Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-30@12:44:00 GMT

هر درد عضلانی نشانه ابتلا به کروناست؟

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۷۱۵۱۳

هر درد عضلانی نشانه ابتلا به کروناست؟

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، صادق گودرزی متخصص بیماری‌های عفونی گفت: این روزها بسیاری از افراد به دلیل خستگی، تعریق زیاد و قرار گرفتن در برابر وسایل سرمایشی، خستگی، کمبودهای ویتامین و غیره احساس درد عضلانی دارند که نمی‌تواند به تنهایی علامت ابتلا به کرونا باشد و لازم نیست به مراکز درمانی مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در صورت احساس درد عضلانی باید افراد استراحت کرده و هر گونه فشار عصبی و استرس را در خود کنترل کنند و تغذیه درست شامل میوه‌ و سبزی، پروئین، لبنیات و غیره داشته باشند و نگرانی به خود راه ندهند.

وی تب یا لرز، سرفه، تنگی نفس یا اختلال در تنفس، کوفتگی عضلات یا بدن، سردرد، از دست دادن حس بویایی یا چشایی، گلودرد، گرفتگی یا آبریزش بینی، حالت تهوع یا استفراغ و اسهال را از علائم جدی ابتلا به ویروس کرونا دانست و بیان کرد: هنوز واکسنی برای پیشگیری از کرونا تولید نشده است به همین دلیل به مردم توصیه می‌کنیم از حضور در مهمانی‌های بزرگ و تجمعات انبوه خودداری کنند، با افراد مریض یا دارای علائم تماس نزدیک برقرار نکنند و تا دو متر از آن‌ها فاصله بگیرند و تا حد امکان در خانه بمانند و به خصوص اگر خطر بروز بیماری جدی در آن‌ها بالاست بین خود و دیگران (تا دو متر) فاصله ایجاد کنند.

این پزشک ادامه داد: دست‌های خود را به طور مرتب به مدت ۲۰ ثانیه با آب و صابون بشویید یا از مایع ضدعفونی‌کننده حاوی الکل ۷۰ درصد استفاده کنید. در مکان‌های عمومی مانند خواربارفروشی که دوری از تماس نزدیک با دیگران دشوار است ماسک بزنید و بهتر است از ماسک پارچه‌ای غیرجراحی استفاده کنید.

به گفته گودرزی، هنگام عطسه یا سرفه جلوی دهان خود را با آرنج یا دستمال بپوشانید، دستمال آلوده را دور بیندازید و فورا دستان خود را بشویید، به چشم، بینی و دهان دست نمالید و در صورت ابتلا به بیماری ظرف، لیوان، حوله، وسایل خواب و سایر موارد خانگی را از دیگران جدا کنید.

وی افزود: مردم باید از انجام کارهای غیر ضرور در خارج از خانه و حضور در مکان‌های پرازدحام جلوگیری کنند و از برقرار ارتباط‌های مستقیم و دست دادن در برخوردها خودداری کنند، زیرا مهم‌ترین اقدام برای مقابله با این ویروس جدی گرفتن نکات بهداشت فردی از سوی تک‌تک افراد است.

کد خبر 531973 برچسب‌ها كروناويروس بیماری - درد

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس بیماری درد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۷۱۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الکل‌های دست‌ساز و قاچاق زمینه‌ساز بروز مسمومیت

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، شاهین شادنیا، درباره افزایش موارد مسمومیت با الکل‌های سمی، اظهار کرد: اغلب موارد، مسمومیت‌هایی هستند که به بهانه تفریح، اقدام به مصرف مشروبات دست ساز و سمی کرده‌اند.

وی با بیان اینکه در کشور ما تولید و واردات مشروبات الکلی ممنوع است، افزود: الکل‌هایی که به صورت دست‌ساز تولید و یا قاچاق وارد کشور می‌شوند زمینه‌ساز بروز مسمومیت‌های خطرناک می‌شوند.

شادنیا گفت: ماده اصلی در مشروبات الکلی «اتانول» است که در مقدار و مصرف مشخص معمولاً باعث بروز مسمومیت‌های جدی در افراد نمی‌شوند.

