Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکران خصوصی «میوه‌ها روی درخت مانده‌اند» با حضور اساتید و نخبگان کشاورزی برگزار شد.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، مراسم اکران خصوصی مجموعه مستند «میوه‌ها روی درخت مانده‌اند» با حضور جمعی از اساتید دانشگاهی و نخبگان حوزه اقتصاد و کشاورزی برگزار شد.

این مراسم با حضور عباسعلی زالی معاون هماهنگی و نظارت مرکز، رییس اندیشکده آب، محیط زیست، امنیت غذایی و منابع طبیعی مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت و وزیر کشاورزی در دولت‌های سوم و چهارم، ابراهیم رزاقی اقتصاددان و نظریه‌پرداز، دکترای توسعه اقتصادی از دانشگاه سوربن فرانسه و استاد بازنشسته و عضو هیأت علمی دانشگاه تهران، رضا صالحی استاد دانشگاه تهران، مهندس حسین عسکری عضو تعاونی کشاورزی، استاد دانشگاه و کارشناس کشاورزی، سید محمدابراهیم موسوی جانشین دبیر قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی، محمد قاسمی پژوهشگر و عضو قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی، سید مجید قائم مقامی دانش آموخته کشاورزی، احمد شفیعی تهیه‌کننده مستند و علی خسروی کارگردان مجموعه مستند «میوه‌ها روی درخت مانده‌اند» در سازمان هنری رسانه‌ای اوج برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم، بدلیل اتفاقات اخیر در حوزه کشاورزی و اعتراضات فراوان کشاورزان و باغداران به سوء مدیریت و همچنین نقش دلالیسم در نرخ‌گذاری بازار میوه و تره‌بار و محصولات کشاورزی؛ دو قسمت از مجموعه مستند «میوه‌ها روی درخت مانده‌اند» با عناوین نقش مدیریت در صنعت کشاورزی و آفت دلالیسم به نمایش درآمد.

پس از پایان نمایش بخش‌های منتخب مجموعه مستند «میوه‌ها روی درخت مانده‌اند»، حاضران به بیان نقطه نظرات خود پرداختند و عباسعلی زالی به عنوان اولین وزیر اقتصاد جمهوری اسلامی ایران پیشنهاد داد تا این مجموعه مستند در اختیار تمام دولت‌مردان قرار گیرد تا بتوانند تصمیمات بهتری در ارتباط با مدیریت کلان حوزه کشاورزی در کشور بگیرند.

زالی رییس اندیشکده آب، محیط زیست، امنیت غذایی و منابع طبیعی مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت همچنین با اشاره به اهمیت ساخت آثار مستند درباره موضوعات مهمی مانند کشاورزی تاکید کرد: کشاورزی پایه استقلال هر کشوری است و من خوشحالم که برای اولین بار گروهی به این فکر افتادند تا واقعیت‌های بخش کشاورزی کشور در قالب یک اثر مستند به تصویر کشیده شود. مشکلاتی که در این بخش است و راه‌حل‌هایی که می‌تواند به وسیله هنر ارائه شود می‌تواند مشکلات گوناگون در حوزه کشاورزی را برای عموم مردم روشن کند و از همه مهمتر به گوش مسولین مربوطه برساند تا تصمیمات بهتری در این عرصه بگیرند.

همچنین ابراهیم رزاقی اقتصاددان و نظریه‌پرداز نیز با اشاره به اینکه در حال حاضر بزرگترین هجوم به کشور هجوم اقتصادی است، گفت: به اعتقاد من رزمندگی فقط معطوف به جبه‌های نبرد نمی‌شود و در حال حاضر بزرگترین هجوم به ایران، هجوم اقتصادی است. بزرگترین انفعال هم در اقتصاد است و کار این مستند مانند کار یک رزمنده است. معمولاً وقتی در یک اثر مستند چنین موضوعات مهمی مطرح می‌شود باید برای عموم به نمایش در بیاید تا همه مردم متوجه شوند درد اصلی چیست.

مجموعه مستند «میوه‌ها روی درخت مانده‌اند» نخستین مستندی است به بررسی تحلیلی صنعت کشاورزی در محورهای تولید، عرضه، صادرات، واردات، قاچاق، دلالیسم و مدیریت کشاورزی در ایران و همچنین ارائه راهکار در هرکدام از بخش‌ها می‌پردازد که در ۸ قسمت ۲۵ دقیقه‌ای آماده نمایش شده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سازمان هنری رسانه ای اوج نخبگان کشاورزی میوه ها روی درخت مانده اند مجموعه مستند برگزار شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۷۶۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین نمایشگاه انفرادی «نگاهی به خراسان شمالی» برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از خراسان شمالی، «امید شکری» عکاس مستند اجتماعی و مدیر پاتوق عکس عمیق استان با اشاره به این که در این نمایشگاه 25 اثر از مجموعه آثار تولید شده ام طی 15 سال عکاسی را با رویکرد مستند اجتماعی و در راستای به نمایش گذاشتن هنر، صنعت، کشاورزی، صنایع دستی و مستند اجتماعی استان به نمایش می‌گذارم، تصریح کرد: این نمایشگاه فردا؛ هفدهم ماه جاری برای علاقه مندان در مجتمع طلای سفید دایر خواهد شد.

این هنرمند تقدیر شده از سوی هیئت داوران هشتاد و چهارمین جشنواره بین المللی «آساهی شیمبون» ژاپن و جشنواره بین المللی عکس «کاف» یکی از راه‌های معرفی عکاس به جامعه را برپایی نمایشگاه برشمرد و عنوان کرد: تولیدات هنری یکی از بسترهای مهم برای ایجاد شادابی و نشاط در جامعه است که در کنار آگاهی بخشی، گرایش‌های بیشتری را در عموم مردم ایجاد می‌کند تا به سمت هنر سوق داده شوند.

مدیر پاتوق عکس عمیق استان ادامه داد: از سوی دیگر نمایشگاه‌های هنری به ویژه نمایشگاه عکس رقابتی ناخواسته را برای جامعه عکاسی ایجاد و زمینه را برای تکاپو میان هنرمندان و خارج کردن هنرمندان از رکود فراهم می کند.

شکری خاطرنشان کرد: نمایشگاه «نگاهی به خراسان شمالی» فردا ساعت 19 به صورت رسمی در طبقه منفی یک مجتمع طلای سفید بجنورد دایر می‌شود و علاقه مندان تا بیست و سوم ماه جاری فرصت دارند تا هر روز از ساعت 16 تا 22 از نمایشگاه بازدید کنند.

خبرنگار : متین لنگری

انتهای خبر/

کد خبر: 1229522 برچسب‌ها نمایشگاه عکس بجنورد

دیگر خبرها

  • جهاد کشاورزی یزد درباره تنش گرمایی درختان پسته هشدار داد
  • دومین نمایشگاه انفرادی «نگاهی به خراسان شمالی» برگزار می‌شود
  • هفته‌ای پر از مستند‌های جذاب در شبکه افق
  • واردات میوه های گرمسیری زمینه رشد تجارت خارجی را فراهم می کند
  • برگزاری همایش سرمایه‌گذاری «کرمان آیدکس ۲۰۲۴»
  • هفته پررنگ فیلم کوتاه و مستند/ از یک شایعه تا وظیفه جدید سینمایی
  • مجموعه مستند «پا به ماه» از شبکه ۲
  • خبر‌های رسانه - ۱۵ اردیبهشت
  • آغاز واردات میوه های گرمسیری از مرز باشماق مریوان
  • آغاز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان