Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار چرام برخی مشکلات اشاره کرد و گفت: نبود بیمارستان یکی از مهم‌ترین مشکل درمان مبتلایان به کوید ۱۹ در شهرستان چرام است مراجعه بسیاری از بیماران ما در شرایط فعلی به بیمارستانهای شهرستان‌های دیگر موجب انتقال کرونا ویروس شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از چرام، هادی فتاحی اصل ظهر امروز در مراسم تکریم و معارفه رئیس شبکه بهداشت شهرستان چرام با بیان اینکه بحث اساسی جهان،کشور، استان و شهرستان ما امروز انتشار دوباره و پیک جدید کرونا ویروس است،اظهار کرد: کوید ۱۹ یک بیماری ناشناخته بوده که تاکنون هیچ کشوری نتوانسته به طور قاطع این ویروس را بشناسد و فقط تاکید بر رعایت پروتکل های بهداشتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار چرام ضمن تشکر از زحمات علی جعفری رئیس سابق شبکه بهداشت و درمان چرام و با بیان اینکه وی با توجه به رشته و تخصصی که داشتند بهترین فعالیت ها را در این ایام انجام دادند، عنوان کرد: تنها شهرستانی بودیم که استفاده از ژل را در کنار صندوق های رای استفاده کرده و انتخابات را بدون انگشت برگزار کردیم و بهترین بیماریابی را در چرام داشتیم.

وی با اشاره به این مطلب که تغییر و تحولات طبیعی است،گفت: هدایت نیا رئیس جدید شرایط سختی در پیش دارند،باید تلاش کرده،تازه نفس و شبانه روز پای کار باشد،از جمله اقداماتی باید مد نظر داشته باشد بحث بیمارستان چرام است.

فتاحی اضافه کرد: مشکل نبود بیمارستان را در این ایام به صورت شفاف و ملموس مشاهده کردیم، مراجعه بسیاری از بیماران ما در شرایط فعلی به بیمارستانهای شهرستان‌های دیگر در این شرایط خود ناقل کرونا ویروس شدند.

فرماندار چرام با تاکید این مطلب که تقسیم بندی ها باید بر اساس نیاز باشد،خاطرنشان کرد: جاهایی هست که ترافیک نیرو زیاد بوده و برخی جاها فضای خالی داریم که باید ساماندهی شود،تجهییز شبکه ها و درمانگاه ها مد نظر قرار گیرد.

این مسئول با بیان اینکه شبکه بهداشت باید در حوزه بهداشت بدرخشد،گفت: شرایط برای حضور پزشکان و خصوصا متخصصان در چرام مهیا شود.

وی همچنین خطاب به مسئولان استانی گفت: مسئولان شرایط را برای اختیارات مدیران شهرستان فراهم کنند چرا که مدیر باید اختیار داشته باشد و در چارچوب قانون در راستای خدمت گذاری کار کند.

انتهای پیام/۸۲۰۰۲

منبع: فارس

کلیدواژه: بیمارستان ویروس بهداشت بیماری کرونا ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۶۹۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • تجهیز بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان هشترود به دستگا‌های جدید
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • تامین ۵ هزار میلیارد ریال برای تکمیل ۶۱ طرح آبرسانی کهگیلویه و بویراحمد
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • امسال و سال آینده رزن ورودی بهورز خوبی خواهد داشت
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • رقابت قرآنی ۱۲۰۰ دانش‌آموز و معلم در کهگیلویه و بویراحمد
  • میزان پیشرفت طرح‌های خدمات بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم ۵۵۰ درصد بوده است
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت