Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل انجمن ورزشی او-اسپرت گفت: از پیام های اخلاقی - اجتماعی ورزش های او-اسپرت حذف نگاه های نژادی و قومی و افزایش نگاه بشر دوستی است که این یک مزیت بالقوه‌ای برای انجمن او-اسپرت است و می‌تواند در هنگام بروز بحران های مختلف باعث هم‌افزایی بیشتر در میان اقشار مختلف اجتماع شود.

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، در سپهر هویت، فرهنگ و هنر ایرانی، ورزش نیز یکی از ارکان مهم به شمار می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خواستگاه ورزش های باستانی در بطن جامعه ایرانی، مفاهیم والای انسانی مانند شجاعت، نوع دوستی، همدلی را به ارمغان آورده است که می تواند ابزاری همچون همگرایی و هم افزایی ایرانیان را به همراه آورد.

در گفت و گو با جواد عجم دبیرکل انجمن ورزشی او-اسپرت، سیر تاریخی، مفاهیم اخلاقی، ظرفیت ها و پتانسیل های این انجمن برای آشنایی بیشتر علاقه مندان به ورزش های نوین مورد بررسی قرار گرفته است.

به منظور آشنایی مخاطبان با دبیر کل جدید انجمن او-اسپرت جمهوری اسلامی ایران به اختصار به زندگینامه ورزشی او اشاره می شود.

او در نوجوانی با رشته یوگا پا به عرصه ی ورزش نهاد و تحصیلات خود را در مقطع کارشناسی ارشد مدیریت سپری نمود و با توجه به علاقه مندی به ورزش های رزمی به انجمن او-اسپرت پیوست.

از سوابق مربیگری عجم می توان به رشته های کنگ فو، کیک بوکسینگ، دفاع شخصی، ژیمناستیک و آمادگی جسمانی و او-سپرت اشاره نمود.

جواد عجم همچنین بیش از ۱۳ عنوان متعدد قهرمانی را در سطح ملی و بین المللی در کارنامه خود دارد که مهمترین آنها قهرمانی بزرگسالان جهان در ترکیه، قهرمانی کارگران جهان در لتونی در رشته او-اسپرت، نایب قهرمانی جهان در جزیره کیش و قهرمانی آسیا در رشته دفاع شخصی است و سوابق مدیریتی او نیز شامل: عضو هیات رییسه ورزش های رزمی استان سمنان، عضویت کمیته فنی دفاع شخصی کشور، سوابق عضویت تیم ملی بیش از ده سال، هیات رییسه پیشین انجمن او-اسپرت ایران، نایب رییس انجمن او-اسپرت ایران در سال ۱۳۹۷، رییس انجمن او-اسپرت استان سمنان و رییس هیات ورزش های رزمی بخش بسطام می‌باشد.

در ذیل گفت و گو برنا با این مدیر ورزشی را می خوانید.

برنا: ممکن است علاقه مندان به رشته های ورزشی نوین در سراسر کشور چندان آشنایی با رشته های او-اسپرتی نداشته باشند. در مورد روند شکل گیری رسمی انجمن ورزشی او-اسپرت بیشتر توضیح دهید.

جواد عجم: او-اسپرت یک برند ایرانی شناخته شده در ۶۸ کشور دنیا است، او- اسپرت، مخفف عبارت اوریجینال پرشین اسپرت و نام تجاری ورزش های پارسیان اصیل است و ایده آن در سال ۷۸ توسط استاد"محمد قاسم منوچهری" قهرمان هنرهای رزمی ایران و جهان، پایه گذاری و با موفقیت به بازار جهانی ورزش عرضه شده است.

بخشی از تشکیلات ملی این رشته ورزشی در ۱۱ آبان ماه ۸۵ توسط سازمان تربیت بدنی وقت با نام اورینتال مجوز فعالیت دریافت نمود و پس از توسعه همه جانبه و جذب علاقه مندان بی شمار، در ۲۵ مرداد ۹۳  انجمن او-اسپرت کشور در فدراسیون انجمن های ورزشی وزارت ورزش و جوانان به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز کرد.

همچنین در تاریخ ۹ بهمن ۹۳ انجمن او-اسپرت دانشجویان کشور تحت پوشش دانشگاه پیام نور و همچنین در مورخ چهارم آذر ۹۴ انجمن او-اسپرت کارگران کشور تحت پوشش وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی آغاز به فعالیت نمود، هر چند انجمن او-اسپرت کشور ناخواسته همراه با چهار انجمن دیگر از فدراسیون انجمن های ورزشی در سال ۹۴ به فدراسیون ورزش های رزمی منتقل شده بود اما به دستور معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان در سال ۹۷ این انجمن به فدراسیون انجمن های ورزشی بازگشت و هم‌ اکنون به فدراسیون ورزش های رزمی پیوسته است.

برنا: این انجمن تا کنون به چه میزان  توانسته در سطح ملی و بین المللی خود را به دوستداران ورزش معرفی کند؟

دبیرکل انجمن ورزشی او-اسپرت: توسعه جهانی او-اسپرت در ۷۰ کشور و عضویت فدراسیون جهانی او-اسپرت(WOF) در سازمان های مسوول در جنبش المپیک شامل آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ(WADA)، انجمن جهانی ورزش های همگانی(TAFISA)، انجمن بین المللی اطلاعات ورزشی(IASI)، کنفدراسیون ورزش های کارگری(CSIT)و همکاری مستمر و هدفمند با شورای المپیک آسیا(OCA) و انجمن جهانی فدراسیون های بین المللی ورزشی(GAISF) و همچنین برگزاری ۱۰ دوره قهرمانی آماتور جهان(بانوان و آقایان در رده های سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان) و ۶ دوره قهرمانی آماتور آسیا(آقایان و بانوان در رده های سنی مختلف) و ده ها رویداد بین المللی بزرگ و کوچک از شرقی ترین کشورهای قاره ی آسیا چون فیلیپین، تایوان و کره جنوبی تا غربی ترین کشورهای قاره اروپا و آمریکا چون ایتالیا، اسپانیا و آمریکا نشان از جهانی شدن این رشته ایرانی دارد.

برنا: به نظر می‌رسد ماهیت ورزش های این انجمن ریشه در تاریخ و تمدن دیرینه ایران باستان دارد. در این مورد توضیح دهید.

عجم: ساختار فنی چند مرحله ای – چند رقابتی او-اسپرت از بازی های ملی دوز، تیرکمان سنگی، لی لی و زور آزمایی اقوام پارسی شکل گرفته که طی یک فرایند مطالعاتی، مدرن و استاندارد سازی شده و به صنعت ورزش تبدیل شده است که شامل  او-اسپرت آبی(ترکیبی از تیر اندازی، عبور  از موانع در آب و خشکی توام با مهارت های امداد و نجات در سواحل) شده است، او-اسپرت هنری(ترکیبی از تست های هوازی و استقامتی- ترکیبی از تیر اندازی، عبور از موانع همراه با حرکات آکروباتیک- ترکیبی از حرکات ناموزون توام با موسیقی بدون کلام)، او-اسپرت مبارزه ای(ترکیبی از تیراندازی، عبور از موانع و نبرد تن به تن آزاد، ترکیبی، نیمه آزاد و نمایشی)،  او-اسپرت ذهنی(دوز ساده و پیشرفته) و او-اسپرت تمرکزی(رقابت های تیر اندازی با تیرکمان کوچک) است که با استفاده از واژگان پارسی و نام های باستانی شهرهای ایران تکنیک ها و رشته های تحت پوشش آن نام گذاری شده است.

برنا: در خصوص رشته های زیرمجموعه ی انجمن او-اسپرت بیشتر توضیح دهید.

دبیرکل انجمن ورزشی او-اسپرت ایران: همان طور که پیش تر اشاره نمودم او-اسپرت شامل چهار بخش هنری، رزمی، ساحلی و ذهنی است که زیر مجموعه های آن هفت شاخه هستند که بخش هنری ایساتیس(مهارت های نمایشی)، بخش رزمی اسپدان شامل دفاع شخصی، شکستن اجسام و مهارت های نمایشی، اهمتان(نبرد نیمه آزاد)، اوکسیان(نبرد آزاد)، اکسایا(نبرد ترکیبی) است. همچنین بخش ساحلی شامل، کاسپین(مهارت های ساحلی) و بخش ذهنی، آگماتانو( هارتهای ذهنی) است.

