Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@13:11:10 GMT

عضویت زنجان در مجمع کلانشهرها پذیرفته شد

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۷۰۶۶۰

عضویت زنجان در مجمع کلانشهرها پذیرفته شد

شهردار زنجان گفت: شهرداری زنجان به عضویت مجمع شهرداران ایران درآمد.

حبیب الله یگانه در گفت و گو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه کلانشهر یا همان مادرشهر به شهری اطلاق می‌شود که جمعیت آنها به ۵۰۰ هزار نفر رسیده باشد، اظهار کرد: براساس متن نامه و تقاضای این شهرداری از مجمع کلانشهرهای کشور و مصوبه شورای عالی معماری شهرسازی ایران زنجان به آستانه جمعیتی ۵۰۰ هزار نفر رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: هدف ما از این اقدام تبادل تجربیات شهرداری‌های موفق و افزایش توان علمی و تخصصی در اجرای پروژه‌های اجرایی و خدماتی و فرهنگی ترافیکی است.

شهردار زنجان با بیان اینکه پیوستن به این مجمع می‌تواند در ساختار سازمانی تغییراتی ایجاد شود، افزود: دولت معمولاً به شهرهای بالای ۵۰۰ هزار نفر تسهیلات بیشتری ارائه می‌دهد.

یگانه خاطرنشان کرد: کمک دولتی به شهرهای کوچک و زیر ۵۰ هزار نفر شامل یارانه و کمک خرید ماشین آلات است که این یارانه در شهرهای بالای یک میلیون نفر برای مترو و قطار شهری تعریف شده است.

وی با بیان اینکه شهر زنجان هیچکدام از مشخصه‌های شهرهای بزرگ ازجمله منوریل و مترو را ندارد، اضافه کرد: برای شهر زنجان اصلاً ایجاد مترو و مونوریل توجیه اقتصادی ندارد.

شهردار زنجان تاکید کرد: دولت در شهرهای بالای یک میلیون نفر کمک‌هایی در خصوص حمل و نقل عمومی می‌کند و در شهرهای زیر یک میلیون نفر فعلاً کمکی در این خصوص انجام نمی‌شود.

یگانه با بیان اینکه اگر حتی جمعیت زنجان از ۵۰۰ هزار نفر هم بیشتر شود شامل کمک دولت در زمینه حمل و نقل عمومی نمی‌شود گفت: در شهر زنجان هدف ما از پیوستن به مجمع کلانشهرها تنها استفاده از تجربیات، توان فنی و تخصصی شهرداری‌های موفق است تا بتوانیم از کمیسیون‌های تخصصی این مجمع که شامل کمیسیون برنامه ریزی، حقوقی، خدمات شهری، سرمایه گذاری و مشارکت شهرسازی و معماری و فرهنگی است برای پیگیری حق و حقوق شهر و شهروندان استفاده کنیم؛ همچنین عضویت زنجان در این مجمع گام مهمی است تا با وضعیت فعلی و با افزایش قیمت مصالح پروژه‌ها تکمیل و اجرا شود.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا با پیوستن به مجمع کلانشهرهای کشور یک قدم به کلانشهر شدن زنجان نزدیک شده‌ایم، گفت: نخیر، اینکه جمعیت شهر زنجان به بیش از ۵۰۰ هزار نفر رسیده است یک پتانسیل جمعیتی است؛ عضویت زنجان در مجمع کلانشهرها نیز مسئله‌ای نیست که شهردار باعث آن باشد بلکه ناشی از رشد جمعیتی شهر است و اکنون امکان استفاده از مزایایی آن فراهم شده است.

کد خبر 434280

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران شهروند حقوق شهروندی مشارکت شهروندان مدیریت شهری فرهنگ شهروندی آموزش شهروندی شهرداری زنجان مجمع کلانشهرها شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ۵۰۰ هزار نفر شهر زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۷۰۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمیله علم‌الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت

به گزارش جماران؛ رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران اعلام کرد: شورای راهبردی این دانشکده با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی در حال شکل‌گیری است.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر فاطمه یزدیان، رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران با اعلام این خبر گفت: شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران نیز مانند شوراهای راهبردی سایر دانشکده‌های تازه تاسیس که با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی مرتبط با موضوع هر دانشکده شکل گرفته‌اند، در حال شکل‌گیری است.

وی افزود: دانشگاه تهران در راستای سیاست‌های دولت مردمی برای اعمال سیاست‌های حمایتی جهت استحکام و ترفیع نهاد خانواده، برنامه جامعی را در این خصوص با محوریت دانشکده علوم خانواده طراحی و به اجرا در آورده است که از آن جمله می‌توان به ساخت و بهره‌برداری مهد کودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران، شروع عملیات احداث پانصد واحد خوابگاه دانشجویی متاهلین و همچنین تاسیس مرکز ازدواج و خانواده دانشگاه تهران اشاره نمود. 

یزدیان با اشاره به اینکه شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری است، گفت: برای شکل‌گیری قوی دانشکده علوم خانواده، مدیریت دانشکده با پیشنهاد صدور احکامی برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی به استقبال تشکیل این شورا رفته است و حضور شخصیت‌هایی نظیر دکتر جمیله سادات علم‌الهدی و دیگر چهره‌ها و اساتید در این شورا را مایه تقویت دانشکده در راستای برنامه‌های جامع خانواده محوری دانشگاه می ‌داند.

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: پیشنهاد و مطالعات مفصل مربوط به تأسیس دانشکده علوم خانواده توسط جمعی از اساتید مبرز حوزه خانواده و تعلیم و تربیت از جمله خانم دکتر علم‌الهدی که استاد تمام فلسفه تعلیم و تربیت هستند، مطرح و دنبال شد. با توجه به اشراف این اساتید بر روی موضوع، از ایشان خواسته شد که در راه‌اندازی و فرآیند جذب و همچنین شورای راهبردی دانشکده نیز کمک کنند.

وی افزود: این درخواست با خانم دکتر علم‌الهدی نیز مطرح و از ایشان خواسته شد که در شورای راهبردی و هیئت جذب دانشکده علوم خانواده حضور داشته باشند که ایشان اعلام نمودند به علت مشغله علمی، امکان وقت گذاشتن برای این کار را نداشته و لذا این پیشنهاد را نپذیرفتند.

دیگر خبرها

  • هشتمین مرحله قرعه‌کشی سپرده سبای بانک پارسیان برگزار شد
  • ۴۲۰ مقاله در سی‌امین کنفرانس بین المللی هسته‌ای ایران پذیرفته شد
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • داوطلبان عضویت در هیات مدیره موسسه ملل مدارکشان را تحویل بدهند
  • جمیله علم‌الهدی عضویت در هیات جذب دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت + جزئیات
  • مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه عضویت فلسطین را به رأی می‌گذارد
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • جمیله علم‌الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • نخستین کنگره ملی ایران شناسی برگزار می‌شود
  • تعرفه عضویت در باشگاه انقلاب خبرساز شد