Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به نزولی شدن سیر کرونا در استان در هفته گذشته، گفت: خروج از وضعیت «قرمز» کرونا زمان‌بر است و هنوز در وضعیت قرمز به سر می بریم.

دکتر محمودرضا مرادی در جلسه امروز(28تیر) ستاد مدیریت و مقابله با کرونا استان کرمانشاه با اشاره به بهبود وضعیت کرونا در استان نسبت به چند هفته گذشته، گفت: در حال حاضر شاهد سیر نزولی، اما  آرام کرونا در استان هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در 24 ساعت گذشته 45 نفر در مراکز درمانی استان بستری و 55 نفر از این مراکز ترخیص شدند.

مرادی تصریح کرد: هم اکنون 320 نفر در مراکز درمانی استان بستری هستند که از این تعداد 51 مورد در ICU بستری بوده و 22 نفر آنها اینتوبه بوده و به دستگاه اکسیژن وصل هستند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مجموع بستری های کرونا در استان را تا به امروز 8647 مورد اعلام و تصریح کرد: در مجموع طی مدت شیوع کرونا متاسفانه 391 فوتی ناشی از بیماری داشته ایم.

«اسلام آبادغرب» و «سنقر» در صدر شهرستان‌های کرونایی

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه در ادامه در خصوص تشریح وضعیت کرونا در استان گفت: در خصوص رنگ های اعلامی از سوی ستاد ملی کرونا وضعیت به اینصورت است که اگر به ازای هر 100 هزار نفر جمعیت، کمتر از یک نفر بستری شود وضعیت سفید، بین یک تا سه نفر وضعیت زرد و بیشتر از سه نفر وضعیت قرمز است.

وی افزود: در حال حاضر در استان به ازای هر 100 هزار نفر، 3.5 نفر بستری داریم و این یعنی هنوز وضعیت قرمز ادامه دارد و خروج از این وضعیت هم زمان بر خواهد بود، چرا که باید این وضعیت به مدت دو هفته ادامه داشته باشد و در طول این دو هفته تعداد بستری‌ها از سه نفر بیشتر نشود.

مرادی خاطرنشان کرد: در بین شهرستانها در حال حاضر اسلام آبادغرب و سنقر و کلیایی بیشترین و کنگاور کمترین آمار مبتلایان را دارد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه به رویدادهای پیش رو در ماه های مرداد و شهریور اشاره و تصریح کرد: در این دو ماه برگزاری چندین آزمون سراسری و عزاداری‌های ماه محرم و صفر را در پیش داریم و مدارس و دانشگاه ها هم قرار است از 15 شهریور ماه بازگشایی شوند و باید برای همه این موارد آماده باشیم.

مرادی تصریح کرد: از هم اکنون پروتکل های بهداشتی عزاداری های ماه‌های محرم و صفر و نیز پروتکل های بهداشتی مربوط به برگزاری آزمون های سراسری در استان تدوین شده است.

وی افزود: نیاز داریم این پروتکل‌ها تصویب و بصورت پیشنهاد به ستاد ملی کرونا ارسال شود.

این مسئول در پایان با تقدیر و قدردانی از دستگاه های مختلف از جمله سپاه، نیروی انتظامی، تامین اجتماعی و ارتش گفت: در حال حاضر بیمارستان های این اُرگان ها، بجز ارتش پذیرای بیماران کرونایی هستند و هنوز احتیاجی به بیمارستان ارتش نداشته ایم و امیدواریم با کاهش سیر مبتلایان در آینده هم نداشته باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی كرمانشاه منطقه کرمانشاه کروناویروس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه رییس دانشگاه علوم پزشکی کرونا در استان حال حاضر وضعیت قرمز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۶۹۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران و اسلام آباد؛ فرصت‌های پیش رو برای همکاری

جمعیت، وسعت و همسایگی و همچنین قدرت بالای نظامی از جمله ویژگی‌هایی هر دو کشور محسوب می‌شود و از این رو تلاش‌هایی زیادی صورت می‌گیرد تا میان اسلام آباد و تهران تنش بوجود آید و طبعا بروز هر گونه تنشی میان دو کشور برای هر دو خطرناک است.

این نکته را باید در نظر داشت که هر دو کشور دارای دشمنان و رقیبان سنتی هستند. هند رقیب اصلی پاکستان بشمار می‌رود و از سویی دیگر اسرائیل هم دشمنی سنتی ایران محسوب می‌شود و طی هفته‌های اخیر هم شاهد افزایش تنش میان جمهوری اسلامی و رژیم صهیونیستی بودیم. مضاف بر اینکه برای ایران رقبای منطقه‌ای دیگری هم وجود دارد.

موضوع دیگر اقتصادی است. در شرایط کنونی پاکستان به لحاظ اقتصادی وضعیت خوبی ندارد و علاوه بر اینکه جمهوری اسلامی هم سال‌ها است که درگیر تحریم است و طبعا بعد از اجرایی کردن قانون صلح قرن ۲۱ از سوی ایالات متحده ممکن است با تشدید فشار‌ها از سوی غرب مواجه شویم؛ بنابراین طبیعی است که دو دولت برای همکاری با هم در حوزه‌های مختلف اقتصادی تعاملاتی داشته باشند.

نکته دیگر اینکه هر دو کشور در نواحی مرزی با گروه‌های تجزیه طلب مواجه هستند و علاوه بر اینکه پدیده تروریسم هم از جمله مسائلی است که به عنوان یکی از مشکلات سر راه هر دو کشور وجود دارد و بنابراین همکاری در این حوزه‌ها حتما باعث ارتقای وضعیت امنیتی در نواحی مرزی میان دو کشور خواهد شد. 

 از این رو، اقتضای وضعیت جاری و همچنین مبتنی بر واقعیت‌های موجود گسترش روابط و تعاملات میان ایران و پاکستان است. مضاف بر اینکه هر دو از پیشینه تاریخی خوبی در حوزه روابط سیاسی و امنیتی برخوردارند.

طبعا گسترش روابط میان اسلام آباد و تهران بر نوع تعاملات آن‌ها با دیگر همسایگان هم تاثیرگذار خواهد بود. در واقع ایران و پاکستان مطلقا در حوزه افغانستان رقیب هم محسوب نمی‌شوند و هر دو کشور می‌توانند برای رسیدن ثبات در افغانستان با هم همکاری خوبی داشته باشند. 

نگاهی به گذشته نشان می‌دهد که ایران و پاکستان هر دو از تاریخچه درخشانی در حوزه روابط همسایگی برخوردارند و بویژه در حوزه استراتژیکی می‌توانند تعاملات خود را گسترش دهند.

دیگر خبرها

  • وضعیت قرمز هوا در دو ایستگاه اصفهان
  • وضعیت مقاوم‌سازی ۱۳ شهرستان کرمانشاه بالاتر از میانگین کشوری
  • آخرین وضعیت شاخص فضای کسب و کار کرمانشاه
  • بهبود ۹ پله‌ای رتبه فضای کسب و کار کرمانشاه
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال
  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال در کرمانشاه
  • تهران و اسلام آباد؛ فرصت‌های پیش رو برای همکاری
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • با نگاه منصفانه می‌توان جمله به‌قله نزدیک می‌شویم رهبر انقلاب را بهتر درک کرد