برنا: جالب این است که نام همه بخش ها باستانی در نظر گرفته شده که گویای این است، خواستگاه و هویت آن در بطن جامعه ایرانیست، درست است؟

عجم: بله درست اشاره فرمودید، بنیان های تمدن ایرانی تنها بر مبنای شعر و موسیقی و معماری استوار نیست بلکه ورزش نیز جز ارکان این هویت محسوب می شود و ما می توانیم به ورزش های باستانی زورخانه ای و چوگان و کشتی اشاره کنیم که دارای فلسفه محکم اخلاقی است و بی‌شک ورزش های او-اسپرت نیز حاوی همین خواستگاه و هویت ایرانی بر مبنای یک فلسفه ی محکم بنا نهاده شده است.

برنا: پیام ها و باورهای اخلاقی - اجتماعی انجمن ورزشی او-اسپرت چگونه است؟

دبیرکل انجمن ورزشی او-اسپرت: ورزش های او-اسپرت در قالب بازی های بشردوستانه در مقام پدافند غیر عامل است که می‌توانند با ارایه خدمات بشردوستانه بحران منفی را به فرصت ها و بستر های مثبت از جمله حفظ و کنترل و اقدامات خود مراقبتی تحت آموزش های بشردوستی مبدل سازند. یکی دیگر از پیام های اخلاقی - اجتماعی ورزش های او-اسپرت حذف نگاه های نژادی و قومی و افزایش نگاه بشر دوستی است که این یک مزیت بالقوه‌ای برای انجمن او-اسپرت است و می‌تواند در هنگام بروز بحران های مختلف باعث هم‌افزایی بیشتر در میان اقشار مختلف اجتماع شود.

برنا: از دیدگاه شما نقش آفرینی انجمن او-اسپرت در جامعه چگونه است؟

عجم: واقعیت هایی که باید به مَنصه ظهور افکار عمومی و جامعه ورزشی بتابد این است که در دل این انجمن نخبگانی، مدال آوران ایرانی اصیل و اساتید ورزش دانی داریم که پرچم دار هویت ملی ورزشی ایران امروز و فردایمان هستند. بنابراین درخشش این استعدادها و نیروهای انسانی می تواند پشتوانه تفکر سیستمی، توسعه انسانی و تحول ورزشی را به ارمغان آورند.

برنا: برنامه های آتی و صحبت پایانی.

دبیرکل انجمن ورزشی او-اسپرت: اولویت برنامه های کاری برگزاری دوره های منظم آموزشی-توجیهی، بازدید از استان ها به منظور برطرف کردن موانع و مشکلات، ارایه راهکارهای توسعه ای در راستای ارتقاء انجمن او-اسپرت در کشور، برگزاری نخستین نبرد ابرچالش های آفلاین و آنلاین کشوری با توجه به تقویم فدراسیون او-اسپرت در مرداد ماه سال جاری.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزارت ورزش و جوانان او اسپرت فرهنگ ایرانی برنا خوزستان ورزش های باستانی ورزشی های ایرانی ورزش های او اسپرت ی انجمن او اسپرت ورزش های رزمی او اسپرت او اسپرت بین المللی دفاع شخصی ی ورزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۷۳۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیین نکوداشت مقام استاد و ویژه‌برنامه سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری با حضور اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد و جمعی از اعضای هیئت علمی در تالار شهید سلیمانی این دانشگاه برگزار و از ۹ استاد برتر علمی ـ پژوهشی و فرهنگی و آموزشی تجلیل شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در این آیین گفت: نقش استادان انسان‌سازی است و باید در کنار درس دادن و آموزش به دانشجویان، مسائل معرفتی و دینی را مطرح کنند.

ابراهیم رحیمی افزود: روز معلم یادآور ایثار، مجاهدت و تلاش بزرگانی بوده که پویایی اندیشه‌شان به تأسی از اسوه اخلاق و مکارم ایران اسلامی، استاد شهید مرتضی مطهری، در جای جای این سرزمین طنین‌انداز شده و نقش والای استادان و معلمان در توسعه و تعالی کشور و تربیت نخبگان به‌عنوان میراث گرانبهای انبیاء و اولیای الهی در همه ادوار، شایسته تکریم و سپاس است.