رییس بخش مسمومین بیمارستان لقمان حکیم با تاکید بر اینکه مصرف الکل اتیلیک یا اتانول در اغلب موارد سمیت جدی و خطر مرگ و میر برای افراد ندارد، اضافه کرد: صرفاً مصرف بیش از حد این مشروبات الکلی می‌تواند خطرناک باشد.

وی با بیان این موضوع که مشروبات الکلی که به صورت قاچاق وارد کشور و یا به صورت غیرمجاز تهیه می‌شوند خطرات جدی برای مصرف کننده به همراه دارند، ادامه داد: معمولاً افراد سودجو در مراحل ساخت این مواد از الکل‌های حاوی متانول و یا سایر الکل‌های سمی استفاده می‌کنند و همین موضوع زمینه‌ساز بروز مسمومیت شده است.

شادنیا با بیان اینکه به طور کلی مصرف بیشتر از حد مشروبات الکلی حاوی اتانول (الکل اتیلیک) با نشانه‌هایی همراه است، گفت: اختلال تعادل، ناهماهنگی بین فعالیت‌های عضلانی و مغزی، پرخاشگری، خواب آلودگی و یا افت قندخون از نشانه‌های مصرف این مشروبات الکلی است.

وی با تاکید بر اینکه به دنبال مصرف مشروبات الکلی حاوی اتانول و به محض بالا رفتن سطح آن در خون، علایم مسمومیت سریع ایجاد می‌شود، گفت: در مورد الکل‌های سمی و غیر استاندارد مشکل اینجا است که این مواد سمی در فاز اولیه بعد از مصرف نشانه یا علامت خاصی ندارند و وقتی این مواد سمی وارد بدن می‌شوند، شروع به متابولیزه شدن می‌کنند و سپس باعث بروز علایم مسمومیت می‌شوند.

شادنیا با بیان اینکه ایجاد علایم مسمومیت با متانول زمانبر است، افزود: عمده بیماران بین ۱۲ ساعت و یا حتی در مواردی تا ۷۲ ساعت بعد از مصرف این الکل‌های سمی دچار نشانه‌های مسمومیت می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه مصرف مشروبات الکلی سمی با درجاتی از اختلال بینایی همراه است، عنوان کرد: افراد به دنبال مصرف اینگونه از مشروبات، معمولاً بعد از چند ساعت به یکباره دچار تاری و یا سیاهی دید می‌شوند. نشانه‌هایی مثل برفکی شدن دید و یا مگس پران و متاسفانه در شرایط وخیم‌تر شدن مسمومیت، کوری مطلق از مهم‌ترین عارضه‌های مصرف مشروبات الکلی سمی و دست ساز حاوی متانول است.

شادنیا با بیان اینکه مراجعه سریع به مراکز درمانی به دنبال مسمومیت با مشروبات الکلی ضرورت دارد، تاکید کرد: بسیاری از افراد با فرض اینکه با گذشت زمان نشانه‌های مسمومیت کمتر می‌شود در همان ساعات اولیه به مراکز پزشکی مراجعه نمی‌کنند، این کار می‌تواند باخطرات جدی همراه باشد، که آسیب‌های چشمی، کوری، کاهش سطح هوشیاری و حتی مرگ از جمله آن است.

وی در پایان با یادآوری اینکه نشانه‌های مسمومیت با الکل‌های سمی با تاخیر بروز می‌کند، افزود: نکته مهم درباره الکل‌های سمی این است که هر فردی که از این مشروبات استفاده کند، دچار مسمومیت می‌شود؛ بنابراین میزان مصرف عامل تعیین کننده در بروز نشانه‌ها و آسیب نیست، مصرف این الکل‌های سمی در هر اندازه‌ای خطرناک است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عامل خطر ابتلا به آلزایمر شناسایی شد
  • مصرف الکل‌های سمی در هر اندازه‌ای خطرناک است
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد
  • الکل‌های دست‌ساز و قاچاق زمینه‌ساز بروز مسمومیت
  • مو روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است