Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@04:46:43 GMT

صدور جواز ۲۶ مرکز پژوهشی برای حمایت از آموزش

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۷۲۱۹۲

صدور جواز ۲۶ مرکز پژوهشی برای حمایت از آموزش

سرپرست دفتر آموزش و پژوهش وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: این وزارتخانه برای حمایت از برنامه های حوزه آموزش، پژوهش و فناوری در سال ۹۸ برای ۲۶ مرکز پژوهشهای صنعتی و معدنی جواز تاسیس صادر نموده است.

به گزارش ایمنا به نقل از شاتا، مهرداد صفوی فرخی اظهار کرد: در سال ۹۸ همچنین ۳۳۵ مورد جواز تأسیس خدمات فنی و مهندسی صادر شده که این تعداد نسبت به سال قبل از آن، ۴.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳ درصد رشد داشته است.

وی افزود: هرساله نیازهای پژوهشی بخش صنعت، معدن و تجارت استخراج شده و دانشگاه‌های کشور از آن استفاده می‌کنند؛ برای امسال نیز ۶۰۰ پروژه شناسایی و معرفی شده‌اند. سال گذشته ۱۲۲۰ پروژه نیازسنجی و شناسایی شده و امسال نیز این نیازسنجی انجام گرفته و برای پایداری این موضوع، طرح "تاپ" را راه اندازی کردیم تا با اجرایی ساختن "تاپ" ارتباط بین صنعت و دانشگاه را سیستماتیک کنیم و بنگاه‌ها بتوانند نیاز خود را در سامانه اعلام کنند.

صفوی فرخی با اشاره به اینکه دانشگاه‌ها باید توانمندی خود را اعلام کنند تا ارتباط بین صنعت و دانشگاه برقرار شود، اضافه کرد: در این زمینه وزارت علوم از سامانه‌هایی برخوردار است که پروژه‌های مشترک بین صنعت و دانشگاه را به یکدیگر وصل می‌کند.

وی گفت: امسال ۶۰۰ پروژه استخراج و شناسایی شده و در سامانه تاپ گذاشته می‌شود، البته این تعداد پروژه جدا از نیازهایی است که بنگاه‌ها خواستار آن بودند.

سرپرست دفتر آموزش و پژوهش وزارت صنعت، معدن و تجارتفرخی ادامه داد: یکی از حوزه‌های پررنگ در معاونت آموزش، پژوهش و فناوری، آموزش‌های کاربردی است؛ به عبارتی باید آموزش در دانشگاه‌ها به گونه‌ای ارائه شود که جوابگوی نیازهای بخش صنعت، معدن و تجارت باشد که به آن آموزش مهارتی اطلاق می‌شود؛ در این زمینه کار مشترک وزارت صمت با وزارت علوم از سال‌های قبل در حال انجام است.

صفوی به نقطه اتصال صنعت و دانشگاه اشاره کرد و گفت: محل اتصال این فعالیت‌ها دانشگاه صنایع و معادن است که لینک ارتباطی برای حوزه بخش معدن صنعت و تجارت در حوزه آموزشی با دانشگاه‌های داخلی و خارجی را برقرار می‌کند.

کد خبر 434323

منبع: ایمنا

کلیدواژه: صنعت وزارت صنعت معدن و تجارت آموزش سامانه تاپ شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق صنعت و دانشگاه معدن و تجارت دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۷۲۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردهمایی بزرگ تاریخ علم

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، گردهمایی بزرگ تاریخ علم در دوشنبه ۱۰ اردیبهشت به کوشش انجمن علمی ژرفا برگزار می‌شود. هدف این گردهمایی شنیدن داستان تاریخ علم از زبان دو پژوهشگر سرشناس برای دستیابی به نگاهی صحیح‌تر به تاریخ علم است.

موضوعات گردهمایی
موضوع سخنرانی دکتر شانت باغرام عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شریف، از انقلاب علمی تا علم مدرن است.
 دکتر امیرمحمد گمینی، عضو هیئت علمی پژوهشکده تاریخ علم دانشگاه تهران درباره انقلاب علمی و ورود علوم جدید به ایران سخنرانی خواهد کرد.
معرفی مهمانان
امیرمحمد گمینی، عضو هیئت‌علمی پژوهشکده‌ تاریخ علم دانشگاه تهران، فارغ‌التحصیل رشته‌ تاریخ و فلسفه‌ علم از مؤسسه‌ پژوهشی حکمت و فلسفه‌ ایران است.
از او آثاری چون کتاب «دایره‌های مینایی: پژوهشی در تاریخ کیهان‌شناسی در تمدن اسلامی» و کتاب «مواجهه با داروین» منتشر شده است. فعالیت پژوهشی او در زمینه‌ تاریخ نجوم در ایران و جوامع اسلامی است.
همچنین پژوهش‌هایی در زمینه‌ی تاریخ ورود علوم جدید، از جمله درباره‌‌ نظریه‌ تکامل و نجوم کپرنیکی، به ایران در مجلات پژوهشی داخلی و بین‌المللی منتشر کرده است.

شانت باغرام، کیهان­‌شناس و عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شریف است. وی محقق پسا­دکتری در دانشگاه واترلو، موسسه فیزیک نظری پریمیتر در کانادا و همچنین پژوهشکده نجوم پژوهشگاه دانش‌های بنیادی بوده است.
باغرام برندۀ جایزه ابوریحان بیرونی فرهنگستانِ علوم ایران و جایزۀ مرکز فیزیک نظری عبدالسلام در تریسته ایتالیا شده است. او از سال ۱۳۹۳ در دانشگاه صنعتی شریف مشغول بآموزش و پژوهش است.
زمینه پژوهشی دکتر باغرام کیهان شناسی و مطالعه ساختارهای بزرگ مقیاس کیهانی برای فهم ماده تاریک و انرژی تاریک است.

این برنامه دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ساعت ۱۶:۳۰ در دانشگاه صنعتی شریف، دانشکده فیزیک، طبقه منفی ۱، تالار جناب برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان تا یکشنبه ۹ اردیبهشت فرصت دارند با تکمیل فرم زیر، در این برنامه عمومی و رایگان شرکت کنند.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe0KHj9EGfrJu-et6NDmgs4v8-prvhjnuJF7uVYXKCYbJrIWA/viewform?usp=sf_link

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • کنعانی: صدای خرد شدن استخوان‌های صهیونیسم به گوش می‌رسد
  • کلاس تمام دانشگاه امروز به مدت ۲ ساعت تعطیل شد
  • جزییات تعطیلی کلاس‌ های دانشجویان امروز یکشنبه ساعت ۱۲ تا ۱۴
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