وی با اشاره به موافقت شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم و راه‌اندازی رشته‌های جدید از مهرماه امسال در این واحد دانشگاهی، از پذیرش دانشجو در رشته‌های جدید کارشناسی‌ارشد آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی گرایش تمرینات اصلاحی، روانشناسی ورزشی، مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی خبر داد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد بیان کرد: این دانشگاه با در نظر گرفتن آمایش منطقه‌ای و برای رسیدن به دانشگاه کارآفرین و همچنین پاسخ به نیاز جوانان جویای تحصیل به‌خصوص تحصیلات تکمیلی دنبال افزایش رشته‌های جدید و کاربردی است.

رحیمی به تخصیص امور رفاهی به استادان در سال جدید اشاره و تشریح کرد: با همت استادان برجسته و تمامی مسئولان کشوری و استانی در حال حاضر در این واحد دانشگاهی ۱۰ هزار جوان جویای علم در ۶۷ رشته دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد و ۱۵۵ رشته کاردانی وکارشناسی مشغول تحصیل هستند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری هم با گرامیداشت یاد و خاطره دانشمند فیلسوف علامه شهید مطهری و بزرگداشت مقام شامخ معلم گفت: شهید آیت‌الله مرتضی مطهری یکی از شخصیت‌های برجسته و کم‌نظیر در تاریخ اسلام و یکی از دانشمندان اسلام‌شناس و محققان توانا به شمار می‌رود که با افکار و اندیشه‌های ناب و اصیل خود، آثار و نتایج بزرگی را در زمینه‌های گوناگون علمی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی در میان حوزویان و دانشگاهیان بر جای گذاشت.

حجت الاسلام رضا قاسمی‌نژاد با تفسیر آیاتی از قرآن کریم، به نقش اساسی استادان در جامعه و چگونگی ارتباط با دانشجویان پرداخت.

وی، توسعه و ارتقای کمّی و کیفی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی، ترویج و تعمیق ارزش‌های دینی، اخلاقی و انقلابی، زمینه‌سازی و تقویت مشارکت دانشجویان در فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی، زمینه‌سازی و تقویت مشارکت استادان در فعالیت‌های فرهنگی را از جمله راهبرد‌ها و برنامه‌های ارتقای فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه عنوان کرد.

به گزارش آنا، اجرای موسیقی محلی و بختیاری، اجرای مسابقه، پخش کلیپ، پرسش و پاسخ و تجلیل از اعضای هیئت علمی، علی شریف‌زاده از دانشکده علوم پایه، تقی تکتاز از دانشکده دامپزشکی، ایرج ترابی از دانشکده علوم انسانی، نوشین عباسی از دانشکده فنی و مهندسی، دکتر شهرام مشهدی‌زاده از دانشکده علوم پزشکی، دکتر غلامرضا ابوطالبی از دانشکده مهارت و کارآفرینی، بهرام جلیل از دانشکده پردیس لردگان، نرجس محسنی‌فر از دانشگاه آزاد اسلامی فارسان و نجمه توکلی از دانشکده پردیس اردل به‌عنوان استادان برتر علمی، پژوهشی، آموزشی و فرهنگی از برنامه‌های این گردهمایی بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • حسینی: والیبال ایران باید از جایگاه جهانی خود دفاع کند
  • برای برگزاری انتخابات منتظر تایید وزارت ورزش هستیم
  • همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل برگزار شد
  • پریچهره: منتظر اعلام وزارت برای تایید تاریخ انتخابات هستیم/ ١٠ نفر برای ریاست نام نویسی کرده‌اند
  • مشارکت ۲۱ هزار نفر در ورزش شهروندی/ هدف شهرداری همدان سازندگی است
  • خلیلی: طرح گذرگاه‌های ورزش با جدیت در کشور دنبال می‌شود
  • مراسم تشییع پیکر مسعود اسکویی گوینده پیشکسوت رادیو
  • کراسفیت در پی دستیابی صدر جدول ورزش‌های روز دنیا
  • دختران ورزشکار ایرانی یک الگو در کشورهای مسلمان هستند