجه سازمان همکاری اسلامی طی روزهای 13 و 14 و نشست سران نیز طی روزهای 15 و 16 اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.

گامبیا میزبان پانزدهمین نشست سران سازمان همکاری اسلامی، کشوری اسلامی با حدود دو‌ و نیم میلیون نفر جمعیت در منطقه غرب آفریقا واقع شده است. این کشور قرن ها مستعمره بریتانیا بود و در فوریه 1965 به استقلال رسید. گامبیا ریاست نشست سران سازمان همکاری اسلامی را به مدت سه سال از عربستان سعودی تحویل خواهد گرفت.

از جمهوری اسلامی ایران هیاتی به ریاست رضا نجفی معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه در نشست مقامات ارشد سازمان همکاری اسلامی شرکت کرده‌است.

همکاری اسلامی: حق وتو آمریکا، ناقض مفاد سازمان ملل متحد است

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مرکز عملیات هوشمند و فعال اقتصادی در کشور تشکیل شود
  • چالش های اتحادیه اروپا در خاورمیانه چیست؟/ نگاه بروکسل به پرونده هسته ای ایران با اسرائیل متفاوت است/ اتحادیه اروپا می تواند با ایران در مقابله با تهدیدهای مشترک همکاری کند
  • چالش سخت آرسنال برای حفظ یکی از بهترین استعدادهای آکادمی‌اش
  • بسته یک میلیارد یورویی اتحادیه اروپا برای حمایت از لبنان
  • فعال سیاسی اصلاح طلب: تحولات جهانی به سود ایران است
  • تاکید کشورهای عربی و اروپایی بر پایان جنگ غزه و راه‌حل ۲دولتی در نشست ریاض
  • صعود رئال مادرید به فینال لیگ قهرمانان اروپا در شب تساوی 2-2 مقابل بایرن مونیخ (2018/5/1) / فیلم
  • تحولات جهانی به سود ایران است
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • نشست مقدماتی اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در گامبیا