Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، حسن درویش وند سرکنسول ایران در کویته پاکستان در نشست کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی سیستان و بلوچستان اظهارداشت: پاکستان با جمعیتی بالغ بر ۲۰۰ میلیون نفر ظرفیت گسترده‌ای در حوزه مبادلات اقتصادی با ایران دارد که متاسفانه آنگونه که باید به آن توجه نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او  ادامه داد: گسترش روابط تجاری و اقتصادی با کشور پاکستان علاوه‌بر منفعت ملی ۲ کشور باعث خدمت به مردم مرزنشین خواهد شد.

سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در شهر کویته پاکستان بیان کرد: با توجه به ۲ قومیت واحد در بلوچستان پاکستان و سیستان و بلوچستان نیاز است از این فرصت به بهترین شکل استفاده کرد.

او تصریح کرد: توجه به نیازها، ایجاد زیرساخت‌ها، شناخت امکانات، قوانین و مقررات ۲ کشور برای ایجاد یک تبادل مناسب بسیار مهم است.

درویش وند با بیان اینکه آنچه در عالم تجارت ایجاد علاقه می‌کند سود است گفت: ظرفیت‌های بسیاری در ایران و پاکستان وجود دارد که باید در این حوزه متمرکز شد و توانایی‌های موجود را شناسایی و مورد بهره‌برداری قرار داد.

او  با بیان اینکه اقتصاد ایران و پاکستان مکمل یکدیگر هستند اظهارداشت: در بسیاری از حوزه‌ها این ۲ کشور می‌توانند کمک کننده یکدیگر باشند.

سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در شهر کویته پاکستان توجه به توریسم درمانی و گردشگری را از ظرفیت‌های مهم ایران دانست و گفت: متاسفانه تا کنون توجه ویژه‌ای به این بخش نشده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان نیز بیان کرد: تبادل تجاری و اقتصادی پاکستان برای ایران اسلامی و این استان بسیار حائز اهمیت است.

ماندانا زنگنه با بیان اینکه با توجه به شرایط جنگ اقتصادی فعلی سیستان و بلوچستان می‌تواند بسیار کمک کننده باشد ادامه داد: با استفاده از ظرفیت‌های اقتصاد مرزی این استان با کشور پاکستان می‌توان در جهت ملی بسیار کمک‌ کننده بود.

او  با بیان اینکه سیستان و بلوچستان تنها استان همجوار با کشور پاکستان است تصریح کرد: ۹ شهرستان هممرز با این کشور در این استان وجود دارد که توجه و استفاده از بازارچه‌ها و مرزهای رسمی منطقه می‌تواند نقش مهمی در حوزه تجارت و اقتصاد داشته باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: ۵۳۰ میلیون دلار حجم صادرات ایران به پاکستان در سال ۹۸ بوده که با توجه به نیاز آن کشور این میزان صادرات قابل قبول نیست.

او خاطرنشان کرد: رسیدن به حجم صادرات پنج میلیارد دلاری در افق چشم انداز ۱۴۰۰ دیده شده که با توجه به ظرفیت‌های این بخش می‌توان به ۱۶ میلیارد دلار هم رسید.

زنگنه در حوزه تهاتر گفت: بزودی کمیته‌ای در این زمینه تشکیل و با محوریت سیستان و بلوچستان دنبال می‌شود.

او  استفاده از ظرفیت‌های ریلی را یکی دیگر از موضوعات مهم در تسریع وتسهیل مبادلات ۲ کشور دانست و بیان کرد: استاندارد سازی مسیر ریلی زاهدان به میرجاوه در حال پیگیری بوده و نیاز است تا این مساله از سوی کشور پاکستان نیز انجام شود.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صادرات غیر نفتی گسترش روابط تجاری و اقتصادی مبادلات اقتصادی سیستان و بلوچستان کشور پاکستان ۲ کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۷۵۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضل الرحمان: برای بهبود روابط پاکستان و طالبان مجازات می‌شوم

رهبر حزب «جمعیت علمای اسلام» در پاکستان مدعی شد: برای این که جهت بهبود روابط پاکستان و حکومت طالبان تلاش کرده‌ام اکنون توسط دولت مجازات می‌شوم. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «مولانا فضل‌الرحمان» رهبر حزب جمعیت علمای اسلام پاکستان گفت پیش از این برای بهبود روابط افغانستان و پاکستان تلاش کردم به همین دلیل دولت اسلام‌آباد به دنبال مجازات من است.

وی در یک گردهمایی در شهر «کراچی» اظهار داشت «ما به دلیل تلاش برای بهبود روابط میان پاکستان و افغانستان مجازات می‌شویم».

این اظهارات در حالی است که حزب جمعیت علمای اسلام پاکستان در انتخابات 8 فوریه 2024 میلادی در این کشور نتوانست رأی قابل توجهی به دست آورد.

فضل الرحمان این انتخابات را پر تقلب خواند و خواستار برگزاری مجدد آن شده است.

روزنامه پاکستانی: فضل الرحمان در افغانستان با سران گروه‌های مخالف دولت اسلام‌آباد دیدار کرده است«فضل الرحمان»: پاکستان هرگز تسلیم عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی نمی‌شودفضل الرحمان: نمایندگان احزاب اپوزیسیون در پارلمان پاکستان آماده استعفا هستند

رهبر جمعیت علمای اسلام پاکستان در این گردهمایی همچنین سیاست اسلام‌آباد در قبال فلسطین و رژین اسرائیل را مورد انتقاد قرار داد.

مولانا فضل الرحمان پیش از این نیز مدعی شده بود حزبش به دلیل تقویت روابط با حکومت افغانستان و محکومیت جنایات رژیم اسرائیل در انتخابات این کشور شکست خورده است.

انتهای پیام/.

 

دیگر خبرها

  • احمدیان: امیدواریم روابط اقلیم کردستان با ایران در بُعد امنیتی گسترش یابد
  • خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد
  • از سوء استفاده صهیونیست‌ها و عناصر ضدانقلاب از اقلیم کردستان علیه ایران جلوگیری کنید
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • عدالت آموزشی در همه نقاط استان زنجان گسترش یابد
  • کشته‌شدن ۱۰ تروریست در درگیری با نیروهای امنیتی پاکستان
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • ۱۲ کشته و زخمی به علت انفجار در ایالت بلوچستان پاکستان
  • فضل الرحمان: برای بهبود روابط پاکستان و طالبان مجازات می‌شوم
  • سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