Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@08:48:15 GMT

رنج دانش‌آموزان «زهمکان» در 40 کیلومتری فاریاب برای اینترنت!+فیلم

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۷۳۲۰۶

رنج دانش‌آموزان «زهمکان» در 40 کیلومتری فاریاب برای اینترنت!+فیلم

‍‍‍‍‍‍

اهالی دهستان زهمکان از توابع شهرستان فاریاب در جنوب استان کرمان که با جاده‌ای خاکی و صعب‌العبور در 40 کیلومتری مرکز این شهرستان قرار دارند به‌دلیل محرومیت از اینترنت بخصوص برای امتحانات مجازی دانش‌آموزان و دانشجویان با مشکلات عدیده‌ای مواجه هستند.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، اهالی دهستان زهمکان از توابع شهرستان فاریاب در جنوب استان کرمان که با جاده‌ای خاکی و صعب‌العبور در 32 کیلومتری مرکز این شهرستان قرار دارند با گلایه از نداشتن اینترنت بخصوص برای امتحانات مجازی دانش‌آموزان و دانشجویان با مشکلات عدیده‌ای مواجه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دهستان با داشتن 12 روستا و جمعیتی بالغ بر 4 هزار نفر با مشکلات مهمی از جمله نداشتن راه مناسب و آسفالته و همچنین عدم پوشش اینترنت مواجه هستند، جمعی از دانشجویان و اهالی این روستا با تماس با خبرگزاری فارس خواستار انعکاس صدایشان در این ارتباط شدند.

یکی از دانشجویان ساکن این روستا به خبرنگار فارس گفت: واقعا در این شرایط کنونی و بیماری کرونا که کلاس‌ها و امتحانات را مدارس و دانشگاه‌ها به صورت مجازی برگزار کردند در این منطقه با مشکلات زیادی رو‌به‌رو هستیم.

وی می‌گوید: برای شرکت در امتحانات باید فاصله چند کیلومتری را در جاده خاکی و نامناسب طی کنیم تا به نقطه‌ای که اینترنت در دسترس باشد برسیم و بتوانیم در امتحانات شرکت کنیم.

 

 

نامه‌نگاری زیادی انجام شده/می‌گویند قطعه‌ای که نیاز هست موجود نیست!

مهدی نوری دهیار روستای زهمکان نیز در گفت‌گو با خبرنگار فارس اظهار داشت: یک سال هست که موضوع آنتن‌دهی و اینترنت منطقه را پیگیری می‌کنیم که آنتن‌دهی تلفن‌ها توسعه و ارتقا پیدا کرد ولی برای اینترنت پیگیری کردیم از طریق اداره کل مخابرات که قول دادند ولی تا این لحظه اقدامی نشده است.

وی با تشکر از پیگیری‌های فرماندار فاریاب در راستای حل مشکلات دانش‌آموزان و معلمان این منطقه عنوان کرد: مسئولان قول دادند تا 15 مرداد عملی شود، نامه‌نگاری زیادی انجام شده که اظهار می‌شود قطعه‌ای که نیاز هست موجود نیست و باید تامین شود.

نوری در خصوص مشکلات دانش‌آموزان منطقه اظهار کرد: دانش‌آموزان‌ دبستان با توجه به اقدامات و پیش‌بینی‌هایی که شده بود مشکلی نداشند ولی دانش‌آموزان رده‌های بالاتر و دانشجویان باید فاصله 32 کیلومتری را که صعب‌العبور و خاکی هست را طی کنند.

دهیار روستای زهمکان با تأکید بر اینکه مردم برای دیگر خدمات الکترونیکی نیز مجبور هستند جاده خاکی را طی کنند، تصریح کرد: یکی از روستاها تقریبا اینترنت آن خوب است ولی بقیه روستاها اینترنت ندارند بعضی‌ها برای رسیدن به اینترنت به طرف منطقه صوغان و شهرستان ارزوئیه و برخی به سمت فاریاب می‌روند.

نوری با گلایه از اینکه با گذشت سال‌ها از انقلاب هنوز مردم این دهستان از جاده آسفالته و مناسب برخوردار نیستند، گفت: حتی بخشی از جاده که زیرسازی آن آغاز شده بود نیز به دلیل مشکلات پیمانکار تعطیل شده از اردیبهشت ماه و تنها 12 کیلومتر جاده زیرسازی شده است، حدود 12 روستا با توجه به بیماری کرونا و هزینه‌ای که دارد واقعا سخت است که در این جاده برای انجام کارهایشان تردد کنند.

انتهای پیام/3388/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: اینترنت دانشجویان دانش آموزان کرمان دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۷۳۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳هزار و ۴۵۵ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد سراوان هستند

 شهرام رئیسی  با اشاره به اینکه ۳ هزار و ۴۵۵ نفر دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد شهرستان هستند، بیان کرد: ازاین‌بین ۳ هزار و ۶۲۱ نفر دانش‌آموز و ۱۶۷ نفر دانشجو هستند.

وی با بیان اینکه این قشر سالانه از خدمات و مستمری کمیته امداد بهره‌مند می‌شوند، افزود: خدمات تحصیلی مانند کمک‌هزینه تحصیل، توانمندسازی تحصیلی، مشاوره تحصیلی و … به دانش‌آموزان تحت پوشش کمیته امداد در استان سیستان و بلوچستان داده می‌شود.

رئیس کمیته امداد سراوان با اشاره به ارقام هزینه‌کرد برای توانمندسازی دانش‌آموزان تحت پوشش، بیان کرد: سال گذشته بیش از ۲ میلیارد ۳۸۷ میلیون ۱۰۰ هزار تومان کمک‌هزینه‌های تحصیلی برای دانش‌آموزان و دانشجویان تحت حمایت هزینه شد.

رئیسی با بیان اینکه تعداد ۲۵۰ نفر حامی معلم حمایت از کودکان نیازمند شهرستان سراوان را برعهده دارند، خاطرنشان کرد: تجلیل از معلمانی که حامی ایتام هستند در روز معلم یکی از برنامه‌های کمیته امداد شهرستان سراوان خواهد بود.

وی افزود: انعقاد تفاهم‌نامه همکاری‌های دوجانبه باهدف حمایت هر چه بیش‌تر از کودکان و دانش‌آموزان نیازمند و سپرده‌گذاری قرض ماندگار در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت از دیگر نکاتی است که می‌تواند تعامل بین کمیته امداد و آموزش‌وپرورش را تقویت سازد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • بانک مهر ایران گره‌گشای مشکلات دانش آموزان نیازمند در کردستان
  • برپایی بازارچه کسب‌وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • تحصیل اجباری ۹ هزار دانش‌آموز‌ شهر صدرا در شیراز
  • ۳هزار و ۴۵۵ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد سراوان هستند
  • آزمون دوباره از ۱۳۵ کنکوری جامانده «زیرکوه»!
  • وضع برخی جاده‌های شرق اصفهان در بدترین شرایط است
  • پیگیری طرح نیمه تمام آسفالت جاده ارتباطی فاریاب مسجد آرپناه لالی+فیلم
  • پیگیری اجرانشدن طرح آسفالت جاده ارتباطی فاریاب مسجد آرپناه لالی+فیلم
  • (ویدئو) جاده را آب برد، دانش آموزان به جلسه کنکور نرسیدند