Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت امور خارجه ازبکستان و سازمان همکاری شانگهای نشست ویدیویی با موضوع «توسعه فناوری‌های دیجیتال و تجارت الکترونیک در دوران پاندمی «کووید-19» برگزار کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در تاشکند، وزارت امور خارجه ازبکستان و سازمان همکاری شانگهای نشست ویدیویی با موضوع «توسعه فناوری‌های دیجیتال و تجارت الکترونیک در دوران پاندمی «کووید-19» برگزار کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست ویدئویی «ولادیمیر ناراف» دبیر کل سازمان همکاری شانگهای، «فرهاد آرزییف» معاون اول وزیر امور خارجه ازبکستان، «عظیم جان نظراف» معاون وزیر نوآوری، «هو یانگ» معاون رئیس مرکز تجارت الکترونیکی وابسته به وزارت تجارت چین، «لوا لین» مدیر سازمان بین‌المللی «Alibaba Group» و همچنین نمایندگان وزارت توسعه فن‌آوری‌های اطلاع رسانی و ارتباطات ازبکستان، اتاق بازرگانی و صنایع و شبکه علمی جوانان سازمان همکاری شانگهای شرکت کردند.

در این نشست به کارگیری فناوری‌های دیجیتال و مدل‌های تجارت الکترونیک بررسی و تاکید شد که بحران ناشی از پاندمی «کووید-19» مستلزم توسعه بیش از پیش فناوری‌های دیجیتالی و تصمیمات نوآوری است.

«فرهاد آرزییف» معاون اول وزیر امور خارجه ازبکستان اظهار داشت: فناوری‌های دیجیتالی در استراتژی توسعه اقتصادی ازبکستان  از اهمیت کلیدی برخوردار است. دولت ازبکستان برای آموزش، دیجیتال‌سازی و نوآوری به عنوان عامل کلیدی استراتژی توسعه پایدار کشور تاکید دارد.

وی همچنین بر اهمیت گسترش بیش از پیش همکاری‌های بین‌المللی در اجرای توسعه دیجیتالی و نوآوری جمهوری با استفاده از امکانات سازمان همکاری شانگهای تاکید کرد.  

نمایندگان شرکت‌های چینی نیز خواستار گسترش همکاری‌های متقابل با همکاران ازبک در مسائل توسعه دیجیتالی شدند.

نمایندگان مرکز تجارت الکترونیکی و سازمان بین‌المللی «Alibaba Group» در این نشست آمادگی خود را برای انجام سفر به ازبکستان برای بررسی امکانات گسترش همکاری‌های متقابل در این زمینه اعلام کردند.  

شرکت‌کنندگان این نشست ویدئویی همچنین بر اهمیت تشریک مساعی کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای برای تنظیم دستور دیجیتالی سازمان تاکید کردند.

سازمان همکاری شانگهای یک سازمان بین‌المللی بین دولتی است که در تاریخ 15ژوئن سال 2001 میلادی در شانگهای چین از سوی قزاقستان، چین، قرقیزستان، روسیه، تاجیکستان و ازبکستان تاسیس شده است.

در نشست سازمان که روزهای 8 و 9 ژوئن سال 2017 میلادی در شهر آستانه پایتخت قزاقستان برگزار شد، هندوستان و پاکستان عضو دایمی سازمان همکاری شانگهای‌ شدند.

اکنون جمهوری اسلامی ایران، افغانستان، مغولستان و بلاروس اعضای ناظر این سازمان هستند.

ترکیه، سریلانکا، ارمنستان، آذربایجان، نپال و کامبوج شریک گفت‌وگو این سازمان بشمار می‌آیند.

انتهای پیام/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: ازبکستان سازمان شانگهای همکاری توسعه دیجیتال سازمان همکاری شانگهای امور خارجه ازبکستان فناوری های دیجیتال بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۷۲۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار وزیر دفاع ایران و چین در حاشیه اجلاس سازمان همکاری‌های شانگهای

امیر سرتیپ آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در حاشیه بیست و یکمین اجلاس وزرای دفاع سازمان همکاری‌های شانگهای در آستانه قزاقستان با وزیر دفاع چین دیدار و گفتگو کرد.

امیر سرتیپ آشتیانی در این دیدار  ضمن تشکر  از مواضع  و دیدگاه‌های دولت چین در قبال تحولات منطقه به ویژه محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران گفت: تنش‌های اخیر در منطقه و شرایط اسفناک غزه نتیجه اقدامات بی ثبات ساز امریکا در منطقه و حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی  است.

وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران  با اشاره به سفر آیت الله رئیسی به کشور چین و امضای برنامه جامع مشارکت همکاری‌های دو طرف افزود: برای حل مسائل امنیتی منطقه‌ای و بین المللی، همکاری و همگرایی  بیشتر طرفین ضرورت دارد.

وزیر دفاع چین در این دیدار با اشاره به تحولات  منطقه غرب آسیا،   حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق را محکوم کرد و افزود: این عمل ناقض حقوق بین الملل است و ما از حق مشروع ایران در پاسخ به این اقدام حمایت میکنیم.

وزیر دفاع چین ضمن دعوت از وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران جهت شرکت در کنفرانس  امنیتی پکن بر تداوم همکاری‌ها تاکید کرد. 

وزیر دفاع چین  در این دیدار خواستار آتش بس در نوار غزه و ارسال کمک‌های بشر دوستانه  به آن منطقه شد.

وزیر دفاع چین همچنین بر گسترش روابط دفاعی و نظامی با جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دفاعی امنیتی

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو»
  • توسعه تجارت انرژی در کنار پیوستن به بریکس و شانگهای زمینه‌ساز رشد اقتصادی کشور شد
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها
  • امیر آشتیانی با وزیر دفاع قزاقستان دیدار و گفت‌وگو کرد
  • دیدار وزیر دفاع ایران و چین در حاشیه اجلاس سازمان همکاری‌های شانگهای
  • محکومیت حمله رژیم صهیونیستی در اجلاس وزرای دفاع عضو شانگهای
  • محکومیت حمله رژیم رژیم صهیونیستی در اجلاس وزرای دفاع عضو شانگهای
  • عزم جدی مقامات ایران و ازبکستان برای توسعه همکاری‌های فرهنگی
  • محکومیت حمله به کنسولگری ایران در دمشق در اجلاس وزرای دفاع عضو شانگهای