Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرکل آموزش  و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه رشد فزاینده جمعیت و حاشیه نشینی در شهرک‌های اقماری بیرجند شرایط را بحرانی وجدی کرده است گفت: خطر دو نوبته‌شدن بیخ گوش مدارس متوسطه است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، یکی از جدی‌ترین مشکلات در حاشیه شهرها و مسکن‌های مهر کمبود فضای آموزشی و فرهنگی است بیشتر از همه به ساکنان تحمیل می‌شود و هر سال در ایام تابستان دغدغه‌ای بزرگ برای مسئولان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دغدغه اینکه چطور می‌شود در شهرک‌های اقماری و حاشیه شهر بیرجند که جمعیت زیادی را در خود جای داده است مشکل کمبود فضای آموزشی را رفع کرد و چه بسا چاره این مشکلات در وضعیت فعلی دو نوبته شدن مدارس است.

محمد علی واقعی مدیرکل آموزش وپرورش خراسان جنوبی صبح امروز در جلسه شورای شهر بیرجند  اظهار داشت: وضیعت فضاهای آموزشی مرکز استان با توجه به رشد فزاینده جمعیت و رونق حاشیه نشینی در شهرک‌های اقماری بیرجند، بحرانی و جدی است.

وی با بیان اینکه کمبود فضا و درآمدزایی از مشکلات دیگر آموزش و پرورش در تأمین هزینه‌های ساخت، تجهیز و نگهداری فضاهای آموزشی است افزود: برای تأمین زمین برای احداث مسکن فرهنگیان رایزنی‌هایی با اداره کل مسکن و شهرسازی انجام شده اما هنوز اقدامی نشده است.

کمبود کلاس درسی در بیرجند تا احداث 170 هزار واحد مسکن فرهنگیان خراسان جنوبیشهرک‌های اقماری شهرستان بیرجند با کمبود کلاس درس روبه‌رو استشهرستان بیرجند با کمبود کلاس درس روبه‌رو است

مدیرکل آموزش وپرورش خراسان جنوبی اجرای طرح "آجر به آجر" برای ترغیب خیرینی که بضاعت مالی لازم برای احداث یک فضای کامل آموزشی را ندارند اما مایلند در امر مقدس مدرسه سازی سهیم باشند را مناسب دانسته و گفت: با اجرای طرح آجر به آجر و جمع‌آوری قطره قطره کمک‌های خرد خیرین می‌توان طرح‌های نیمه تمام را کامل کرد.

واقعی افزود: رشد جمعیت و کمبود فضای مجازی سبب شده تا در بیرجند با مشکلاتی مواجه شویم و این در حالی است که در سال گذشته کلاس‌های درس بیرجند از 350  به 500 کلاس افزایش پیدا کرده که امسال علاوه بر دو نوبته شدن مدارس ابتدایی خطر دو نوبته شدن مدارس متوسطه اول هم در بیرجند وجود دارد.

وی با بیان اینکه در سال گذشته کلاس‌های درس بیرجند از 350 کلاس به 500 کلاس افزایش پیدا کرده است گفت: کمبود فضا و امکانات و درآمدزایی مشکل دیگر آموزش و پرورش در تأمین هزینه‌های ساخت، تجهیز و نگهداشت فضاهای آموزشی است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی بیان کرد: وضعیت فضاهای آموزشی مرکز استان با توجه به رشد فزاینده جمعیت و رونق حاشیه نشینی در شهرک های اقماری، بحرانی و جدی است.

واقعی تصریح کرد: مشخص‌نشدن زمین آموزشی در نقاط مختلف شهر بیرجند به ویژه در سایت‌های مسکن مهر، بروکراسی اداری، نبود ثبات در قیمت‌ها و زمان بر بودن عملیات احداث به دلیل کمبود اعتبارات  چهار مشکل اصلی در احداث و توسعه فضاهای آموزشی است و هر چند هر روز بر تعداد آپارتمان‌های سر به فلک کشیده بیرجند افزوده می‌شود اما در آنها زمینی برای احداث فضاهای آموزشی مشخص نمی‌شود.

وی با بیان اینکه 14 هزار نفر پرسنل داریم اما اعتبارات ما نسبت به سال 95 کاهش یافته است افزود: سرعت توسعه شهری متناسب با توسعه فضاهای آموزشی نیست.

انتهای پیام/254/س

R41348/P/S6,56/CT11 بیشتر بخوانید... خراسان شمالی در سال تحصیلی جدید با کمبود کلاس درس مواجه است کمبود کلاس درس برای ۵ هزار دانش آموز کرمانی در سال جدید تحصیلی مدارس همدان به دلیل کمبود کلاس درس ۲ شیفته می‌شوند

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرک های اقماری کمبود کلاس درس فضاهای آموزشی خراسان جنوبی دو نوبته شدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۷۱۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی

 

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی

در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی با بیان اینکه یکهزار و 700 کلاس درس در استان نیمه تمام است، گفت: برای رسیدن به میانگین کشوری در سرانه فضای آموزشی، احداث پنج هزار کلاس درس در استان نیاز است.

علی مطهری، با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم، یکهزار و ۳۴ کلاس درس به فضای آموزشی استان اضافه شده است، افزود: آذربایجان‌غربی جزو چهار استان اول نیازمند گسترش فضای فیزیکی است، لذا شتاب گرفتن مدرسه سازی امری ضروری است.

مطهری،با بیان اینکه مشارکت خیرین در امر مدرسه سازی در مقایسه با سالهای گذشته حدود چهار برابر افزایش داشته است، اضافه کرد: شعار محوری آموزش و پرورش، تحول است و لازمه تحول، تأمین نیروی انسانی، فضا و تجهیزات آموزشی و محتواست اما از ارکان اساسی توسعه، پیشرفت و تحول در آموزش و پرورش، توسعه فضا و تجهیزات آموزشی است.

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز استان هم در این مراسم از تعهد خیرین برای ساخت ۷۷ مدرسه با ۴۱۶ کلاس درس در جشنواره خیرین مدرسه ساز امسال خبرداد و گفت: برای ساخت این تعداد کلاس درس به یکهزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

آخوندیان افزود: در جشنواره خیرین سال ۱۴۰۱، ۸۹ مدرسه با ۴۴۵ کلاس درس و با اعتبار ۴۳۸ میلیارد تومان تحویل آموزش و پرورش شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان‌غربی هم در این مراسم گفت: سرانه فضای آموزشی در استان وضعیت مناسبی ندارد و نیازمند تخصیص اعتبار برای احداث و تکمیل مدارس استان هستیم.

یاسر رهبردین افزود: تکمیل مدارس نیمه تمام اولویت استان است و تاکنون اعتبارات خوبی برای تکمیل مدارس و احداث مدارس جدید تخصیص یافته است.

وی، در ادامه خواستار توجه ویژه به استان با تخصیص اعتبارات ملی، برای احداث و تکمیل مدارس نیمه تمام شد.

در این مراسم از زحمات قهرمان رحمانی،مدیرکل سابق قدردانی و پیام صدقی به عنوان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی معرفی شد.

 

 

دیگر خبرها

  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • احداث ۵ هزار کلاس درس از محل مولدسازی در خراسان رضوی
  • وضعیت دریاچه ارومیه برخلاف خوش‌بینی‌ها بحرانی است!
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • هدفگذاری نوسازی مدارس برای احداث ۲ هزار کلاس درس در اردبیل
  • ساخت فضاهای آموزشی در مناطق محروم شهرستان دیر
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • اضافه شدن ۱۹۵ کلاس درس به فضای آموزشی مسجدسلیمان
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای