Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-29@05:06:29 GMT

موج‌سواری طلا بر آتش کرونا

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۷۶۷۵۰

صراط:

بهای هر اونس طلا در آخرین معاملات صورت گرفته در روز جمعه هفته گذشته با ۰.۷ درصد رشد به ۱۸۰۸ دلار و ۸۵ سنت صعود کرده است.

همچنین در بازارهای آمریکا هر اونس طلا با ۰.۵ درصد افزایش ۱۸۱۰ دلار معامله می شود.

گفتنی است ارزش دلار در برابر ارزهای رقیب نیز به سبب بالا رفتن میزان سرمایه گذاری در این بازار با افزایش روبرو شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر شاخص دلار با افزایش ۰.۴ درصدی روبرو شده است.

از دیگر سو کارشناسان بازار جهانی طلا بر این باورند، فلز زرد که پیش از این به سبب بحران کرونا در مدار افزایشی قرار گرفته بود، در حال حاضر به سبب افزایش اختلافات چین و آمریکا بر سر امضای به اصطلاح «قانون استقلال هنگ کنگ» توسط دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا همچنان رو به افزایش نهاده است.

دولت منطقه اداری ویژه هنگ کنگ نیز روز جمعه با صدور بیانیه ای مخالفت شدید خود را با تصویب «قانون استقلال هنگ کنگ» توسط کنگره ایالات متحده اعلام کرده بود.
برخی از اعضای کنگره ایالات متحده هفته پیش در پاسخ به تصویب قانون امنیت ملی هنگ کنگ توسط کنگره خلق چین، "قانون استقلال هنگ کنگ" را تصویب کردند که امروز ترامپ هم آن را امضا کرد.

به گفته تحلیلگران اقتصادی، میزان تقاضا برای خرید طلا در بازارهای جهانی به سبب تشدید نگرانی ناشی از کووید ۱۱ به صورت روزانه در حال افزایش است.

کارشناسان اقتصادی همچنین بر این باور است که اقتصاد آمریکا به سبب وخیم تر شدن بحران کرونا با وضعیت وخیمی روبرو خواهد شد و به زودی نشانه هایی از بهبودی در آن مشاهده نخواهد شد.

به گزارش رسانه های چینی،  پیش بینی شده است با بازگشت ویروس کرونا پس از ۱۴۹ روز به منطقه خودمختار سین کیانگ در شمال غرب چین تداوم روند افزایشی طلا ادامه داشه باشد.

گزارش روز جمعه مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری چین حاکی است که شمار مبتلایان به کرونا در این منطقه که پنجشنبه شب یک نفر اعلام شده بود حالا به ۶ نفر افزایش یافته است و ۱۱ ناقل خاموش نیز شناسایی شده اند.

همزمان اطلاعیه هایی از سوی مراکز بهداشتی و پزشکی شهر ارومچی مرکز این منطقه خودمختار چین منتشر شده که در آن از ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر خواسته شده است در قرنطینه قرار بگیرند و محدودیت ها را مراعات کنند.

از سوی دیگر برای مهار سریع ویروس کرونا که حالا موج تازه آن در این منطقه شروع شده، پروازها به سین کیانگ چین متوقف شده و خطوط مترو شهر از کار افتاده است.

 بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی تا کنون بیش از ۱۴ میلیون و ۱۹۴ هزار تن در جهان به بیماری کرونا مبتلا شده اند که از این تعداد بیش از ۵۹۹ هزار و ۴۱۶ تن جان خود را از دست داده اند.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: افزایش بهای طلا بازارهای آمریکا بازار جهانی طلا صراط هنگ کنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۷۶۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • گاری سواری، تنها سرگرمی کودکان غزه | ببینید
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • راننده خودرو سبب مرگ پاکبان شد
  • صادرات خودرو ترکیه / مشتریان اول: ایتالیا، انگلیس، فرانسه و آلمان
  • صادرات خودروی سواری از ترکیه طی ۳ ماه از ۲.۵ میلیارد دلار گذشت
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم