Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، علی رغم اینکه با اعمال تحریم‌های آمریکا علیه صنعت خودروسازی کشور، ‌پیش‌بینی می شد که چینی‌ها مانند دور قبلی تحریم به فعالیت خود ادامه داده و حتی حضورشان را پر رنگ تر کنند، شدت تحریم ها، محدودیت در روند تامین قطعات وارداتی و توقف مراودات مالی، چشم بادامی ها را نیز مجبور به ترک ایران کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چینی‌ها که در دور قبلی تحریم‌ها، از خلأ حضور شرکت‌های آسیایی و اروپایی در صنعت و بازار خودروی ایران بهره برده و فعالیت‌هایشان را توسعه داده بودند، با آغاز تحریم‌های آمریکا علیه خودروسازی ایران و مختل شدن روند تامین قطعات از چین، روند تولید در کشور را به مرورکاهش داده و در نهایت و بالاجبار با صنعت خودروی ایران خداحافظی کردند.

هرچند برخی معتقدند که در این میان، صنعت خودروی ایران تنها زیان دیده بازی تحریم ها بود، اما عده ای نیز می گویند که شرکت های خودروساز چینی که با چشم اندازی بلندمدت، به امید افزایش تیراژ تولید و دستیابی به سهمی قابل توجه در این بازار ٬ به عقد قراردادهای مشارکت در تولید با خودروسازان بخش خصوصی و حتی 2 خودروساز بزرگ کشور دست زده بودند  نیز با خروج از ایران مشمول ضرر و زیان هایی شدند و همچنان در انتظارند تا با رفع محدودیت های موجود به صنعت و بازار ایران بازگردند.

ازجمله این شرکت‌ها، سایک موتور چین بود که علی رغم تمایل شدید به ادامه همکاری با شریک تجاری خود- صنعت خودرو آذربایجان (آذویکو) - مجبور به ترک خاک ایران شد و اکنون پس از گذشت 2 سال از آغاز تحریم های ظالمانه آمریکا علیه کشورمان، می گوید که در تداوم همکاری بلند مدت با شرکت آذویکو ثابت قدم خواهد بود.

شنیده ها حاکی از این است که اخیرا شرکت سایک موتور چین ضمن قدردانی از تلاش های شرکت صنعت خودرو آذربایجان در جهت ساخت و حفظ برند ام جی در ایران ،از توجه ویژه ای  که آذویکو نسبت به ارتقای کیفیت ساخت خودروهای ام جی در ایران داشته است ابراز تشکر و رضایت مندی نموده و اعلام کرده است که هر چند به دلیل تحریم های ظالمانه آمریکا علیه ایران همکاری خود را به صورت موقت قطع نموده است ولی همچنان در تداوم همکاری بلند مدت با شرکت آذویکو ثابت قدم خواهد بود .

همچنین شرکت مذکور اعلام کرده است که در راستای ارائه خدمات پس از فروش به محصولات خود در ایران متعهد بوده و از هیچ تلاشی در جهت ارتقای برند ام جی در ایران فرو گذار نخواهد بود و ضمن تاکید بر ادامه حمایت خود از شرکت صنعت خودرو آذربایجان در بالاترین سطوح ممکن ابراز امیدواری کرده است که  هر چه زودتر تعاملات خود با شرکت آذویکو را از سر بگیرد.

آنچه که در این میان از اهمیت ویژه ای برخوردار است این است که شرکت صنعت خودرو آذربایجان با عملکرد مثبت و قابل توجه خود به عنوان شریکی قابل اعتماد و متعهد در بازار جهانی شناخته شده و برهمین اساس مدیران شرکت به اعتبار وجهه مثبت خود در نزد شرکت های خارجی با هدف افزایش تنوع سبد محصولات خودرویی کشور قرارداد همکاری جدیدی را با شرکت لوکسژن منعقد نموده اند و درصدد هستند تا به زودی محصولاتی جدید مطابق با استاندارهای روز دنیا به بازار خودرو کشور عرضه نمایند

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: صنعت خودرو آذربایجان آمریکا علیه تحریم ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۷۶۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلومبرگ: تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران روی کاغذ می‌ماند

بلومبرگ با ابراز "بازار نفت در زمان حاضر شدیداً به هرگونه کاهش عرضه حساس است."، نوشت: دولت آمریکا از ترس افزایش قیمت نفت تحریم‌های جدید کنگره علیه نفت ایران را اجرا نخواهد کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از بلومبرگ، لایحه‌ای که جو بایدن را مجبور کرده است تحریم‌ها علیه نفت خام ایران را افزایش دهد در این هفته به قانون تبدیل می‌شود، اما انتظار نمی‌رود رئیس جمهور آمریکا به این زودی‌ها از قدرت‌های جدید خود استفاده کند.

این تحریم‌ها در پایان هفته گذشته از سوی مجلس نمایندگان آمریکا به‌تلافی پاسخ موشکی ایران به رژیم صهیونیستی ارائه شد. این نمایندگان به‌روی کاغذ متعهد شده‌اند دامنه تحریم‌های صادرات نفت خام ایران را با گسترش آن به بنادر، نفتکش‌ها و پالایشگاه‌های خارجی دخیل در تجارت نفت این کشور، بیشتر کنند.

اما تحلیلگران بازار نفت عقیده دارند بایدن تمایلی به هر اقدامی که باعث افزایش قیمت نفت خام یا بنزین شود ندارد. برخی متخصصان می‌گویند بایدن احتمالاً ‌معافیت‌هایی برای این تحریم‌ها در نظر می‌گیرد و آنها را به‌طور قطعی اجرایی نخواهد کرد.

وزرای نفت ایران و پاکستان دوطرف میز مذاکره تجارت گازیمذاکرات بغداد و اربیل برای ازسرگیری صادرات نفت شمال

این شرایط تا حدی مشابه وضعیتی است که دولت بایدن با روسیه و حمله این کشور به اوکراین داشت، کاخ سفید تحریم‌هایی علیه روسیه وضع و تلاش کرده است درآمد این کشور را محدود کند، اما از طرف دیگر اجازه ادامه صادرات نفت این کشور را هم داد تا عرضه جهانی مختل نشود و تورم بیش از پیش افزایش پیدا نکند. این ملاحظات در سالی لحاظ می‌شود که انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در پیش است. آمریکا حتی اجازه ادامه صادرات نفت ونزوئلا را با وجود تمدید تحریم‌ها علیه این کشور داده است. بسیاری عقیده دارند تاجران نفت اهمیتی به این تحریم‌های جدید نمی‌دهند چون مطمئنند دولت بایدن معافیت‌هایی برای ادامه صادرات نفت ایران معرفی می‌کند مثل کاری که با نفت روسیه انجام داد.

شورای امنیت ملی کاخ سفید هنوز در مورد این تحریم‌ها اظهارنظری نکرده است. دولت در حال بررسی این قانون است ولی انتظار نمی‌رود تأثیر چندانی بر بازار نفت تا قبل از پاییز داشته باشد.

بازار نفت در زمان حاضر شدیداً به هرگونه کاهش عرضه حساس است. قیمت نفت خام برنت در اوایل آوریل از 92 دلار در هر بشکه گذشت، یعنی بالاترین رقم طی 6 ماه گذشته و این افزایش قیمت در بحبوحه تقاضای بالای جهانی و ادامه طرح کاهش تولید اوپک و متحدانش صورت گرفت.

تحریم‌های جدید نقل و انتقال مالی بین مؤسسات مالی چین و ایران را جهت خرید نفت این کشور شامل خواهد شد و هدف آن تمام بنادر، کشتی‌ها و پالایشگاه‌هایی است که در حمل‌ونقل و فرآوری نفت خام ایران مشارکت داشته باشند.

انتهای پیام/43+

دیگر خبرها

  • ببینید | جهش ایران در تولید قوای پیشرانه، با ساخت نخستین موتور شش سیلندر بنزینی
  • نقش بی‌اهمیت تحریم‌های تازه آمریکا در معادلات ایران
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی
  • سبد محصولاتی ارائه شده در «ایران‌هلث» منجر به تعاملات اقتصادی می‌شود
  • از سرگیری صادرات دام زنده مازاد در کشور
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی با حضور معاون علمی ریاست جمهوری
  • شکلات از طلا سبقت گرفت!
  • انقلاب چین در صنعت ترانزیت: ارتقای بازدهی موتور دیزلی به بالای ۵۳ درصد
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • بلومبرگ: تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران روی کاغذ می‌ماند